Mamici de ianuarie-februarie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 26
miri_mik spune:
miri_mik, raporteaza!
pupici inmultiti pt sfaturi si ganduri bune!
pt mamicile care au aflat sexul bebeilor! imi cer scuze ca nu mais tiu cine ce, dar neuronu e deja ocupat cu foamea constanta:))
sexul e bun. cand nu se poate,mai exista variantele oral si manual... asta in cazul in car enu sunteti puritane si dati ochii peste cap. adica puteti sa vorbiti despre sex si sa va frecati manutele a paguba:))) doar nu v-ati gandit la altceva, doamne-fereste! hihihihihi
asta era pt galushcuta, singura care merita compasiunea lipsei de sex: gemeni si in vitro... aia da performanta. dar un oral acolo, nu strica nimanui:) mai ales daca doctorul zice ca e ok. si p-ormamai dati si note, ca la examen:)
gaga tot nu da din bulanele. adica da el, d aio-s nesimtita si nu simt. zic io ca saptamana asta o sa bata la poarta burtii:)) daca nu, ne uitam dupa doppler sau prenatal cum zicea virgo - sar'na.
pusici
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
zeririlouiza spune:
Fetelor miri are dreptate, pentruca am citit ca e diferenta intre sexul propriu zis si orgasm, adica cate o data nu ai voie la sex dar ai ok pentru orgasm asa ca aveti de ales, iar pentru cele care pot ramane batraneste, si nu penetrare maxima, mai cu portia cum spune sotul meu
Louiza 16s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png
http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/
carmen e spune:
Alina, sunt debusolata acum, eu toate analilele le fac acolo, am facut si bitestul acolo, acum urmeaza sa fac si triplul test, luni vroiam sa fac sumar doar urina si urocultura, unde ar fi mai bine sa merg???????????
Carmen 15 +
http://bd.lilypie.com/iKsJp3.png
laura_dimitris spune:
Buna fetelor, semnez si eu condicuta astazi!
Dana, felicitari pentru fetita din burtica !!!!
Anca, bine ai revenit in mijlocul zuzelor !!!
Voi povestiti de vise - si ce vise....!!!- iar eu habar n-am cand trece noaptea... Dorm bustean si habar n-am de vreun vis... Mai imi povestetste dimitris dimineata ce viseaza el... Ma amuza teribil ca m-am chinuit rau sa-i explic si sa priceapa ce inseamna a visa. In fiecare dimineata imi spunea ca a visat-o pe mami... Acum face adevarate povesti... Nu stiu daca chiar le viseaza sau ii place atentia pe care i-o acord cand incepe sa-mi povesteasca....
Gatta, stai linistita ca il agiti pe bebe! Te inteleg perfect... cand vine vorba de TT sau DT am ajuns experta...Mai ales experta in stres Dumnezeule, pentru ce dam atatia bani pe luna la sanatate ?!? Ca sa fim tratate asa cum suntem de multe ori.... Oricum, important este sa-ti gasesca rezultatul si acesta sa fie bun!!
Eu m-am hotarat sa-mi schimb medicul. Din pacate nu mi-a placut cum m-a pasat practic fara sa-mi spuna nimic din ceea ce trebuia sa fac... Nu inteleg de ce a facut asa... Bani i-am dat intotdeauana, ba si cadouri... In fine, acum ma voi duce la medicul cu care l-am nascut pe Dimitris. De care sunt aproape indragostita de atatia ani... adica la dr. Alexandru Badiu de la Municipal.
Apropo, mai naste cineva dintre noi cu el ??
Laura 14+ si Dimitrakis 25.04.2003
nemary spune:
[/quote]
Si eu , daca visez campuri de lupta cu bucati de maini si de picioare , soldati in agonie si balti de sange , asta ce vrea sa-nsemne ?
17+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
[/quote]
Ce simpatica ai fost! si eu am visat azi noapte un pogrom, sute de oameni fusesera omarati si ingropati toti intr-o groapa comuna.
eee, vise de noapte.
Mari 15+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
kalosalina spune:
Carmen nu stiu sincer ce sa-ti spun...si eu aveam incredere in ei. Am facut la ei analize in valoare de peste 10 milioane si ma intreb cat de bune au fost rezultatele? Dar acum nu mai am ce face oricum... Sau poate urocultura mea a fost doar o greseala la cateva mii de analize... Fa cum crezi, ca si eu sunt dezorientata. Trebuie sa fac TT si nu stiu unde.
Mie dr mi-a zis sa fac TT cu interpretare prisca. A mai auzit cineva asa ceva? Am sunat la mai multe cabinete si doar cei de la Medical City mi-au spus ca fac asa ceva si costa 3 mil. Mi-a picat fataaa!!!
A venit Bebica!!!
15+
laura_dimitris spune:
alina,carmen, scuze, sigur ati scris despre ce laborator este vorba dar eu nu am retinut ...
So, unde ati facut analizele ?
Laura 14+ si Dimitrakis 25.04.2003
honey79 spune:
Pupici zuzici.
Am lipsit o zi , si cand ma-ntorc, gasesc ca am de recuperat o gramada de pagini.
O zi super va doresc... ma-ntorc la citit acum.
bebe de Honey 12+
nemary spune:
Anca bine ati revenit! bine ca tu si bebele sunteti ok acum.
Dana felicitari pt sigur o sa fie tati topit dupa printesa lui.
Felicia felicitari pt bebe miscaretz! vreau si eu.
Luni merg si eu la IOMC sa fac TT. pentru fetele care nu l-au facut inca vreau sa le spun ca acolo se face gratuit.
Mari 15+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.