Mamici de ianuarie-februarie 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca76 spune:

dana
felicitari pt fetita.mereu mamicile si le doresc mai mult, iar ulterior,sunt sufletul taticilor.n-o da sotul tau pt o suta de baieti dupa ce o are.felicitari inca o data.ma bucur mult pt voi.
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Dana felicitari pentru fetita sanatoasa si jucausa

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

dana, felicitati pentru fetita, sa iti creasca mare si frumoasa ca o printesa!!

Anca76, ma bucur ca esti bine si ai dat si un semn de viata, am tot dat strigari dupa tine si dupa gugu, ca va stiam cu probleme. deci, pune acum mana si treci la semnat condicuta!! Si La multi ani din nou!

Miri, eu dau pe discovery si gasesc si de-alea grele, gen "bizzare foods", dar ieri era una simpatica: un pui invelit in curcan invelit in rata!! nu ma omor eu dupa carne, dar arata bine... si alte chestii stranii, inclusiv stridii, de care n-am mancat niciodata, asa ca a trebuit sa pun repede de un sandvis ca nu se mai putea...

ca tot vorbeam de pofte, eu poftesc la o mancarica de ardei copti, taiati si gatiti un pic cu usturoi, mmmm

deci va pup si o zi buna la toata lumea!!

Monica 18+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Neata zuzelor, va doresc o zi usoara si frumoasa.
Dana felicitari pentru fetita sa fie sanatoasa.
Anca bire ai revenit sanatoasa si tu si bb, si sa vezi ca de acum sutn sigura ca vaf i bine
Am si eu niste intrebari la voi, acum o iau ca babele la voi pe ce parte e sarcina ca cica daca o ai pe dreapta faci fata, stiu ca sunt absurda cu aceste chestii dar fac si eu un sondaj sa vad cum stati voi si in ce parte aveti bb.
In ceea ce priveste visele pe langa celel erotice mai sunt si cosmarurile cum am avut aseara de ma-m speriat in ultimul hal si am dormit prost rau de tot.

Louiza 16s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png

http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

louiza, l amine bebe e cam pi centru, dar predispozitia este spre stanga, cand ma trezesc dimineata, in rest este cam pe peste tot...

fetele cu vise cu baieti, o iau cam off-topic, dar pentru fantezii reusite incercati http://www.seemoresideeffects.ca/ , si va recomand site-ul in franceza... chiar daca nu intelegeti tot, rezonanta este alta... Fetele cu vise fara baieti, incercati site-ul oricum, poate vin si ele.. Vedeti ca e cu sonor, dar nu e tare...

Monica 18+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Monica, m-ai omorat cu mancarica de ardei copti cu usturoi.... Diseara ma opresc in piata si apoi ma asez pe copt ardei (Offf...si trebuia sa fac alte treburi prin casa...da-mi bag picioarele in ele de dulapuri, le aranjez in alta seara ).

Dana, felicitari pentru fetita! Sotului o sa-i treaca supararea. Nasii mei au patit-o. Li s-a spus ca vor avea fetita iar la ecografia de trimestru III ii crescuse puta . Nu-ti spun ce fericire pe nas.. (nu trebuie sa-i spui asta sotului ).

Anca, bine ai revenit!

Fetelor, eu am nascut azi noapte (in vis ). Si am avut o nastere asa de usoara.... Nu simteam nici o durere si am putut sa ma uit cand i-a iesit capul lui bebe. Si....era baietel . Asta inseamna ca e sigur fetita, nu? (ar fi chiar culmea sa se fi inselat pana acum 3 ecografisti...).

Sa aveti o zi superbisima!
Va pupacesc!

Alina 21+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Neazta'
Felicitari pt toate fetele care ati mers la dr si ati aflat sexul lui bb.
Eu sunt un pic geloasa pe voi care rand pe rand cate una ajungeti la dr si la mine parca nu mai vine ziua aia o data.

Monica - am fost in careffour si am gasit si pantalonasii si blugii sunt foarte draguti, dar foarte mari pt mine chiar si masura 38 si nu am cumparat nimic, gasisem si niste bluzitze dragute dar erau mici asa ca nu am reusit sa cumpar nimic, poate merg pana la urma si imi iau o pereche de bluzi sa ii am pt mai tarziu chiar daca acum imi sunt mari .

Carmen 15 +

http://bd.lilypie.com/iKsJp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

`Neata, dragele mele!

Eu am fost ieri la eco, bebe s-a dezvoltat normal, a crescut, i-am vazut capsorul, dadea din manute si picioruse de mama focului, probabil simtea ca-l vede mami si voia sa-i arate ce stie el sa faca , se vedea f. bine coloana vertebrala si cordonul ombilical. Am primit chiar si o poza dragalasa cu piticutul meu. Uf, ce bine c-am scapat de emotii si stiu ca copilasul meu e sanatos si voinic. Acum astept perioada de 15-17 sapt. sa fac triplu test dupa care voi merge din nou la control. Mi-a spus sa renunt la acid folic (desi eu stiam ca e bine sa-l iei cat mai mult timp) si sa trec pe centrum materna, 1 pe zi. Eh, medicul nostru - stapanul nostru.

Cred ca v-am plictisit deja cu vorbareala mea, o ultima intrebare as avea de pus: ce crema folositi pentru a preveni vergeturile? Cumnata mea mi-a recomandat o crema foarte buna - zice ea - de la Mustella, eu astept sfaturi si de la voi, cred ca ar trebui sa incep de pe acum sa o folosesc, deja se vede burtica si nu vreau sa am surprize neplacute.

Felicia, 12+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Dana felicitari pt fetitza si stai linistita cu sotzul tau ca sigur se va indragosti de ea cand o va vedea!
Anca bine ati revenit! Ma bucur ca sunt bine tu si bebele.
Zeririlouiza baietzelul meu numai pe dreapta sta, rareori il mai simt si pe centru.
Felicia felicitari pt bebe miscaretz! Eu mi-am comandat de pe net 2 creme de la Chicco si a doua zi mi-au venit. Site-ul este ceva cu "bebelusultau". De eficienta lor nu prea pot sa-ti zic nimic ca abia le-am folosit o data.
Despe mine, pana la urma la a treia urocultura facuta mi-a iesit infectie (ca la prima) si o sa incerc astazi sa ajung la dr sa-mi dea tratament. Deci analiza facuta la Medlife a fost de c...t

toate zuzicile!

A venit Bebica!!!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Alina,

La doar 15 sapt. deja ai aflat sexul bebelusului? Ce frumos! Desi e atat de pitic? FELICITARI PENTRU BAIETEL!!!!!!!!

Felicia, 12+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput