Mamici de ianuarie-februarie 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

intrebare pt mamicile la copilul nr 2. pe primul, la ce varsta l-ati pus sa doarma in pat normal?

Eu l-am trecut in pat normal la un an si doua luni . Am confectionat o rama gen aparatoare (20 cm inaltime ) ca sa nu imi aterizeze noaptea din el cu o parte libera la picioare si totul a fost ok .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

intrebare pt mamicile la copilul nr 2. pe primul, la ce varsta l-ati pus sa doarma in pat normal?

Al meu si acum doarme in patut... fara o parte de zabrele pe lungime... ca o sofa, asa... De cazut n-a cazut decat de 2 ori de la 2 ani de cand prestam (ultima oara azi-noapte! ) O sa-l mai las in patut, cu toate ca ii va revenii fratioarei sau suriorului , dar pana la 6 luni voi folosi www.toysrus.fr/babies/produit.php?SKN=710725" target="_blank">un fel de leagan (va innebunesc cu linkuri azi!) si nu-l voi stresa pe cel mare cu mutari bruste.

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Superb leaganul lorena, vreau si eu!!!!

Simonette11+

http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

fetele, zuzele ,(alina, simonette, lala, sper ca n-am uitat pe nimeni..)felicitari pentru baietei si (probabil) fetite!!! Ce ma bucur pentru voi!!! mai ales ca ati primit vestile pe care le doreati!! Si ca i-ati vazut cum se joaca!!

am si eu o veste buna, sau pe acolo.
Am fost azi la o consultatie homeopata, mi-a dat niste bulinute pentru asimilare de calciu si fier. Vestea buna e ca poate sa-mi dea si pentru bebe chestii, si, cel mai frumos, imi poate da chestii pentru nastere, care fac contractiile mai eficiente si micsoreaza durata travaliului, pana la 2-3 ore!! Mi-a zis ca a mai lucrat cu gravidute si a avut succes! nu stiu exact ce da, dar ma gandesc ca nu o fi singurul medic homeopat care poate face asta!! Am citit in sala de asteptare intr-o carticica de-a dr. ca a avut succes si cu iminenta de avort, dar banuiesc ca nu mai sunt fete inca in situatia asta (sau nu de care sa stiu eu la odisee, in afara de anca76 care stiu ca era inca consemnata la pat)

Gugu , ma bucur sa auzim de tine, si ca gugu mic e bine!! Ce sa ne facem, vii cu vii si mortii cu mortii...

alina023 ti-am mai trimis un PM

Irinouka, asteptam si de la tine vesti bune!!

pup fetele si bebeii,
Monica 18+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

felicitari mamicilor care au aflat cesex poarta sambureii!! ce zi frumoasa tre' sa aveti!
si multumesc fetelor car emi-au raspuns.
l-as pune pe bruno in pat normal, problema e ca mi-e frica sa nus e de ajos din pat noaptea, de distractie... desi doarme bine foc, sa nu-l deochi. ma gandesc sa iau un pat supraetajat deja, dar numai partea d ejos pt el. asa, cand ii luam patul n-o sa simta si nici n-o sa se supere pe ala micu:))
pusi pusi

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Irinuka, multumesc mult pentru rezumat!!! L-am citit dimineata cu mare placere si incercam sa-mi imaginez scenele..... Apuc sa-l vad si eu vinerea pentru ca atunci am program scurt si ies la 14.00.

GINA, ALINA, LALA,FELICITARI PENTRU BAIETEI !!!!!SA CREASCA MARI, SANATOSI, DESTEPTI, FRUMOSI SI CU NOROC !!!!

Bine ati venit in clubul mamelor cu baietei !!!!

Laura 14+ si Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Beeey, zuzelor, dar ati scris, nu v-ati jucat Si deja se discuta de carucioareeee

Gugu mi-a fost dor de tine si am fost ingruijorata! Condoleante Cred ca-i vorba de prietena ta cea buna, imi pare foarte rau
Ma bucur ca tu si bebe sunteti bine, sa cresteti mari si la cat mai multe saptamani

Mary spune-mi, te rog de unde ai luat carutul acela. Arata super fain si as vrea sa stiu si cat costa (pare scuuump). Super ca a simtit si sotzul tau cum misca bebe! Al meu are program in seara asta de stat la panda

Alina felicitari pentru baietel!

Natalia felicitari pentru ghinduta marisoara

Felicia burtica se vede la prima sarcina un picut mai tarziu, pe la 15-16 sapt. La mine asa a fost la sarcina trecuta. Bafta la eco!

Lala felicitari pentru baietel si tie! O sa ai treaba cu doi smecherasi nazdravani in casa

19+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Buna la toate zuzele!Felicitari celor care au aflat sexul lui bebeEu inca nu-l stiu,dr.meu imi face eco la 22 sapt(precedenta fiind la 12 sapt).E de parere sa nu fac prea des eco,asa ca mai am de asteptat.As putea merge in alta parte,dar nu stiu daca ar trebui...Am insa alta problema,mai mare:am 2 analize proaste,UREAPLASMA si MYCOPLASMA.Se pare ca 80% din femei au asa ceva,dar in cazul unei sarcini nu e bine deloc.Trebuie sa iau un antibiotic,AZITROX.Stie cineva de el si de infectiile respective?M-a surprins un pic procentul,pe aici n-am mai citit de ele(doamne fereste,nu doresc nimanui!).Voi ce ziceti?

Carmilia17s3z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Anca.Diana si eu poftesc la techilla (cum s-o fi scriind, ca io vreau numai s-o beau) si la tigari (din alea subtirele, desi nu mai fumez de 5 si 1/2 ani). Am luat-o razna

19+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor, va multumesc pentru felicitari si toate urarile deosebite!Dumnezeu sa va daruasca fiecaruia in parte ceea ce doriti cel mai mult.

Kalosalina & Lala_D -Felicitari pentru BAIETEI!
mary_mary - Felicitari pentru noua achizitie!
La ambele fete eu am avut "Red" Bugaboo Frog Stroller.Este extraordinar!Arata www.babyandmeboutique.com/products/bugaboo/frog.htm" target="_blank">ASA .Dupa 3 ani+ de folosinta inca arata ca nou si l-am vandut pe craigslist cu $500 iar acum, dorim sa cumparam unul la fel, pentru baietel.

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput