Mamici de ianuarie-februarie 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor ce frumoase sunt toate carucioareleeee Noi avem unul cumparat pt data trecuta, dar mie nu-mi prea place, iar sotul zice ca-i buuun Are numai landou, deci nu-l voi putea folosi decat sa faca bebe nani in primele luni sau sa-l scot la plimbare in primele luni (daca nu va fi prea frig afara).
Mary pe e-bay nu poti lua tzeapa cu produsele? Daca sunt uzate, vechi? Sau nu ti le trimite exact cum le vezi in poza? Intreb si eu ca nu stiu, nu ma pricep. E super fain si ieftin caruciorul luat de tine

19+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineata fetelor!!!!

Irinuka, felicitari pentru cele 55% procente date ca fiind baietel... Stii ca si mie mi-a spus tot cam asa... ca este posibil sa fie baietel. EU insa stau totusi in expectativa... si cumnatei mele i s-a spus la 13 saptamani ca ar avea baietel ca apoi sa dispara putulica din peisaj si sa iasa o minunatie de fetita....
Eu, parca as vrea sa fie baietel... parca as vrea sa fie fetita.... As vrea mai mult totusi sa repet exemplu alinei cu luca baietel si bebe Ana fetita...

Eu, sunt inca sub "amenintare". Am ales sa fac direct amniocenteza pe care o voi face in grecia la cel mai tare spital particular al lor. Sper ca rezultatul sa fie pe masura renumeleui spitalului precum si al pretului cel va plati saraca soacra-mea... Dar, sincer, ma simt mult mai linistita si mai ales optimista... Daca nu,... cum va vrea Dumnezeu!

Maine este ultima zi de munca.....

Cat despre carucioare... eu toate lucrurile(imbracaminte, carucioare, premergator, sterilizator,patut etc) de la dimitris.. So, sunt ele modele mai vechi dar,.. nu mai am cum sa cumpar altele noi....
Chiar, Alina, Lala, voi mai aveti lucruri de la primul copilas sau le-ati dat deja si acum cumparati altele noi ? Mi-amintesc ce placut si emotionant era cand faceam cumparaturile pentru bebe inainte sa nasc... Acum nu am decat sa le aduc in bucuresti de la mama de acasa unde au fost depozitate...

Iulia, felicitari pentru rezultatul bun la triplu test !!!! BRAVO !!!!
Unde l-ai facut? La ce laborator ?

Miri, felicitari si tie pentru saptamana 18!!! Uite asa se aduna saptamana cu saptamana.... Cred ca ar topai o zi intreaga dimitris al meu daca ar avea si el o masuta si un scaunel cu winnie....Este mare fan !!!!

Laura 14+ si Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Miri am vazut scaunelul, masuta si, mai ales, flacauasul tau (o frumusete de copil, nu fie de deochi). Sunt foooaaarte faine! De unde sunt? Se gasesc in Romanica?
LauraD tu stai in Grecia sau in Bucuresti?

19+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

[quote]Originally posted by Laura Ioana
Noi avem unul cumparat pt data trecuta, dar mie nu-mi prea place, iar sotul zice ca-i buuun

Laura, de aceea am spus eu mai devreme ca nu mai pot cumpara alte lucrusoare noi.....Si sotul spune la fel... sunt foarte bune si cele pe care le avem!!
Nu pot sa-l contrazic... atunci cand le cumparam acum multi ani... ii tot spuneam : "hai sa-l luam pe asta mai frumos chiar daca este mai scump ca o sa ne tina si la al doilea...." Acum,... ce sa-i mai zic... daca au tinut si sunt inca "in viata "... trebuie sa le folosim !!!

Edit,
in bucuresti ! in grecia mergem in vacante.
Laura 14+ si Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

louiza, schimba saptamanile:))) daca avem acelasi uM ai intrat si tu in sapt 18:))

dar asta mik, e lenes, puturos sau indiferent, nu vrea sa ma lase sa-l simt cum da din labute:( e de-a drpetul enervant.

fetelor, caut poze cu carucioarele mele. toate variantele. doar ca idee. e frumos, confortabil dar deloc practic.(nu pt mij de transp de aici)
http://family.webshots.com/album/560220325RllTyJ
a durat ceva, dar am reusit:)))

este ca arata bine masuta aia? e nebunie d edimineata buna. se catara pe ea, o intoarce pe dos, a cazut de doua ori d epe scaun:)) nus tiu daca gasiti in ro, dar stiu sigur ca gaditi la magazine Dreamland si poate Aubert. habar n-am ce se gaseste prin tara. noi vroiam o masuta simpla, si asta ni s-a parut cea mai potrivita. si are un succes...

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Si eu mai am inca in perfecta stare de functionare ( si aspect estetic ) : patut, scaun de masa Chicco Mamma, scaun de masina, sterilizator, scaun auto ( scoica si grupa mai mare ), pompa de san, baby phone.

Asa incat am scapat de cumparaturile ''mari ''.

Caruciorul ar fi fost si el ok dar 5 ani de zile l-am folosit pe post de cuier in debara , adica atarnam umerase de o roata de a lui astfel incat am deformat-o ...asa ca pe asta il achizitionam din nou

Plus ca mai am o groaza de hainute pregatite de fina mea al carui flacau sambata ii luam motul

Asa incat lista de cumparaturi a scazut considerabil .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

laura_dimitris exact asa ii spuneam si eu sotului meu : '' hai sa il luam pe asta ca sa il poata folosi si bb 2 ''
Si am avut dreptate , au fost toate de calitate exceptionala insa nu m-am asteptat ca bb 2 sa intarzie atat de mult ...oricum mai bine mai tarziu decat niciodata

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

LAURA D. tt-u l-am facut la o clinica din baia mare,dar de fapt s-a facut la bucuresti ,doar recoltarea si echo le-am facut aici.si nici n-a durat mult,doar 2 saptamani.parca mi-a parut rau ca l-am facut pt ca am citit multe opinii pro si contra dar acum ca a iesit bine ma simt mult mai linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

laura ioana, si eu am cumparat produse de pe ebay si am fost multumita.inconvenientul e ca dureaza mult pana primesti produsul si trebuie sa ai pe cineva in germania care sa aiba cont la ei.

iulia 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Noi am dat patutzul, carutzul, caditzele, scaunul de masina, absolut tot,tot,tot, nu mai spun de lucrusoare! M-am gandit ca decat sa se puna praful pe ele mai bine sa le foloseasca cineva care are mare nevoie!Mama ma batea la cap ca o sa am nevoie de ele, dar nu-mi pare rau ca le-am dat...Asa ca voi avea parte de marea febra a cumparaturilor pt bb si bineinteles de discutii in contradictoriu cu barbatu meu! Abia astept!

Simonette11+

http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

[url=http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png]bulinutza2[/url]

Mergi la inceput