noi sagetatoarele (3)
Raspunsuri - Pagina 16
nma spune:
andreea inca nu am reusit sa fac prajitura inteligenta dar mi-am notat reteta. poate reusesc sa o fac de rev
.
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
nma spune:
LA MULTI ANI!
Sa aveti nu an plin cu bucurii, multa sanatate si tot ce e mai frumos. Va 
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
nma spune:
se pare ca nu mai trece nimeni pe aici. cred ca ar fi cazul sa inchidem subiectul
.
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
m_monique spune:
quote:
Originally posted by nma
se pare ca nu mai trece nimeni pe aici. cred ca ar fi cazul sa inchidem subiectul.
nico, mami deAndra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
hai sa nu-l inchidem.
cred ca inca fetele mai sarbatoresc.
Andrei (16.12.2006)
nma spune:
pai sarbatoresc cam mult
.
am pus poze noi la semnatura.
ce mai face andrei? e sanatos?
andra a a avut bronsiolita si i-am dat antibiotic. acum e mai bine. alex e ok.
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
poze
m_monique spune:
nma ce mare e andra.
andrei e in continuare zmeu. mananca in stilul consacrat. pe 22 cand i-am facut vaccinul de 1 an, avea 12,7 kg si 78 cm.
a avut o saptamana in care a avut rosu in gat, si nu a prea mancat, dar si-a revenit. in perioada cand era in grava foamei, i-am spus ca ii punem o pancarda si-l trimitem in fata guvernului sa protesteze.+
Andrei (16.12.2006)
nma spune:
si noi am trecut prin greva foamei. pe alex m-am suparat tare si l-am trimis la gradi cu stomacelul gol, iar in loc de pachetel un morcov. i-am explicat si educatoarei cum sta treaba la noi ca sa nu isi primeasca copilul laptele si cornul in pauza de masa. s-a invatat minte si acum mananca mai bine, desi pot sa spun ca i-a placut pedeapsa. andra e cumintica. mananca bine. nu prea ii place morcovul, dar e ok. ma bucur ca a trecut iarna fara sa ne imbolnavim.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
m_monique spune:
nu mai e nimeni pe aici?
eu nu mai am timp de net, ca am inceput munca. dupa serviciu vin acasa si scot la plimbare piticul atomic, iar seara pic lata.
andrei de vreo saptamana mananca ca un spart. tot timpul spune "papa" si plescaie, si vrea sa manance.
Andrei (16.12.2006)
alison spune:
i am a sagitarius!1 st of december.stiam ca suntem superficiale si inconsecvente ,dar chiar asa,sa ne gasim chiar pe a 3-a pagina?eu sunt noua pe dc si zilnic mai descopar cite o sectiune,cum ar fi asta,a zodiei.deci sunt sagetatoare,mami de simon-scorpion si vreau sa trec si eu din cind in cind pe aici sa va salut!iar azi sa va urez o primavara eterna!
toate sagetatoarele!hai sa ne mobilizam nitel,timp se mai gaseste,eu lucrez de cind baby-boy nu avea nici 6 luni!e foarte greu,dar se poate...cum are cineva pe aici un slogan:cu rabdare si perseverenta!
alison,mami de simonhttp://b3.lilypie.com/ouVHp2.png