Mamici de ianuarie-februarie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 24
gattasalvaje spune:
Buna dimineata Zuzelor , si eu la semnat condicutza....
Eu sunt cu capsa pusa...am facut recoltare pt TT pe 19.07 si trebuia sa-mi vina rezultatul de 10 ori pana acum. Recoltarea am facut-o la cab. doctorei care-mi urmareste sarcina si ea se ocupa si de ridicarea rezultatelor de la laborator si mi-a zis ca pot sa sun dupa 10 zile de la recoltare , ca sa-mi dea rezultatul. De o saptamana sun in fiecare zi si-mi zice asistenta ca inca nu a venit rezultatul...aseara am sunat din nou si ...surpriza , asistenta-mi spune ca , de fapt , rezultatul meu s-a pierdut , ca nu-l mai gasesc. Va dati seama c-am facut criza de nervi la telefon , am inceput sa tip la aia , cum e posibil ...eu stau ca pe ghimpi si ea-mi zice ca mi-a pierdut rezultatul. In fine , pana la urma am inteles ca au cerut un duplicat si asteapta sa-l primeasca azi sau luni. Nu stiu ce sa mai cred , n-am auzit pe nimeni sa obtina un duplicat la analize , nici nu cred ca laboratoarele salveaza undeva buletinele de analiza. Sa-l ia naiba de TT , mai bine nu-l faceam ca acum am numai stress .
Scuze pt rabufnire , dar efectiv sunt un car de nervi.Doctorii astia parca lucreaza cu caramizi , nu cu oameni...
Dana , sa-ti traiasca gagalicea , sa creasca mare , sanatoasa si frumoasa ! Ca sa-ti pui caruciorul roz pe prima pagina , trebuie sa te dai bine pe langa Laura Ioana , pe langa Angelique sau pe langa Gina M, ca ele se pricep.
Luiza , eu stiam invers , ca pe stanga sunt fetele si pe dreapta sunt baietii...oricum , e clar ca sunt babisme , ca n-are nicio legatura sexul copilului cu pe ce parte ai avut ovulatia...dupa cum cred ca stim toate , sexul este dat de ce tip de cromozom a purtat gigelul buclucas ( responsabil cu fecundarea ), deci sexul copilului este exclusiv contributia tatalui. Oricum , eu am sarcina pe dreapta si este bebelina.
17+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
Anca.Diana spune:
quote:
Originally posted by gattasalvaje
Si eu , daca visez campuri de lupta cu bucati de maini si de picioare , soldati in agonie si balti de sange , asta ce vrea sa-nsemne ?
17+ cu Sara - Eliza
[/quote]
Azi noapte am visat ca bantuiam noaptea singura prin Letonia chinuindu-ma sa gasesc transport pana in Viena unde normal, ma astepta o mare petrecere! Eram imbracata intr-o rochie neagra transparenta si ma imprietenisem cu tot felul de diubiosi! :O Punctul culminant al visului este cand imi sun sotul (care si el ma astepta la petrecere) folosind o piatra pe post de telefon mobil :))))
Asta ce-o mai insemna? :O
Anca D.
15+
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
zeririlouiza spune:
Mersi fetelor de raspuns, nici eu nu prea cred in babisme, eu totusi as cam vrea baiat acum daca e gogosica nu ma supar tot a mea va fi si o voi iubi, ca de fapt deja iubesc acest bb, si cum i-am spus si sotului : vei culege ce ai semanat, daca ai semanat puta asta vei avea daca ai semanat gogosi te multumesti cu o gogosica.
Louiza 16s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png
http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/
felicia20 spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Felicia, felicitari pt bebe marisor!
Ioana, multumesc. Si tie FELICITARI!
Felicia, 12+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
Anca.Diana spune:
quote:
Originally posted by anca76
buna fetelor
ma bucur sa intru iar sa va salut, dupa asa o perioada de pauza si de groaza.a fost ca un cosmar, care a trecut.nici nu vreau sa mai vorbesc despre asta.cert este ca dupa atata chin, stat doar in pat si tratamente, in sfarsit placenta e k, bb e bine, se misca pe acolo, desi eu inca nu simt nimic.ma bucur sa va citesc din nou.acum am voie din nou pe scaun.va pup.mi-a fost dor de voi.de azi voi fi din nou aici.
