noi sagetatoarele (3)
Raspunsuri - Pagina 13
andreea25 spune:
quote:nma LA MULTI ANI !!! DE 2 ORI !!!
Originally posted by nma
salutare
haideti la ocalda si buna.
contactnicole "la multi ani!"nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi 

bafta la examene!Andreea si Ari(4.08.2006)www.flickr.com/photos/9544071@N07/2075863663/" target="_blank"> poze
nma spune:
andreea , annna multumesc frumos! 
gata haideti la

nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
nma spune:
roxanicea, addinel "la multi ani!" 
vad ca subiectul asta moare
. ce faceti mai fetelor ca ma supar? doar va inscrieti si plecati. haideti sa ne spunem ofurile!
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
andreea25 spune:
quote:la multi ani ptr ieri Mormelvio ,annnna35 !
Originally posted by nma
roxanicea, addinel "la multi ani!"vad ca subiectul asta moare
. ce faceti mai fetelor ca ma supar? doar va inscrieti si plecati. haideti sa ne spunem ofurile!nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003

nma se pare ca numai noi suntem pe aici
m_monique spune:
la multi ani celor care zilele astea si-au serbat ziua de nastere.
imi pare tare rau ca nu am reusit zilele astea sa intru pt ca am fost foarte ocupata, cu o multime de peripetii: mi-a bubuit tabloul electric si a trebuit sa-l schimbam, dupa lupte seculare am reusit si noi sa mantam geamuri la sufragerie. cand mi-au montat geamurile, mi-au taiat cablul de net.
Andrei (16.12.2006)
annnna35 spune:
Multumesc, Andreea, Monique!!! Numai urari de bine si voua, si familiilor voastre!
La multi ani sagetatorilor sarbatoriti azi!
nma spune:
Mormelvio ,annnna35 "LA MULTI ANI!". sa aveti parte de tot ce va doriti de la viata!
quote:
Originally posted by m_monique
imi pare tare rau ca nu am reusit zilele astea sa intru pt ca am fost foarte ocupata, cu o multime de peripetii: mi-a bubuit tabloul electric si a trebuit sa-l schimbam, dupa lupte seculare am reusit si noi sa mantam geamuri la sufragerie. cand mi-au montat geamurile, mi-au taiat cablul de net.![]()
Andrei (16.12.2006)
of, of astea da peripetii. bine ca s-au terminat.
eu am avut o zi plina. am fost cu andra la bucuresti si de azi nu mai este nevoie sa purtam orteze.
am facut si o eco la solduri si totul e ok. din pacate trebuia sa mergem la control acum o luna, dar cum am avut eu probleme am tot amanat. ma bucur tare ca e bine. andra a fost foarte atenta la drum asa ca nu prea a dormit. a fost pt prima data cand de oboseala moi-a plans la baita. acum doarme dar si eu sunt franta caci noaptea trecuta am dormit doar 4 ore. am uitat sa va sun ca ieri seara am mers la un local sa-mi serbez ziua. am fost 17 persone si a iesit foarte frumos. am primit multe cadouri dar si multe flori. cred ca de flori m-am bucurat cel mai tare.copiii au ramas acasa cu bona asa ca alex a fost dezamagit ca nu a vazut si el tortul. am preferat sa nu il iau cu mine caci era mult fum acolo.
intre timp am scapat si de primul examen din aceasta sesiune. l-am luat cu 8. mai am unul marti dar sincer nu stiu daca o sa reusesc sa invat ceva. si la cel de joi am avut mare noroc.
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003 www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
m_monique spune:
nma ma bucur ca ati scapat de orteze. bafta la examen! hai ca-l treci cu bine, ca doar esti in zodia ta si trebuie sa-ti mearga bine.
Andrei (16.12.2006)
andreea25 spune:
Luminel la multi ani ptr ieri 
m_monique off,cum s a intamplat sa ti bubuie tabloul? doamne ce nasol.bine ca s au rezolvat toate.cred ca ati tras o sperietura.pupici 
nma ma bucur ca Andra a scapat de orteze,si ca totul e ok.si Ari a fost suspecta de displazie de sold si i am facut radiografie la 6 luni
,dar mititica nu avea nimik.bafat multa la examene !
sa ne pui poze de la ziua ta ![]()

ma duk la cratitze..off ce m am saturat
Andreea si Ari(4.08.2006)www.flickr.com/photos/9544071@N07/2075863663/" target="_blank"> poze

calda si buna.