Sezatoarea canadiana (65)
Raspunsuri - Pagina 5
Emilly spune:
Oana merci de raspuns sunt curioasa dupa 3 luni de regim cum o sa-mi fie analizele.Merci de pontul cu Omega 3, nu ma gindeam ca exista pilule.
Ana merci de site, pare foarte frumos acolo si multe activitati.Cam cit de departe e de Mtl?
Simonna in principiu suntem prezente la intilnire.
Fetele cu casuta cam la cit timp dupa ce ati semnat actele la banca v-a bagat notarul in seama?noi avem data programarii la notar dar am inteles ca va suna cind are actele de la banca,,ca sa ne zica de cecuri si sume.Merci mult, ca suntem cam stresati...
Podeanu spune:
Mea culpa Simonna...dupa ce am dat send ieri,excitata rau de ideea ta, am realizat ca pe 2 septembrie e ziua de nastere a nasului nostru de cununie (si ne-au botezat si copiii) deci DACA isi serbeaza ziua am pus-o. Nu pot veni nici atunci. Dar ma tot bate gindul sa-i corup si pe ei, sa lase petrecerea deoparte si sa vina cu noi.
Simonna,eu pe 25 aug e imposibil sa vin. Prietenii la care suntem invitati au vrut pe 11 aug si cum le-am zis ca noi suntem available doar pe 25 au mutat invitatia atunci. Nu pot acum sa le spun ca nu vin.
Ieri dupa ce am citit aici am dat cautare pe 1000 insule si am gasit girla de hoteluri/moteluti/bed and breakfast. Ideal ptr noi ca grup ar fi sa inchiriem o vila unde sa stam cu totii, ca daca inchiriem fiecare pe nu stiu unde nu vom putea sta simbata seara la taclale (si betii) pina tirziu. Dar cum am vazut pe acolo se inchiriaza numai cu saptamina.
Eu propun o alta data (ex 8 octombrie cind e iar liber desi e ziua copiilor mei pe 3),incercam cu totii sa fim liberi atunci, cineva se ocupe sa sune si rezerve o vila in functie de citi suntem.
mai veniti si voi cu idei, si mai ziceti si prezent la apel.
Lorelaim, excelenta ideea ta.Eu ma gindeam ca si un vente de garaje ar merge, dar eu una sunt rusinoasa, nu as sta sa vind in fatza casei nici batuta, chiar daca am destule lucruri pe care nu le mai folosesc.
Si apuca-te mai repede de treaba poate ne gasesti si noua joburi mai bune.
Lorelai, dept de taxe din firma mea ar stii cu siguranta raspunsul la intrebarea ta. Nu promit nimic dar am sa abordez pe vreunul sa-mi explice.
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
Simonna spune:
Hello, hello...
Inca tot capiata de cap, dar la job, in lunch, muncesc de sparg, voi fi very brief.
Ana, Grandby e organizata de la sotz de la job, din categoria sa ne cunoastem colegii si patria... ca altfel nu mergeam, am fost acu' 2 ani.
Lorelai, mai este Village de Pere Noel, e deschis vara, din cite stiu, da un search pe net, io acum n-am timp... Treceti pe la noi la intoarcere, venire/plecare? Ia nr. de tel. cu tine, pt. orice eventualitate.
Corina, primit mresaj da busssssyyyyy de nu-mi vad uresechile, miine dim. ajung devreme.... sun sau suna...
1000 de insule
Propun sa lasam balta 25 august, Dana nu poate si si eu, sincer, as prefera sa ajung si la Grandby. Vaz ca mai este lume care ar veni in septembrie, dupa 15, si, cu cit mai multi, cu atit mai fun!
Ce ziceti de weekendul din 22 septembrie? Ajungem pe 22 si venim inapoi pe 23. Eu pot.
Daca vrem weekend lung, urmatorul este 6 octombrie, mers pe 6, intors pe 7 si odihnit pe 8. Ar fi 2 saptamini distanta intre cele doua. Eu, personal, nu celebrez Thanksgivingul, asa ca sint deschisa intilnirii pe 6 octombrie.
