Mamici de ianuarie-februarie 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

simonette si doculets, ar fi totul foarte simplu daca as putea face o ecografie. dar nu poci, nu am unde, nu am cum. am rendez-vous pe 7 la medicul meu care pleaca in concediu. vinerea trecuta l-am vazut pe bb, doar caera foarte linistit. am vazut ca-i bate inima dar... nik miscari. ba, d edoua ori din manuta si cam atat. brunoe ra foarte agitat la toate. de aia ma iau dracii pe mine acu:(

da pusici multi ca incercati sa ma linistiti. poate amprea mult timp s ama gandesc la prostii ca sunt si singura acasa:(

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

tu ai rendez-vous pe 7 septembrie? atunci mai ai de asteptat...

Daca la eco nu se prea misca, s-ar putea sa fie in alt ritm. poate ca se joaca noaptea, sa nu-l auza sau simta ma-sa... adica l-ai prins la eco in exercitiul somnului.. si cand esti tu in exercitiul somnului, el joaca tzontzoroiu...

Intreab-o pe virgo cum si de unde a luat, are un aparat doppler de aude bataile de inima ale lui bebe. sau iti faci rost ca medicul meu de familie, o palnioara de metal, mi-a spus ca se aude daca pui pe burtica si ii gasesti inimioara (dar in cazul asta ai nevoie de urechea altcuiva...)

Si incearca sa-ti mai iei gandul cu televizoru', nu's cum, dar eu gasesc parca numai emisiuni despre mancare, stau si salivez....

Monica 18+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

doculets:) ce haioasa esti! pai io ma uit la tv si vad reclame numai cu mancare dar citesc numai indicatiile d ejos: nu mancati dulce si sarat exagerat si facet sport:))) ha ha ha! si intre timp am mancat o cutie de mentos fara zahar, cu efecte laxative in cazul unui consum in exces:))))

si inr est, crime, CSI, without trace, criminal minds:)))

pusi

ps; am citit lista. si io zic, pt fetele care vor, in loc de bepanthene sa cautati DR.VOGELE. e o crema foarte buna, mai putin lipicioasa decat bepanthene si care poate ajunge si in gura lui bebe fara pb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

simonette si doculets, ar fi totul foarte simplu daca as putea face o ecografie. dar nu poci, nu am unde, nu am cum. am rendez-vous pe 7 la medicul meu care pleaca in concediu. vinerea trecuta l-am vazut pe bb, doar caera foarte linistit. am vazut ca-i bate inima dar... nik miscari. ba, d edoua ori din manuta si cam atat. brunoe ra foarte agitat la toate. de aia ma iau dracii pe mine acu:(

da pusici multi ca incercati sa ma linistiti. poate amprea mult timp s ama gandesc la prostii ca sunt si singura acasa:(

Poate l-ati sculat pe bebe din somn, de aceea se misca mai lent. Si acest al doilea copil, poate v-a fi mai linistit decat primul. Atata timp cat l-ai vazut miscand , e bine. Da' poate misca dar nu-ti dai tu seama.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

GAtta , esti mortala...

Miri, cred ca asta e pb noastra cu miscatul, ca am avut inainte un bebe super miscaret in burtica si asta e mai lenes. Eu mi-am intrebat medicul ieri despre asta si mi-a zis sa nu fac greseala sa compar doi copii nici chiar in burtica...ca din pctul lui de vedere personalitatea incepe sa se vada inca din viata intrauterina si unii sunt mult mai miscareti decat altii. Cica ideea ar fi sa incepi sa-l simti cel tarziu pe la 21 sapt, (mai ales daca ai placenta anterioara, atunci il simti mai greu) si apoi sa-l simti ca misca conform "programului" de gimnastica pe care si-l formeaza.

Si eu am scos-o pe Ana afara din a 6-a zi de viata, in Feb, pe la -4 grade, fara pregatiri prealabile, gen in fata geamului sau chestii de genul asta si in nici un caz cu fata acoperita...stiu ca tot sareau babele cu gura pe mine ca ce caut cu copila afara pe vremea aia si mai ales de ce nu-i pun ceva pe fata...imi venea sa le zic sa-si puna ele, ca fetita mea trebuie sa respire.

Grati.ela si eu la contractii din astea ma refeream...nu alea de dupa...ci imediat ce te-ai apucat de "treaba".

Angelique - vad ca e imbunatatita lista ta, deh de cand am nascut eu...oricum stiu ca eu m-am socat atunci cand mi-am cumparat maruntisurile de pe lista ca am intrat in farmacie si am lasat acolo vreo 4 milioane in ian 2005...dar cred ca as fi lasat si 10 asa entuziasmata eram ca mai am putin si-mi intalnesc printesa...

