noi sagetatoarele (3)
Raspunsuri - Pagina 19
andreea25 spune:
hai ca am pus si eu niste poze cu Ari nebunika
Andreea & Ariana www.flickr.com/photos/9544071@N07/2324448023/" target="_blank"> poze Ari
alison spune:
salut sagetatoare!ce draguta e ari!felicitari,andreea!noi am avut azi o zi obisnuita:slujba,acasa,plimbare,iar acasa,facem ceva de papa,niste rufe se invirt in masina si gata!o noapte buna va uram si sa fim ceva mai multe!
alison,mami de simonhttp://b3.lilypie.com/ouVHp2.png
m_monique spune:
ce surpriza placuta: sa gasesc subiectul pe pagina 2.
se pare ca toate ne-am apucat de munca.
eu sunt atat de obosita seara, incat nu mai am nici timp, nici putere sa intru pe forum.
ziele astea am avut mult de munca la serviciu (daca vreau sa ma afirm), iar cand veneam acasa zmeul ma lua de noua, iar seapa pe la 10 cad lata.
in seara asta, cand am gasit subiectul pe pagina 2 am zis ca trebuie sa ma mobilizez sa va dau si eu un semn de viata.
noi suntem bine, zmeul e nazbatios, se cocoata peste tot. saptamana trecuta s-a cocotat, a cazut si s-a julit in barba. acum ii ies maselele, si din fericire doarme noaptea.
saptamana trecuta avea 13.7 kg si 80 cm
Andrei (16.12.2006)
nma spune:
salutare
vad ca toate suntem super ocupate. eu acum imi doresc sa am pare de o noapte fara treziri. sunt foarte obosita si am mai si ramas in urma tare cu lucrul.
cu bona nu e prea bine. am gasit o doamna dar nu sunt multumita asa ca mai caut. adica e dezastru femeia. nici nu vede sa citeasca, vorbeste prosti, nu face nimic in casa ... asa ca mai pierd timp si sa gasesc alta bona.
mai nou a racit si andra si nu mi-a dormit noptile. acum e bine.
andreea ma bucur ca ti-au placut pozele.
si arina e dulce foc. sa pui mai multe poze cu ea cand ai timp.
monica vad ca stai foarte bine la dimensiuni. ai noroc ca doarme noaptea in perioada cand ii ies dintisorii. din pacate andra nu chiar daca ii dau nurofen.
gata fug la treaba.
va pup
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
alison spune:
salutari si o seara buna!noi am repetat ritualul de ieri.am o avut o mica probl. cu kk(constipatie),dar a trecut!monica,dar ai un rotofei!simon poate aku,la 2 ani si aproape 4 luni are greut. asta si inaltimea e vreo 88...mde!mofturi mari cu papa! si mai si doarme...cind ies masele...noua abia ne-au iesit caninii si premolarii si cita febra,diaree,nesomn si muscaturi...ce mai ,ai noroc,asa sa -ti fie mereu:sanatos si voios!bafta la munca!nico,cred ca esti ocupata forte si mai ai si probleme si cu bona si cu sanatatea andrei...sa-ti dea DD putere sa o scoti la capat!
-sa te insenineze!eu si simon va pupam pe toate si va uram o zi mai buna miine!
m_monique spune:
intru si eu sa va salut. azi nu am fost pe afara, ca zmeul e bolnavior. are rosu in gat.
alison, de ce crezi ca l-am poreclit pe andrei al meu, zmeu?
succes la cautat bona.
Andrei (16.12.2006)
nma spune:
alison
asa e cu cei mici. intai au colici apoi ies dintisorii, moftui la mancare, apoi incep cazaturile, vine vremea pt olita .... nici nu iti dai seama cand se face mare.
monica sanatae multa zmeului tau. sper sa scapati fara antibiotic. la noi a facut minuni aerosolul.
alison spune:
salutari,o seara buna!doar atit ,ma grabesc forte,miine sotul e iar singur cu sim si incerc sa le las pe toate cum trebuie!fac papa...si altele!o noapte buna ,sa va odihniti,sa aveti energie pt. miine!pupici!
nma spune:
am intrat si eu sa salut. trebuie sa trag tare cu lucru.