Uite si lista, in versiunea completata:
Ira -
Podeanu - NU mai devreme de sfirsitul lui august
Ana Stroe -
Simonna - NU (???) 25 august, NU 15 septembrie
Cricor - NU 18 august, NU 1 septembrie (Labour's Day)
Nelia - NU 18 august
Magdone - NU 1 septembrie
Lorelai - NU inainte de 15 septembrie
Emilly -
Pitilache - NU inainte de 8 septembrie
Donia -
Codritu -
Sper ca n-am uitat pe nimeni.
Super ideea cu vila, Dana, chiar ar fi meserias! Asa, si daca-i urit afara, putem sa stam la caldurica...
Pusi acum, am de lucru girla!
Simonna
Magdone spune:
Emily, nu stiu cum e in Quebec, dar noi aici am fost la avocat ( o fi tot una cu notarul acolo) cu o zi inainte de closing date, atunci am semnat tot si abia a doua zi ne-a dat cheia. La noi closing date s-a nimerit foarte repede la o luna dupa ce am semnat cu banca. Multa bafta si s-o stapaniti sanatosi!
Lorelaim, felcitari pentru intoarcerea in campul muncii!
Mikiion, ca sa te incurajez Razvan a facut 4 ani, merge la gradi de la 3 ani si nici in ziua de azi nu-i place. Deja are cosmaruri ca pleaca bunicii si trebuie sa mearga iar. Tot am cautat motive sa vad de ce nu-i place, n-am gasit unul serios, pur si simplu cred ca e mai mamos din fire. "Toata ziua vreau sa stau cu tine si sa nu te mai duci la servici" asa imi zice mereu.
Eu zic ca e f bine ca-l mai tineti acasa, e mai bine pentru copil, din punctul meu de vedere.
Apropo de scoala si servici (ca si eu tot pe seminte, vorba voastra ) si pe mine ma bate gandul sa ma duc la scoala, dar nu stiu incotro s-o apuc si daca ma tin capacele. Am auzit cat e de greu si nu stiu ce sa fac. Eu am terminat ASE, Rel. Ec . Internat., lucrez ca purchasing assistant (comand piese de schimb pentru masini la furnizori din Europa, USA etc). In firma care lucrez nu vad nici o posibilitate de avansare, e bine nu ma plang, dar ca sa plec mai departe clar imi trebuie un certificat ceva, un master poate. Poate aveti vreun sfat pentru mine, de unde ar trebui sa incep.
Lorelaim, ca tot esti in domeniu, poate stii tu ?
Multumesc anticipat de orice idee.
va pup
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
nelia spune:
Buna! Aici inca ploua, nu putem face nimic in afara unor f scurte plimbari.
Lorelaim, si eu te astept cu drag in Montreal. Abia astept sa va vad in carne si oase. Felicitari pentru job! Tare mi-ar placea sa mai gasesc ceva de lucru acasa... desi eu nu stiu nici cind mai nasc cu cite am de facut in toamna asta.
Mikiion, dar nu poti sa-ti iei cursuri seara, presupunind ca sotul este acasa la timp... Noi asa vom face, eu imi iau doua cursuri in doua seri cind sta sotul cu copiii (daca ai copii sub 5 ani esti considerata tot la timp plin si ei bursa mare).
Sint pentru gradinita dupa 2-3 ani, doar ca mi se pare foarte mult de dimineata pina seara, dar 3-4 ore petrecute in colectivitatea potrivita mi se par chiar binevenite. Poate gasesti o gradinita citeva ore dimineata...
Si eu cred ca, daca se cere si vrei, scoala se poate face la orice virsta si aproape in orice domeniu.
Intilnire - pentru mine si e 25 august e o data nepotrivita, e prea aproape de data venirii ca sa fiu in stare de un alt drum. In schimb, 22 septembrie imi suride foarte tare, ca doar e ziua mea!!! Iar chestia cu vila inchiriata si cu betivaneala de simbata seara suna super pentru mine!
