Scoli-zona Unirii-Romana-Victoriei
Ma intereseaza o scoala in zona Nerva Traian,Vitanul Nou sau Timpuri Noi.
Am auzit de Scoala 81 de pe Nerva Traian ,parca 84(dar nu stiu precis unde este in Vitan).
Si in zona Victoria-parca scoala 17 de pe langa Antipa.Mai sunt si altele?
Raspunsuri
loryi1974 spune:
Multumesc.Stiu ca 79 e cea mai tare,dar probabil se intra foarte greu acolo.
Poate o sa incerc,cine stie,dar nu am sperante prea mari.
gabib spune:
Nu sunt probleme daca mergi din vreme.
Noi ne-am inscris in ianuarie 2007 si nu am auzit ca cineva ar fi intampinat greutati.
Azi merg la sedinta, poate aflu amanunte.
matahut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui loryi1974 Dar in zona Romana-Victoriei stiti ceva,e o scoala undeva langa Antipa? |
Da, scoala 11, fosta scoala de nomenclaturisti, actuala de ...acelasi gen de populatie. In fine, nu generalizam, dar in mare asa se spune. Se intra probabil cu pile mai mari decat la 79 (dat fiind pozitia scolii - Sos. Kiseleff - dar si nr redus de locuri - in jur de 50 pe an). Rezultatele elevilor sunt foarte foarte bune la admiterea in licee si la tezele nationale (vezi pe siteul edu). Parintii cu posibilitati investesc mult in educatia copiilor de unde si rezultatele bune. Probabil ca se fac multe, multe meditatii. Despre profi nu stiu nimic.
Dar, ce, Loryi, te gandesti la scoala asta pentru inscriere?
matahut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui loryi1974 Dar in zona Romana-Victoriei stiti ceva,e o scoala undeva langa Antipa? |
A, mai e o scoala la Romana, mai exact in Piata Amzei. Sc nr. 5. Are si clase de step by step, dar nu si pentru ciclul care va incepe in sept 2009. Am inteles ca la traditional e o invatatoare foarte buna care va prelua cls I in sept 2009, dar din pacate nu sctiu cum o cheama
Fania spune:
Exact cum ti-au spus fetele in Amzei scoala nr. 5 Corneliu Popescu,
pe str. Cihoschi nr. 15 (langa ASE) scoala nr. 186 Elena Vacarescu;
scoala nr. 45 Titu Maiorescu pe Calea Dorobantilor nr. 163,
scoala nr. 11 deja citata aici,
scoala nr. 17 Pia Bratianu Str.Petoffi Sandor Nr.14 - 16(apropiata de scoala 11), cam acestea ar fi in zona Romana - Victoriei cotate ca scoli "bune".
[poze]
Ciresica5 spune:
La scoala nr. 186 "Elena Vacarescu" sunt doua directoare nebune, care la prima vedere vor sa para foarte calde, dar pe care nimeni din acea scoala nu le agreeaza deloc. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca in ultima perioada sunt niste conflicte acolo la nivel inalt de mari proportii.
Mult succes!
loryi1974 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui matahut
Da, scoala 11, fosta scoala de nomenclaturisti, actuala de ...acelasi gen de populatie. In fine, nu generalizam, dar in mare asa se spune. Se intra probabil cu pile mai mari decat la 79 (dat fiind pozitia scolii - Sos. Kiseleff - dar si nr redus de locuri - in jur de 50 pe an). Rezultatele elevilor sunt foarte foarte bune la admiterea in licee si la tezele nationale (vezi pe siteul edu). Parintii cu posibilitati investesc mult in educatia copiilor de unde si rezultatele bune. Probabil ca se fac multe, multe meditatii. Despre profi nu stiu nimic. Dar, ce, Loryi, te gandesti la scoala asta pentru inscriere? |
E foarte posibil sa ne mutam in zona 1 Mai si asta imi da peste cap alegerea initiala.