Mamici de ianuarie-februarie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
nemary spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Am fost si eu astazi la eco sieste 100 % BAIETEL spre deliciul fratiorului lui
.
Este marisor ( ecografic mai mare cu o saptamana = 19 saptamani )si miscaret
Colul este lung si inchis , placenta un pic cam joasa ... sper sa se mai ridice si sa nu fie o problema
Sunt fericita
Felicitari pentru ecografiile reusite de azisi pentru noile culori ale carucioarelor
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)
felicitari
![](bis.gif)
Mari
![](gravida.gif)
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Shobo spune:
quote:
Originally posted by lorena_andreianu
Fetelor, din "experienta" eu va zic sa testati bine inainte de a cumpara un carucior. Adica sa luati in calcul tot.
Eu una prefer sa fie cat mai mic, cat mai stabil, care sa ocupe cat mai putin spatiu si pliat si depliat...
Eu cum nu conduc, ca sa ma deplasez trebuie sa iau autobuz, tramvai, tren, mai stiu eu ce si cu unul cu trei roti nu as fi reusit nici sa pun o roata... dar sa-l mai ridic sa-l iau pe sus...
La fiu-meu am avut unul tip umbrela care se lasa complet la orizontala, de la BabyBus. Ca sa nu-i fie tare la spate avea o www.baby-walz.com/neu/SyEngine.php?Act=50173&Do=50062&pNummer=625396&a=1?_inPHP" target="_blank">chestie d'asta (nu stiu cum sa-i zic pe romaneste, dar pricepeti voi). Pe deasupra, in zilele umede sau cu vant un plastic de ploaie si l-am rezolvat.
Deocamdata eu sunt la orientari si daca gasesc un carucior care sa-mi placa o sa-l iau. Criteriile ramanand aceleasi.
Poate va ajuta.
Va pup!
Mitzacu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
Lorena, tot din experienta cu primul copil unde am avut o tampenie de carutz - bine ca l-am vazndut.. iti zic ca ai absoluta DREPTATE!!! tot asa caut si eu unul usor (maxim 8 kg), cu inchidere tip umbrela si orizontala perfecta! e tot ceea ce am nevoie! nu vreau sa fie prea plin ca si copertina pt ca eu oricum nasc spre primavara si il pot imbraca mai bine dc e mai frig si pe ploaie pun copertina. in maxim o luna de la nastere vremea se va face f frumoasa si vreau sa am carutz usor. daca mai are si un cosuletz mic sub el e f bine, si manere reversibile sa zic ca as fi f bucuroasa.
am gasit unul cam asa la Graco, costa cam 5-5,5 mil si dc intereseaza pe careva va pun si linkul.
inca ceva, Lorena, ce e chestia aia?? paturica de bebe? ca nu m-am prins..
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si
![](gravida.gif)
nemary spune:
Gina M, mie imi place tare mult caruciorul vostru. am adaugat si eu link-ul in favorites, sa-l arat si sotului poate dam si comanda pe internet.
Mari
![](gravida.gif)
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
buna dimineata!
am inceput saptamana 18:)
vad ca n-ati vrut sa vedeti ceva dragut si colorat: pe fiu-meu care a primit ieri o masuta si uns caunel cu winnie pooh:)) nu-i bai, noi ne amuzam inca de dimineata buna:)
muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuah!
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
Miri, eu abia acum am inceput sa citesc paginile din urma. si am vazut si masuta la care statea blondutzul tau. super haioasa. am vazut ceva in genul asta si in Ikea, dar fara desene.
Mari
![](gravida.gif)
odiseea
miri_mik spune:
miscunea: e modern, e usor (7,5kg), ergonomic, dar spatarun nus e lasa perfect la orizontala si daca e sa urci in autobuzele "de lijn" poti sa uiti. e practic cu 3 roti, foarte usor maniabil, cu maxi cosy, cu mandou si buggy incluse, cu husa groasa de protectie pt landou, husa de ploaie. se pliaza bine, se scot rotile fara pb ca sa intre si mai bine intr-un portbagaj.
dar daca ai de coborat si urcat scari cu el... ei bine, atunci prefer youpala - ala mic care e absolut pliabil, are 4kg si il poti duce pe umar - sau pe bugatti cum l-am poreclit noi care e usor si usor d eluat pe sus.
deci, ascultati ce zic fetele, eu una sunt de acord cu shobo:)))
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
Shobo spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Eu am facut celelalte analize la un laborator care lucreaza tot cu Medicover si pe lista de analize nu aveau si cele doua care imi trebuie mie. Mi-au zis ca medicoverul nu le face. Poate au gresit??!!
