Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 23
adinag spune:
BB, eu zic ca-i bb... Si chiar daca ai avea contractii nedureroase, e normal, mai exerseaza burtica.
Eu la prima sarcina n-am avut deloc vergeturi pana la 39 de saptamani. Cum am implinit 39, mi-au iesit. Peste noapte...
Adina 20+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Jasmin012 spune:
BB, am comandat pe site, sa-mi vina prin posta. Mi se par ieftine hainutele.
Nici eu n-am inca vergeturi, dar ca si tine, vad ca am celulita in zona funduletului si pe partea din spate a pulpelor...Dar dupa cite am citit o sa dispara dupa nastere...acolo sunt acum niste depozite de tesut adipos si de grasimi necesare lui bebe...asa ca n-avem ce face acum. Se poate sa fie bebe si eu vad citeodata o parte mai umflata, chiar astazi, cred ca era capsorul, dar s-a retras repede. Ar putea fi si contractii daca simti intaritura in toata burtica, nu numai intr-o parte...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
bb_yasmi spune:
adina, cateodata simt asa ca un mic "zgarci" in burtica care ma lasa imediat.
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 27+ de bubulina Iasmina Alyssa
poza eco bb si burtik
adinag spune:
Dany, e imposibil sa arati ca mine, ca eu am numai 1.64m si cred ca am auns la 70 kg acuma... Cand ma gandesc ca acum 2 ani aveam 50-51 kg, stiu ca nu voi mai ajunge niciodata acolo. Pana la 30de ani era usor cu slabitul, dar dupa, nu mai merge! Nu mai vrea corpul...
vrea slanina, dar nu stiu de ce!
Adina 20+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
bb_yasmi spune:
nu, jasmin nu simt ca se intareste toata burta decat intr-o parte.
am pus si eu o pozica cu nepotzica mea Alexuta!!
poza eco bb si burtik
bb_yasmi spune:
jasmin, pe tine chiar asa te cheama???
poza eco bb si burtik
Jasmin012 spune:
Fetelor, multumesc, , si eu spun la fel, ca avem aici numai gravidutze una si una, cele mai frumoase...M-ati incurajat mult, sa stiti, mai ales dupa ce m-au speriat aia...Oricum burtica nu e asa mare dimineata, acum sunt umflata cu lichide si pepene...ca pozele alea in mov au fost facute chiar acum...Iar Adina arata super, nu stiu de ce se plinge mereu ca s-a ingrasat...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
Jasmin012 spune:
BB, atunci e chiar bebelina, asa ca stai linistita. Isi mai scoate si ea cite o chestioara, ca o fi amortit intr-un spatiu atit de strimt. Ma cheama Nicoleta.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
bb_yasmi spune:
mie imi place la nebunie numele de Jasmin, yasmine, Iasmina de aia te-am intrebat!!!
deci doar daca se intareste toata burtika e contractie???
Jasmin, am gasit acelasi combinezon pe alt site cu 35 RON. daca mai caut cine stie ce mai gasesc....
poza eco bb si burtik
claudia1178 spune:
Salutare burtici,
Sunt acasuca, ce bine!
Si maine nu merg la serviciu....,imi este greu sa stau atata timp doar intr-un singur loc asa ca m-am invoit!. Saracul seful meu......dar mai am inca o sapt. pana in prenatal si gata nu-l mai stresez cu nimic!
Vreau sa va intreb daca stiti ceva despre eventuale modificari cu privire la legislatia care ne intereseaza direct pe noi, adica, daca s-a modificat perioada de stat in maternitate de la 2 la 3 ani sau cuantumul indemnizatiei lunare, in special dupa 1 ianuarie 2008?!
Si.......cine ma ajuta sa pun niste poze...va roggggg!
Sa ma ajute cineva pas cu pas.....
Va multumesc!
Claudia, mami de Teodora Victoria