Astenozoospermie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GABRIELUTA spune:

fetele, ati plecat?m-ati lasat singurica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

quote:
Originally posted by GABRIELUTA

fetele, ati plecat?m-ati lasat singurica?

nu am plecat dar eu sunt la birou si mai am ceva de lucru.
Multumesc pentru explicatii si incurajari ,incerc sa ma calmez si sa am incredere ca se intimpla si pentru mine o minune sa am un bebe.
Si eu am tot ovare polichistice si mi-a dat tratament cu ova mit nu stiu ce sa zic de tine mie nu mi-am spus doctorul de inseminare ,ba chiar cind l-am intrebat daca nu ar fi mai bine mi-a spus sa am rabdare si sa fac tratamentul eu abia acum sunt in a doua luna de tratament si astept sa vad luna asta ce o sa fie daca nu ,erg iar la medic sa vad ce spune.Abia saptamina viitioare miercuri ar fi 28 de zile si o sa vad daca imi vine sau nu.Si apoi trebuie sa fac ecografiue dupa ce terce ciclul si sa merg cu rezultatele sa vad ce imi zice ,ce tratament imi mai da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GABRIELUTA spune:

dara, exista mai multe modalitati de a ajunge .Acum depinde de fiecare cum doreste si de indicatia medicilor.La noi au fost radicali: daca ne grabim (si sincer ne cam grabim pt. ca eu deja am 30 de ani) e mai bine sa ne indreptam spre IA.M-a lovit ca un trasnet acest verdict dar se pare ca asa este.Pierdem timp, bani, si nervi asteptand sa se intample minuni.Sunt bulversata, dar deocamdata urmez medicatia cu Siofor si apoi ma indrept spre IA daca nu se intampla nimic intr-o luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Dara, te supravegheaza ecografic pe parcursul stimularii?

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Buan Anca
Raspunsul la intrebarea ta este da ,dar acum in adoua luna am fost eu plecata in concediu si nu am putut merge.
Tu ce probleme ai? Ai copii?

Mergi la inceput

Nu am, Dara iar problemele mele sunt multiple: trompe nepermeabile, polipi endometriali, spermograma dezastru a sotului...concluzia: in toamna FIV

Mergi la inceput

Inteleg, mult succes si sa fie cu un rezultat pozitiv fiv-ul tau din toamna.Sotul ce probleme are,a facut tratament cu ceva?

Mergi la inceput

Acum 5 ani rezultatul era normospermie, doi ani mai tarziu astenospermie (tratament undestor, vitaminaE, branca ursului, napraznic) si acum are oligoastenotetraspermie.

Acum nu mai are rost sa-i dau nimic pentru ca e timpul scurt si nu exista niciun medicament care sa faca minuni in 2 luni. Sau, cel putin, nu-l stiu eu.

Mergi la inceput

Am inteles ce probleme ai Anca ,scuza-ma daca am fost prea insistanta cu intrebarile, dar sunt si eu la inceput abia de 4 luni ne-am apucat serios de investigatii si tratamente si incerc sa aflu mai multe.
Oricum bafta multa.Daca ai timp si chef mi-ar face placere sa ne conversam.
Si sotul a facut tratament cu undestor 2 luni si vinerea viitoare o sa faca din nou spermograma si spermocultura.Sa vedem cum iese poate avem noroc,sotul meu are 30 de ani.

Mergi la inceput

Nicio problema, Dara. Bafta multa si tie. Sper sa reusesti repede, repede, repede.

Mergi la inceput