Mamici de ianuarie-februarie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 11
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by kalosalina
Am revenit de la eco. AVEM BAIETZEL!!! Suntem super fericiti! Eu nu prea aveam preferinte dar sotul chiar isi dorea o putzulica. Deja a anuntat toata familia! In rest suntem bine, este mai mare cu 4 zile decat numaratoarea de la menstruatie asa ca tot inainte, sa ne ajute Dumnezeu sa fie bine!
A venit Bebica!!!
15+
FELICITARI PT. PUTZA !!!!!! sA VA TRAIASCA SI SA FIE SANATOS.
P.S. Mai da' fete nu aveti de gand sa face-ti ? Cu cine se insoara baietii astia ?
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru 18+
mary_mary spune:
Buna mamici
m-a ajutat sora mea sa-mi cumpar caruciorul de pe e-bay.de, la licitatie si a costat 210 euro cu tot cu transport. Din pacate din Romania nu poti sa-ti faci cont pe e-bay.de si ai nevoie de cineva din vest pentru asta.
Aici este un link cu caruciaore City Driver, de care mi-am luat eu http://search.ebay.de/city-driver_W0QQ_trksidZm37QQfromZR40
Din cate am observat, in Ungaria, Austria, Italia produsele pentru copii sunt mult mai ieftine decat la noi. De ex. carucioarele chicco trio Enjoy (http://www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=7&produs_id=584) in Italia le-am vazut la 330 euro in magazin iar Chicco Trio Full la 450 de euro.
O seara placuta,
mary-mary 19s 70%
gattasalvaje spune:
Maaama , da' ati scris nu gluma...N-am intrat de 2 zile si-am avut de citit vreo 17 pagini . Brava voua , tineti-o tot asa
Gina , Alina , Lala , Irinuka , sa va traiasca flacaii , sa creasca mari , sanatosi si mintosi , . Ce concurenta o sa fie pe fetele noastre ...
Gugu , bine-ai revenit , chiar incepeam sa ne ingrijoram...bine ca e totul in regula cu tine .
Eu n-am mai intrat pt ca la serviciu nu mai pot , mi-a venit o noua colega de birou , cea care ma va inlocui pe perioada de concediu maternal si suntem in training...si cand nu suntem in training , tipa vorbeste non-stop , e numai de doua zile si deja ii stiu toata povestea vietii , in cele mai mici amanunte . Spuneti-mi ca sa-i fac ca sa taca , m-a innebunit pur si simplu , vin acasa cu capul mare , si nici nu mai pot sa intru pe forum sa vad ce mai faceti .
Mie trebuia sa-mi iasa rezultatul de la TT de o saptamana dar nu stiu ce se intampla ca sun in fiecare zi la cabinet si-mi spune asistenta ca inca nu l-a primit , ca n-a iesit de la laborator.Am facut recoltarea pe 19.07 si a trecut destul de mult timp...incep sa ma ingrijorez...Doamne sa nu fie nimic rau
Problema mea cu umflatul incepe sa devina cronica si din ce in ce mai deranjanta.Abia astept sa ma duc la control sa vad de ce mi se intampla asta...am renuntat complet la sare , beau ceai diuretic si totusi nu elimin apa. Am o burta enorma , cand ma-ntreaba cate cineva in cate luni sunt si le zic ca in 4 , fac ochii cat cepele...Arat cam de 6 daca nu chiar 7 luni, iar picioarele sunt franzelute , trebuie neaparat sa-mi iau incaltaminte mai mare cu un nr. ca nu ma mai incape nicio pereche de papuci.
Hai ca deja m-am intins si cred c-am plictisit pe toata lumea...dar revin repede
16+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
gattasalvaje spune:
Aahh , am uitat sa-mi schimb semnatura...
Am intrat in 17+ ( de fapt in 18 dupa UM ) dar in 17 dupa eco , din cauza de ovulatie tarzie.
17+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
irlandeza spune:
Mary mary, cum adica la licitatie ? Si eu de aici, din vest , adica Irlanda , pot sa-mi fac cont ? Problema e ca-mi trebuie card. Asta nu stiu cum s-ao rezolv. Sau se poate plati si prin banca ?
miri_mik spune:
fetelor, doar de amuzament sipentru putina culoare, aruncati un ochi aici:))
http://good-times.webshots.com/album/560195094qmcKHD
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by Carmilia
Buna la toate zuzele!Felicitari celor care au aflat sexul lui bebeEu inca nu-l stiu,dr.meu imi face eco la 22 sapt(precedenta fiind la 12 sapt).E de parere sa nu fac prea des eco,asa ca mai am de asteptat.As putea merge in alta parte,dar nu stiu daca ar trebui...Am insa alta problema,mai mare:am 2 analize proaste,UREAPLASMA si MYCOPLASMA.Se pare ca 80% din femei au asa ceva,dar in cazul unei sarcini nu e bine deloc.Trebuie sa iau un antibiotic,AZITROX.Stie cineva de el si de infectiile respective?M-a surprins un pic procentul,pe aici n-am mai citit de ele(doamne fereste,nu doresc nimanui!).Voi ce ziceti?
Carmilia17s3z
Carmilia , chiar azi am vorbit cu o prietena care este si ea in 16 sapt si a fost azi sa-si ia rezultatul la culturile de col si i-au iesit si ei cei doi balauri : ureoplasma si mycoplasma. Si ei i-a recomandat dr. un antibiotic pe care l-a cautat in n-spe farmacii si nu l-a gasit si despre care i-a zis o farmacista ca cica nu se mai importa si ca tb. comandat in Franta. Uite ca n-am retinut cum se numeste insa promit ca vb. maine cu ea si te tin la curent.
Oricum , eu zic sa stai linistita ca microbii astia ( sau ce-or fi ...) nu influenteaza sarcina decat in ultimul trimestru si pana atunci ai tot timpul sa-i extermini cu tratament.
Pup you
17+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
mary_mary spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Mary mary, cum adica la licitatie ? Si eu de aici, din vest , adica Irlanda , pot sa-mi fac cont ? Problema e ca-mi trebuie card. Asta nu stiu cum s-ao rezolv. Sau se poate plati si prin banca ?
ciao,
la licitatie oferi un pret putin mai mare decat cel oferit pana in momentul respectiv. De preferat sa astepti pana in ultimul minut, ca sa nu se mareasca pretul prea mult.
Daca deschizi link-ul din mesajul meu precedent, vei vedea ca sunt cateva carucioare la licitatie cu diferite termene.
Eu nu am reusit sa-mi fac cont din Romania, tot ce trebuie sa faci este sa incerci sa te inregistrezi sa vezi daca-ti da voie.
Plata se poate face si din cont, nu trebuie neaparat cu cardul, cel putin sora mea asa mi-a platit caruciorul.
Bafta,
mary-mary 19s+ 70%
Lala_D spune:
Buna dimineata zuzici
Multumesc pentru felicitari
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)
carmen e spune:
Neata' fetele,
Felicitari pentru baetei sa fie sanatosi si voiosi!
Si eu de-abia astept sa ajung la dr , dar mai am de asteptat ca merg in jur de 20 , poate aflu si eu atunci ce culoare la carucior sa iau .
Carmen 15+
http://bd.lilypie.com/iKsJp3.png