Natalia 20+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

miri_mik la mine a inceput sa miste zilnic de aproximativ 5 zile .
Si cand spun '' misca'' ma refer la miscari de maxim 30- 40 secunde de mai multe ori pe zi si inca nu se simt la suprafata burticii dar in mod cert nu pot confunda miscarea cu o activitate intestinala , adica a trecut un pic de senzatia de fluture.

Mai pune ca desi eu as fi in 18 sapt , bb este dezvoltat de 19 saptamani si ai tabloul complet.

Asa incat sunt convinsa ca il vei simtii si tu in maxim o saptamana.
Asta daca nu cumva ascunzi in burtica vreo fetita gingasa care nu vrea sa isi raneasca mamica prin loviturile ei ... atunci poate sa te mai menajeze un pic

Apropo de iesit afara :

Bogdan este nascut vara si a stat afara in primele 3 luni de viata mai mult decat a stat in casa.

Bebe se va naste in dec - ian si in mod sigur nu va sta cu orele afara in prima luna DAR vom iesi cu carutul minim o ora pe zi incepand cu a zecea zi de viata.
Eu consider ca asa este cel mai sanatos pentru el. Plimbarea il va ajuta sa doarma mai bine, sa manance mai bine, eventual isi formeaza chiar si un program (ritual) al zilei si in general le face bine si la colici daca se pricopsesc cu asa ceva.
Dar sa ajungem noi sanatosi acolo ... ca inca este tare departe plimbarea asta

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)

Mergi la inceput

Am uitat sa precizez :

- in cele mai multe cazuri un carut face minuni chiar si in casa in primele trei luni de viata , nu numai afara

La Bogdan era suficient de multe ori seara la 10 sa il pun in carut si sa ''trag '' doua ture de apartament ( care nu-i prea mare oricum ) si adormea bustean uitand de colici , atat de tare se formase reflexul mersului la plimbare la el si asocierea plimbarii cu somnul si cu relaxarea .

Pentru asta insa este obligatoriu un carut al carui spatar sa se intinda perfect la orizontala si sa fie drept si tare astfel incat bebe sa stea in pozitie corecta si nu cocosat.

Primul nostru carut exact chestia asta nu o indeplinea si de aceea l-am schimbat urgent cu unul mai competitiv

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca76 spune:

buna fetelor
ma bucur sa intru iar sa va salut, dupa asa o perioada de pauza si de groaza.a fost ca un cosmar, care a trecut.nici nu vreau sa mai vorbesc despre asta.cert este ca dupa atata chin, stat doar in pat si tratamente, in sfarsit placenta e k, bb e bine, se misca pe acolo, desi eu inca nu simt nimic.ma bucur sa va citesc din nou.acum am voie din nou pe scaun.va pup.mi-a fost dor de voi.de azi voi fi din nou aici.
14+

Mergi la inceput

anca76 bine ai revenit , ma bucur ca pericolul a trecut si sunteti ok
O sa vezi ca trimestrul II este mult, mult mai placut si mai usor

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Am fost ieri a eco: este fetita!!
Eu sunt foarte incantata, dar sotul meu a fost foarte suparat! Se tot uita la poza in care ne-a marcat medicul pasarica si tot zicea ca ce-a vazut el acolo de-i fetita?! Tot mai spera ca pana la nastere ii creste ceva! Asistenta s-a distrat teribil si a spus ca "aia" nu-i mai creste, si-o castiga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

A plecat mesajul singur!
Asa ca vom avea o fetita!!
I-am inpuiat capul medicului cu faptul ca nu m-am ingrasat prea mult si ca n-am burta de 5luni si mi-a spus ca sunt o gravida foarte frumoasa!! Mi-a masurat bebelina peste tot: capsor, femur, abdomen - mi-a spus ca fetita are acum 327grame!), mi-a aratat inimioara cu cele 4camere, degetelele toate si mi-a spus sa nu ma mai stresez inutil. A mai spus ca rezultatul de la TT este excelent si ptr anemie nu mi-a dat nimic! A spus ca sa mananc fructe de orice fel si lactate!
Sunt foarte incantata!
M-am straduit atatia ani sa raman insarcinata si am facut tot felul de tratamente si uite ca acum, in timpul sarcinii, nu trebuie sa iau decat Materna!
Bebica mea a miscat ieri mai putin ca in alte zile, dar am observat ca asta se-ntampla atunci cand sunt foarte activa si obosesc mult. Poate si ea!
Acum pot sa incep cumparaturile!
Va pupacesc si ma-ntorc sa citesc din urma!

dana vio 19+
PS: cred ca pe la primele pagini scrie cum trebuie sa-mi pun caruciorul roz, nu?

Mergi la inceput