14+
anca
Bine ai revenit Anca!! Felicitari! Esti o mamica puternica si luptatoare! Uite cate faci tu deja pentru bebeul tau! Ma bucur ca sunteti bine si ati trecut peste perioada cu risc.
Anca D.
15+
gattasalvaje spune:
Dragelor , in leg cu visele....vad ca subconstientul lucreaza , nu gluma . Niciodata n-am avut vise atat de clare si-atat de ciudate .
Inainte de sarcina , rar mi se intampla sa tin minte ce-am visat , poate doar daca aveam vreun cosmar care ma trezea din somn.
Acum , noapte de noapte am niste vise fantasmagorice , care mai de care mai stranii...
Cel mai des mi se intampla sa visez ca nasc sau ca de-abia am nascut si sunt cu copilasul in brate.
Oricum , nu cred in semnificatia viselor . Cred ca sunt proiectii ale gandurilor de peste zi , nu predictii ale viitorului.
17+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
Anca.Diana spune:
quote:
Originally posted by dana vio
Am fost ieri a eco: este fetita!!
Eu sunt foarte incantata, dar sotul meu a fost foarte suparat! Se tot uita la poza in care ne-a marcat medicul pasarica si tot zicea ca ce-a vazut el acolo de-i fetita?! Tot mai spera ca pana la nastere ii creste ceva! Asistenta s-a distrat teribil si a spus ca "aia" nu-i mai creste, si-o castiga!
Felicitari Dana Vio! Sa creasca si sa fie sanatoasa si frumoasa! Eu cred ca o sa se indragosteasca si sotul tau de ea cand o sa o cunoasca mai bine... :)
Anca D
15+
micsunea spune:
Buna fetelor,
trec si eu pe la semnat condica.
Maine plec in concediu si nu o sa am acces la internet asa ca o sa revin in saptamana lui 20 august...
MMM, pe mine ma deranjeaza burtica de vreo doua zile. Parca as fi inghitit o minge de fotbal: e cam tare burtica mea si ma tine/strange nu stiu cum sa spun. Mi-e teama sa nu am contractii asa non-stop. Eu am avut primele contractii la 12 saptamani, atunci era evident, dar acum nu-mi dau prea bine seama de la ce e.
Si de dimineata cand am fost la cred ca am avut o contractie! E normal asa ceva, ce nu mai pot sa ies decat cu contractii? Pai ce legatura are una cu alta? Si noaptea asta, cand m-am intors de la unul dintre PP, am simtit clar ca uterul se rotunjise si era si mai tare!
Of, nu inteleg mai nimic din toata agitatia asta din burtica... Si la doctor merg peste 2-3 saptmani abia...
Va pup pe toate, numai bine!
Micsunea
15++
Laura Ioana spune:
Dana Vio felicitari pt fetita! Las' ca-i trece lui tati Asa si sotul meu la sarcina trecuta, dupa ce ne-a anuntat dr ca-i fetita, imi zicea: nu stiu ce a vazut el ca-i fetita, ca m-am uitat si eu si nu am vazut Deci au acelasi repertoriu
Felicia felicitari pentru miscaret. Eu vreau sa-mi iau crema Elancyl, ca am auzit ca-i foarte buna, chiar daca-i un picutz mai scumpa. Dar cremele ajuta prea putin, cand ai pielea predispusa la vergeturi le faci, oricum Eu am deja o multime de la sarcina trecuta
AncaD chiar ca mi s-a taiat cheful la faza cu viermisorul Mi-a trecut pofta Si zici ca erai in Letonia? si sunai cu un pietroi? Tareee si eu am tot felul de vise ciudate, rau!
Anca76 bine ai revenit, ma bucur ca ai mai multa libertate de miscare acum
Miri si eu pana la aproape 19 saptamani simteam foarte rar cupilu' si, deodata, a inceput sa-mi impinga burtica hotarat sa-l vad
19+
Poze Laura
Puiul nostru drag