Ioana11+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
nu, nu au gresit. si eu am avut toata lista de analize facuta la medicover si cand i-am sunat pt rezultat mi-au zis ca-s toate gata mai putin Listeria - singura dealtfel pe care o platisem (restul le am asigurate prin serviciu) fiindca nu au reactivii necesari si m-au rugat sa vin sa-mi dea banii inapoi.
Acum va intreb si eu pe voi - unde sa o fac??? un laborator bun in sect 6 stiti? ca numai pt ea nu as vrea sa fac drum prin oras. uneori imi vine sa o las balta si zic ce ma mai stresez si pt asta atata, insa imi amintesc ca la Codrin am facut-o si nu aveam imunitate si Doamne fereste, sa n-o fi contactat-o intre timp... sper ca nu!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si
![](gravida.gif)
nemary spune:
quote:
Originally posted by kalosalina
Ieri cand am fost la eco, dr mi-a spus ca anul asta sunt multe fetitze si spre surprinderea ei, ieri aproape toate gravidutzele aveau baieti. Asa ca desi acum sunt mai multi baietzi pe lista noastra, eu cred ca urmeaza o invazie de fetitze
A venit Bebica!!!15+
si eu cred ca va urma o serie de
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
eu am tot visat ba flori in vaza ba flori in gradina si imi spunea o colega ca o sa am fetita, pt ca si visa la fel si are o printesa.
Mari
![](gravida.gif)
odiseea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crissandrada/crissandrada.jpg)
crissandrada spune:
Sunt atat de bucuroasa. Am simtit primele miscari ale bebelusului. Uitasem cum e.
Criss si Andrada
(12.09.2002)
http://bd.lilypie.com/gfBjp3.png
http://b5.lilypie.com/S49Np3.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina023/alina023.jpg)
alina023 spune:
Tocmai am revenit de la eco. Ana este o scumpica!! Ii seamana la fata lui Luca (care este sotul intreg) dar seamana si cu mine. Ce bine se vede bebelul in 4D!!! Gagica statea picior peste picior, se juca cu cordonul ombilical, facea fundite (btw, mi-a spus medicul ca am cordonul ombilical f lung; la intrebarea mea daca asta este un inconvenient mi-a spus ca oricum nu putem schimba asta...; mi-e putin teama sa nu se joace cu el pe unde nu trebuie, mai tarziu...offf...). Am niste pozici fff frumoase. A cascat la un moment dat si medicul a fost impresionat de cat de bine a reusit sa surprinda bolta palatina si limba. Zicea ca e poza de atlas de anatomie (e deja fotomodel fata mea...
). In rest sunt toate toate bune. A masurat-o medicul in toate felurile posibile, i-a studiat cu mare atentie fiecare organ in parte (in special inima si asta m-a bucurat dupa ce am vazut ce a patit Kay). Am o fetita minunata!!!
Natalia, ce se intampla cu tine este absolut normal. Sunt hormonii de sarcina care ne fac sa ne gandim numai la grozavii, ne fac sa avem vise ciudate sau chiar cosmaruri. Si eu gandesc asa de multe ori dar incerc apoi sa ma incurajez. Nu ma ajuta cu nimic daca astept drobul de sare.
Nu mai stiu cine intreba daca avem pastrate lucrusoare de la primul bebe. Noi avem patutul si cateva hainute (cele care se potrivesc si la fetite). Carucioare am avut vreo 4 cu Luca (am cumparat ieftine si am iesit la bani cam cat am fi luat unul bun). Acum vreau sa iau un carucior bun chiar daca nu stiu daca vom mai face un bebe dupa Ana.
Va pupacesc!
Alina 21+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
galuscuta spune:
Fetelor, vad ca multe din voi au deja un copilas...eu v-as ruga o chestie : va rog sa-mi scrieti si mie care sunt lucrurile care trebuie cumparate pt. bebe ca nu am pe nimeni aici pe cine sa intreb (ma refer la hainute,articole pt.alaptat etc.- adica tot) ca nu am vazut pe forum sa scrie pe undeva.As incepe incet sa iau cate ceva dar chiar nu stiu cu ce sa incep.
17+
http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png