Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 15
dany26 spune:
quote:
Originally posted by loub_erika
eu astept expo baby din septembrie pe 28,la Bucuresti luam atunci carucior si ceva hainute,ca nu imi arde sa merg prin magazine,asa macar acolo toate sunt la un loc,poate ne intalnim pe acolo!!
26+ Angelina
Si eu vreau sa merg acolo!!!!!!!!!Chiar poate ne dam intalnire ce ziceti???
24+ ANDREI
pussi spune:
in TM Baby expo incepe in 09.11... eu voi fi probabil daca nu in chinurile facerii.
Caruciorul ce il vreau nu-l aduce nimeni in RO.. asa ca trebuie sa vad o varianta, sau merg eu la Szeged sau merge tati in Austria sa-l cumpere! Cu mobilierul... astept un pret la varianta "pe comanda" sa fac comparatie fata de Ungaria!
Eu imi strang jucariile si pleccccccccccccc!
PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by RGE
BB las-o mai moale cu COLA nu te supara pe mine ...
ROXANA 29+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
incerc, incerc....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 27+ de bubulina Iasmina Alyssa
poza eco bb si burtik
dany26 spune:
quote:
Originally posted by RGE
BB las-o mai moale cu COLA nu te supara pe mine ...
IOUB eu una nu cred ca rezist pana atunci ..si oricum lista e lunga si vreau sa le iau incet incet ca sa nu simt..plus ca apoi vreau cand termin tot de luat sa chem preotul sa sfinteasca absolut tot...plus ca daca trebuie musai cezariana asta cred ca o sa fie pe la sf lui septembrie inceputul lui octombrie...
ROXANA 29+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Ce idee buna cu sfintitul hainutzelor!!!!!!!!Mersi!!!!!!
24+ ANDREI
dany26 spune:
BB e foarte dragutz fasul dar oare trimit comenzi asa mici nu or avea unu minim? ma tenteaza si pe mine cate ceva de la ei....dar mai incolo peste 2 luni asa....
24+ ANDREI
bb_yasmi spune:
fetelor daca dati pe google magain online bebelusi, veti vedea attatea lucruri frumoase!! eu m-am hotarat, mai trebuie sa cumpar doar vanita si produsele cosmetice, farmaceutice. sunt sigura ca dupa luna a8-a nu voi mai avea nici un chef si starea disponibila de a colinda magazinele!!
ancaD, jasmin trageti chiulul azi??
poza eco bb si burtik
loub_erika spune:
eu am plecat sa trag un pui de somn,ideea cu inatalnirea la expo imi place si mie,ar fi distractiv,mai vb ,pupici,paaaa
26+ Angelina
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by dany26
BB e foarte dragutz fasul dar oare trimit comenzi asa mici nu or avea unu minim? ma tenteaza si pe mine cate ceva de la ei....dar mai incolo peste 2 luni asa....
24+ ANDREI
eu am o lista mai lunga, in valoare de 6-7 milioane. vezi ca este un nr de tel unde poti suna si intreba, sau pe adresa de email!!
poza eco bb si burtik
dany26 spune:
quote:
Originally posted by dany26
Adalia pai o sa trimit poze pe luni-marti
24+ ANDREI
Aveam 53 kg si acum am 59 (asta acum 10 zile...), la 1,72 m....
24+ ANDREI