Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 17
dany26 spune:
RGE super listuta....dotata nu gluma ....eu nu cred ca sunt putine mai ales ca o sa primesti cel putin inca pe atat de la familie-prieteni
24+ ANDREI
dany26 spune:
BB ai mancat gososelele cu prune?sa te gansdesti si la noi...ca mie mi-e o poftaaaaaaaaa......o sa caut prin cofetarii azi desi nu cred ca gasesc.....
24+ ANDREI
adalia spune:
quote:
Originally posted by dany26
Adalia ...adevarul e ca si pt mine 53 kg mi se pareau super....si eu luam AC-uri....cam 6 ani am tot luat ...chiar mi-era frica sa nu ma influenteze cand voi vrea sa ramana gravida..... DAR eu tineam regimuri cam dese...d'aia aveam atat!
24+ ANDREI
da, imi amintesc ca pomeneai la un mom dat ca tineai regimuri si aveai pofte, iar acum nu ai pofte. frumos ce feste ne mai joaca viata asta.
eu sunt convinsa ca vom slabi la loc cu miscare si alaptat. nu stiu de ce, dar am impresia ca acum in sarcina, kg se pun si din apa si nemancat. eu una mananc mai putin decat inainte sa raman insarcinata, merg si la inot de cel putin 3 ori pe sapt, si tot am pus pe mine. dar, in afara sarcinii, exercitiile fizice TREBUIE sa ma ajute sa slabesc!
adalia 26+ Carisa
a happy mom-to-be
bb_yasmi spune:
quote:
BB ai mancat gososelele cu prune?sa te gansdesti si la noi...ca mie mi-e o poftaaaaaaaaa......o sa caut prin cofetarii azi desi nu cred ca gasesc.....
24+ ANDREI
da, dany, galuste cu prune . nu ai pe nimeni sa iti faca???
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 27+ de bubulina Iasmina Alyssa
poza eco bb si burtik
adinag spune:
quote:
Originally posted by pussi
in TM Baby expo incepe in 09.11... eu voi fi probabil daca nu in chinurile facerii.
Caruciorul ce il vreau nu-l aduce nimeni in RO.. asa ca trebuie sa vad o varianta, sau merg eu la Szeged sau merge tati in Austria sa-l cumpere! Cu mobilierul... astept un pret la varianta "pe comanda" sa fac comparatie fata de Ungaria!
Eu imi strang jucariile si pleccccccccccccc!
PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
Pussi, care carucior? Vezi ca in Asutria de obicei trebuie comandat caruciorul, ca nu ti-l vand pe ala expus, si asta dureraza 6-8 saptamani!
Roxana, dar cand e DPN-ul tau, de ce crezi ca daca nasti prin cazariana atunic la sf sept - inceputul oct? Nu-i cam mult prea devreme???
Adina 20+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
RGE spune:
ADINA pei DPN ar fi 26 octombrie dar daca dupa investigatii trebuie cezariana..asta inseamna ca nu trebuie sa ajung la travaliu sub nici o forma ca am inteles ca ast ar fi problema...si nasterea se poate declansa oricand dupa 36-37 de saptamani nu?....si din cauza asta am presupus ca o sa fie mai devreme...
ROXANA 29+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
dany26 spune:
quote:
Originally posted by adaliaquote:
Adalia ...adevarul e ca si pt mine 53 kg mi se pareau super....si eu luam AC-uri....cam 6 ani am tot luat ...chiar mi-era frica sa nu ma influenteze cand voi vrea sa ramana gravida..... DAR eu tineam regimuri cam dese...d'aia aveam atat!
24+ ANDREI
da, imi amintesc ca pomeneai la un mom dat ca tineai regimuri si aveai pofte, iar acum nu ai pofte. frumos ce feste ne mai joaca viata asta.
adalia 26+ Carisa
a happy mom-to-be
Adalia sa stii ca lucrul asta m-a uimit cel mai mult in sarcina...AI mare DREPTATE cu propozitia: "frumos ce feste ne mai joaca viata asta
"
24+ ANDREI
Laura10 spune:
Mamici cu burtici, treceti-ma si pe mine pls in listuta cu bebe baietel... ca nu ma pricep... v-am mai rugat dar nu m-ati luat in seama...
V-am mai intrebat si alte detalii... asta e, nu e timp de cititi.
Mai incerc: naste cineva la Euroclinic sau stiti ceva de nasteri acolo? Ma intreb daca pot sa nasc acolo chiar daca doctorita mea nu e inscrisa la ei, adika sa ma duc la alt doctor care are acolo abonament?
Astept sfatul vostru si pana atunci sarcina usoara.
21+
Laura
adinag spune:
Roxana, la o sarcina "normala" (adica nu gemelara ca la Pussi), nu se declanseaza asa repede travaliul. Si nu cred ca un dr cu scaunul la cap o sa-ti faca asa devreme cezariana, in general se face nu mai devreme de cu 2 saptamani inainte. Pentru ca asa e cel mai bine pentru copil. Nu degeaba se spune ca orice zi in plus in burtica e mai bine pentru bb.
Si chiar daca se declanseaza travaliul, tot n-ar fi problema, doar sa ajunga asa repede cu capusorul prea jos, asta ar fi atunci mai grau (adica ar fi aproape iesit, iar daca-i aproape iesit n-ar mai avea sens). In general, la prima nastere mai ales, dureaza insa un timp bunicel travaliul, nu merge totul asa repede. Si nici nu incepe travaliul la 37-38 saptamani. Dar iti va spune medicul cel mai bine!
Adina 20+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
dany26 spune:
BB nu am pe nimeni...mama nu prea se pricepe la prjituri....iar eu doar clatite stiu sa fac.... Adevarul e ca va felicit pe cele care deja faceti atatea mancaruri....Eu inca nu stiu mare lucru (mai ales ca sotzul nu mananca decat chestii simple gen carnaciori, pizza, sau chiftele si sarmale-care le face mama, cremvusti ,omleta...cartofi prajiti...shaorma ...paste si cam ....atat) ....si tare mi-e frica ...ca nu o sa ma pricep cand va trebui sa gatesc pt bb....
24+ ANDREI