marmura

marmura | Autor: nemary

Link direct la acest mesaj

am in bucatarie si pe holuri marmura pusa de fostii propietari. care marmura este foarte zgariata si patata in unele locuri.
am inteles ca se poate slefui, am gasit un nene care a zis ca vine sa o faca, dar cum face parte tot din categoria "zugravi" este neserios si nu a mai venit.
stiti voi pe cineva care m-ar putea ajuta?

Mari 15+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Noi avem marmura si au venit 2 femei acum 3-4 ani ca sa o slefuiasca. Aveau un aparat asemanator cu o masina de tuns iarba si au terminat toata treaba in 2 zile. A iesit superb si inca luceste dupa atata vreme. O sa caut nr lor de telefon, desi nu stiu pe unde l-am pus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by MihaelaV

Noi avem marmura si au venit 2 femei acum 3-4 ani ca sa o slefuiasca. Aveau un aparat asemanator cu o masina de tuns iarba si au terminat toata treaba in 2 zile. A iesit superb si inca luceste dupa atata vreme. O sa caut nr lor de telefon, desi nu stiu pe unde l-am pus

Mihaela

ar fi super daca l-ai gasi. omul asta a zis ca o sa vina sambata, dar stiu si eu...
oricum este o veste buna faptul ca inca mai luceste.

Mari 15+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

a venit tipul, dar doar sa se uite. asa ca nu mai facem cu el.
poti sa-mi spui cum au calculat pretul? la m2 si cam cat te-a costat?
poate gasesti nr.de telefon sa le contactez si eu.

Mari 15+ bebe

odiseea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Nu am gasit nr. Imi pare rau
Am platit vreo 500 lei pentru vreo 75-80 mp patrati de marmura.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MihaelaV

Nu am gasit nr. Imi pare rau
Am platit vreo 500 lei pentru vreo 75-80 mp patrati de marmura.

Mihaela

Merci oricum, sper sa gasim pe altcineva.

Mari 15+ bebe

odiseea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

incearca la firmele de curatenie.
ei au tot felul de masinarii cu perie cu care curata/lustruiesc si gresia si probabil ca si marmura.

Mergi la inceput