Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 8
oana_r spune:
neata burtici
am si eu o problema,cat de des il simtiti BB in cursul zilei?
eu il simt foarte putin,doar seara cand ma asez in pat il simt ca misca.
28+ Anya si Matei
bebe Anya
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
RGE spune:
..NEATZA din nou ca intre timp am mancat si am adormit..va pup pe toate
...3,7 ??..super col!! felicitari!!
DANY ....he he ce-mi place ca nu mai sunt singura care fuge la frigider rupta de foame......tot e bine sa sti daca fi'miu seamana cu mine la activitate e mai grav cand o incepe sa semene cu tati ..vai de kwrw meu atunci
PUSSI..pot sa te intreb ceva daca nu te superi..tu faci cezariana ..??..si mie mi-e dor de fi'miu sa-l vad ecografia urmatoare e programata de abia in septembrie pana atunci..cale lunga ..insa parca nu l-as mai zgarma ..l-as lasa sa stea linistit..nici nu stiu ce sa fac...
ROXANA 29+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
dany26 spune:
Jasmine si eu declar ca am pus 6,5 kg pana acum....offfff si ce ma mai plangeam pana in sapt 20 ca nu ma ingras Sper totusi sa nu depasesc 12 kg....sper...
Adalia eu am intrebat in mod special dr ginec acum 2 sapt si mi-a zis ca atata timp cat nu ma doare nimic ...pot dormi pe spate(s-a mirat el un pic ca nu am nimic...a intrebat daca pot respira bine asa)...Iar mie asa imi place cel mai mult....eu ce sa faca daca seara ma culc pe dreapta si ma trezesc mereu cu fata in sus....Probabil ca de prin sapt 30 cand mai creste bb o sa caut metode sa dorm numai pe o parte....
24+ ANDREI
RGE spune:
OANA stai linistita iubita...nu ai vazut ca eu saptamana trecuta m-am vaietat ca nu a miscat deloc vreo 5 zile??!!...mai sunt si ei in concediu..si acum isi ia revansa
dany26 spune:
quote:
Originally posted by oana_r
neata burtici
am si eu o problema,cat de des il simtiti BB in cursul zilei?
eu il simt foarte putin,doar seara cand ma asez in pat il simt ca misca.
28+ Anya si Matei
bebe Anya
Si eu la fel il simt...de fapt ma loveste de 2-3 ori dimineatza pe la 9-10 si apoi tocmai seara pe la 21-22 Si eu sper ca e ok....!Asa or fi ei mai cumintei de felul lor....macar de ar fi asa si dupa ce nastem...nu?!!
24+ ANDREI
dany26 spune:
Fetelor stiti cumva daca ma pot da cu Lioton Gel pe picioare acum cu sarcina????Sau daca exista altceva pt varice....ca cred ca sunt predispusa sa fac asa ceva.....curand...
24+ ANDREI
oana_r spune:
multumesc fetelor ,m-ati mai linistit.
matei,ma innebunea cand era in burtica,il simteam si cand mergeam pe strada,si noaptea,era foarte agitat,cum este si acum.
28+ Anya si Matei
bebe Anya
loub_erika spune:
buna dimineata,am venit si eu la raport,azi sunt mai somnoroasa cred ca si din cauza vremii,am vrut sa va spun ca la mine Angelina misca la ore fixe,de 3 ori pe zi dimineata la pranz si seara,iar pe langa noaptea..,e o scumpa asa imi place...,imi vine sa o mananc..!!
Azi am tras cu ochiu la alte subiecte,despre nasterile prin cezariana,nasterile la Euroclinic,alaptatul,etc,cand vad cat de repede trece timpul,mai am 2 sapt si intru in trim.3,parca ma apuca un pic emotia si sutele de intrebari,asa ca am inceput sa ma documentez,sau sa trag concluzii din alte experiente ale mamicilor anterioare,interesant,abia astept!!
Ieri am sunat sa imi fac programare ptr urmatoarea ecografie ,pe data de 12 Sept. 3D,era deja super aglomerat...,am sa fiu in 31 de sapt ,nici nu imi vine sa cred...,doamne ce repede trece!!
25+ Angelina
RGE spune:
DANY..eu am avut intindere la o fesa..groaznic si mi s-a spus ca nu am voie sa ma dau cu nimic.....ma chinui cu ea de vreo luna
..fa miscare multa...
ellis spune:
ROXANA, face si baiatul ce a invatat de la mama, nu?! Stie ca iti place sportul si exerseaza si el. Si eu oricum nu cred ca ai tu rebdare pana in septembrie la urmatoarea echo, ca esti campioana la ecografii!
Dany, Nu cred ca Liotonul e recomandat in sarcina, are substanta activa si se absoarbe usor. Incearca ceva pe baza de plante care sa stimuleze circulatia.
Ellis24+