Mamici de septembrie-octombrie (56)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Teodora, medicalul e plafonat la 12 salarii minime pe economie, adica 12*390 = 4680 RON. Valoarea medicalului calculata pe baza ultimelor 6 luni este comparata cu valoarea plafonata (6*4680) si se ia in calcul minimul. Cel mai bine este sa le scrii mailul ala si sa intrebi pentru ca trebuie sa justifice modul de calcul.

Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

4680 ron pe luna!!!!!!in nici un caz nu depasesc aceasta valoare, nici macar pe jumate. Aha, ii mananc....maine ma "asociez" cu juristul de la firma, si ma pun pe capul lor.

35+ Alex
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Stai usurel, Teodora. Poate ai avut prime si te incadrezi la cazul prezentat de Luy. Cel mai bine scrie-le mail cu CC la director si abia dupa ce raspund sari pe ei.

Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Chiar daca am avut prime, dar media pe 6 luni, nu depaseste.

35+ Alex
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Din pacate nu am gasit nici un raspuns clar pentru youngrita, ma las pagubasa in seara asta. Mai ma uit si maine...
teodoran, tu ai treaba cu plafonarea aceea doar daca veniturile tale brute in ultimele 6 luni depasesc 6*4680=28080 ron.
Oricum, cere maine sa ti se spuna care este suma totala a veniturilor tale in ultimele 6 luni si-ti poti face si singura calculul.
Bafta !

Luy 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Luy, vreau si eu inimioara rosie pulsatoare ca a ta....

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Annisia, vreau si eu carusel ca al tau ...
Inimioara n-ai cum sa-ti pui singurica, simbolurile alea le pot pune numai administratorii ( vezi ca mai au si alte fete, sunt mai multe feluri ). Si se obtin in urma unei donatii la diverse cazuri de la "ajutor umanitar".

Luy 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

gabriela mi-au trecut ametelile.nu am mai avut!

ca sa ma laud si eu acum am fost tare gospodina,am gatit salata de vinete si tocinele,acu le prajesc v-am zis ca nu ma pot rabda cand imi face cineva pofta cu ceva.mama saraca mi-a trimis muraturi din tara si nu orice fel,vroiam neaparat sa mananc rosii murate si conopida.deci...va dati seama ce pofticioasa sunt!

ma duc sa termin cu gatitul.

danielle 33+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Aaaaa, voiam sa va propunem s-o incoronam pe afibebe drept REGINA VINETELOR !!!
Este impresionant... Stiti cu ce o sa inceapa ea diversificarea la BB ???? Eeeee??? Ghici ciuperca ...

Luy 36+ cu

Mergi la inceput

teodoran, daca mergi maine la munca ia cu tine si Ordonanta 158/2005, vezi ca e pe email-ul comun, trimisa de Sim. Sau daca le trimiti email, mentioneaza articolul 10, ala care ti l-am scris mai devreme.

Luy 36+ cu

Mergi la inceput