Mamici de ianuarie-februarie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 4
creata2008 spune:
Scuze, fetelor! Am scris din nou mesajele, ca din greseal am dat reply, dar am uitat ca eram pe capitolul celalalt. Sper ca nu v-am ofensat scriind de doua ori.
Va pup!
honey79 spune:
Lorena, o intrebare daca-mi permiti: ai dat link-ul acela catre lucrusoare pentru bebei si mamici. Exista in Franta si actuale magazine, sau doar online se face comanda??? Ca, daca ar fi sa aveti magazine, parca as trage o fuga pana la voi.
Azi ma apuc de facut salamul de biscuiti al lui BB Yasmi.Sunteti invitate la cate-o feliuta.
bebe de Honey 12+
Miutza spune:
Gina, felicitari pt baietel!!! este minunat sa ai ce ti-ai dorit, ma bucur mult pt voi! sa auzim numai de bine de baietelul vostru si de voi! aaa, sa nu uit! prima pagina arata super! bv!
Gugu, condoleante. Din pacate se intampla si de astea...
eu am visat ca am gasit pe chilotel un cheag de sange si ma pregateam cu groaza sa merg la spital si eram convinsa ca voi pierde copilul cand...m-am trezit si-am realizat ca era doar un vis...de fapt un cosmar! am zbughit-o la baie, evident, si am verificat si nici urma de sange! grrrrrr ce sperietura am tras... poate pt ca acum 3 ani am pierdut o sarcina cam la aceeasi varsta (a sarcinii) si de cateva zile burta mea pare mai mica decat inainte ufff eu incerc sa nu ma gandesc la rele insa se pare ca subconstientul meu a luat-o razna inaintea mea...
Monica, multumesc ca m-ai linistit cu dormitul pe spate, desi acum incepe sa ma deranjeze, parca nu pot respira la fel de bine, asa ca ma intorc pe o parte
mult noroc fetelor ce urmeaza sa mearga la eco!
Miutza 15+
http://new.photos.yahoo.com/miutza77/album/576460762364256169
nemary spune:
Laura Ioana arati tare sexi pentru o gravidutza la 11 sapt. felicitari.
Shobo, e prima oara cand vad un carucior cu 3 roti. nu stiam ca exista asa ceva. Am intrebat colegele cu copii si mi-au spus ca sunt mult mai comode decat cele cu 4 roti. pt.link-urile cu carucioare.
Mari 15+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
zeririlouiza spune:
In ceea ce priveste caruciorul cred ca raman totusi la cel cu 3 roti, preferatul sotului ca mi se pare mai usor de manevrat, si oricum o sa iau cand o fi tot setul si cu scaun auto sa-l/sa o plimbe mamaica sau bunicii ca deabea asteapta mama si ai mei frati au disperat, asa ca al meu bb va fi cum am fost si eu primul copil al primului copil din familie, un rasfatat sau o, ca nici nu mai stiu cum sa zic
Louiza 16s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png
http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/
nemary spune:
quote:
Originally posted by gugushtiuc
AZi schimbam prefixul. Facem 20 de saptamani si am ajuns la jumatatea dumului. Uraaaaaaa!!! Doamne ajuta sa parcurgem si restul cu bine.
iunie 2006
GUGU 20+
felicitari pentru jumatatea sarcinii trecuta cu bine(chiar daca cu greutati) si pareri de rau pt.pierderea suferita.
ma bucur sa citesc ca sunteti bine.
Mari 15+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
kalosalina spune:
Am revenit de la eco. AVEM BAIETZEL!!! Suntem super fericiti! Eu nu prea aveam preferinte dar sotul chiar isi dorea o putzulica. Deja a anuntat toata familia! In rest suntem bine, este mai mare cu 4 zile decat numaratoarea de la menstruatie asa ca tot inainte, sa ne ajute Dumnezeu sa fie bine!
A venit Bebica!!!
15+
nemary spune:
quote:
Originally posted by kalosalina
Am revenit de la eco. AVEM BAIETZEL!!! Suntem super fericiti! Eu nu prea aveam preferinte dar sotul chiar isi dorea o putzulica. Deja a anuntat toata familia! In rest suntem bine, este mai mare cu 4 zile decat numaratoarea de la menstruatie asa ca tot inainte, sa ne ajute Dumnezeu sa fie bine!
A venit Bebica!!!
15+
felicitari pentru sa creasca mare si sanatos si sa va aduca numai bucurii.
din ce in ce mai multi baietei, observ
Mari 15+ bebe
odiseea
lorena_andreianu spune:
quote:
Originally posted by honey79
Lorena, o intrebare daca-mi permiti: ai dat link-ul acela catre lucrusoare pentru bebei si mamici. Exista in Franta si actuale magazine, sau doar online se face comanda??? Ca, daca ar fi sa aveti magazine, parca as trage o fuga pana la voi.
Honey, Babywaltz exista si la voi. Eu am comandat intai catalogul la ei, de pe site si in pachetel am primit tot felul de oferte si bonuri de comanda. Magazin in Franta cred ca au doar la Strasbourg, care e departe de mine si prefer comanda postala...
Iar aici sunt destule magazine de bebei. Timp si bani sa ai... stii tu cum e. Mie mi se par mult mai ieftine la voi in Germania decat la noi... Ca magazine ar fi Bebe9, NewBaby, ToysRUs, mai sunt si altele dar nu-mi vin acum... plus distribuitori in supermarche-uri... de regula magazinele sunt concentrate la marginea marilor orase in zonele artizanale.
Daca te hotarasti sa dai o fuga la noi, imi zici care e orasul francez cel mai apropiat si putem afla ce magazine sunt in imprejurimi.
Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
felicia20 spune:
Alinuta, FELICITARI! Sa creasca mare si voinic si sa fie sanatos!
Felicia, 12+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png