Nu mai pot scrie ca ma enerveaza calculatorul asta si netul foarte lent. Imi pare rau ca nu am raspuns la toate fetele... Va pup si pina duminica va mai citesc...
Ah! Pentru cine a intrebat: sint in a 23-a saptamina de sarcina!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">22+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
laurajr spune:
Suna tare frumos intalnirea de pe 22 aug dar eu fac atunci cred dubla aniversare sot-fiica deci Donia nu cumva sa te inscrii pt excursie ca ne suparam, rupi traditia ???
Ca sa mai povestesc de Romania ( Ktrinel cine zicea mama de magazine ???) va zic ca la urmatorul concediu mare in Ro ne luam o saptamana sejur la Mamaia (intre timp sper sa culeaga tampoanele, pampersii si fecalele din apa)si unul la V Dornei .
Domle, e asa frumos la munte ca la pensie ( daca o apuc cu incalzirea asta globala) ne mutam pe Valea Seaca sau Valea Lunga, cum cobori de la Pietrele Doamnei, locuri feerice, pline de magie.
Am urcat intr-o zi la Pietrele Doamnei, am stat relaxati la o cafea si un sandwich urmarind baietii de la vanatori de munte facand antrenament la catarari si deplasari pe coarda, le-am admirat tabara din padure, organizata tip Nato, cu panze de camuflaj, dusuri improvizate( nu, nu faceau dus in momentul documentarii).
Muntele e sublim, padurea si szgomotele ei te linistesc si-ti vine sa lasi balta civilizatie, plasma, masina si job si sa te faci cabanier in creerii pustiatii, mai laes ca antene DigiTv sunt peste tot, deci entertainement ai.
Apoi am vizitat Sihastria, o bisericuta cladita in padure, cu maici, liniste si Dumnezeu aproape ...
Am mers si la tara, in satul dintre cele 7 iazuri, in care scoala ridicata de boieri in 1866 e in picioare iar scoala noua cu fonduri europene are tavanele cazute...
seara ne plimbam pe malul iazului si sareau pestii ( maaari!!!), nu apucai sa-i vezi ci doar ii auzeai si le vedeai coada argintata batand apa...
Am mers la Iasi, am hranit porumbeii din piata unirii, am vizitata Iulius mALLL care e super, cred ca nu prea are concurenta in tara ...
Despre gradinite, nici eu nu sunt de acord cu ninceperea devreme, dar daca nu ai incotro si cu cine lasa bebeul, ce sa-i faci? Eu am noroc ca vine iar mama in oct si va avea grija de kinderi, dar fara ea??? Mi-a soptit cineva ca sponsorizarea parintilor nu ar mai dura asa mult si cica dupa 3 ani le da statul canadian pensie, nu dupa 10 ani ca pana acum...
Lorelaim, felicitari , spor la munca!! Si multumim de ajutor !!!
Podeanu spune:
Magdone nu stiu unde stai in Toronto dar au sunt niste joburi misto la guvernul federal ptr Toronto si ottawa uite trage un ochi aici
http://www.cra-arc.gc.ca/apps/careers/external/english/CATEGORY00-Index.html
Nelia usor cu betivaneala sau vrei baietelul sa stie deja din burta de gustul bauturii???
Am scris deja la info1000island ca suntem un grup de 20-30 persoane cu ceva copii care vrem sa inchiriem un weekend ori labour or thanksgiving si acuma stept info si preturi. Am salvat citeva care mi-au placut mie dar sa si inchirieze doar o noapte, ramine sa hotarim ziua si sa ne organizam. uitati-va si voi
http://www.victoriaroseinn.com/room_summer_kitchen_2.htm
http://www.hillislandlodge.com/facilities.asp
al doilea mi se pare mai accesibil la pret si copiii nu platesc.
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
Magdone spune:
Multumesc mult Dana, nu stiam de site-ul ala.
cu intalnirea suna bine dupa 3 septembrie
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Donia spune:
quote:
Originally posted by laurajr
Suna tare frumos intalnirea de pe 22 aug dar eu fac atunci cred dubla aniversare sot-fiica deci Donia nu cumva sa te inscrii pt excursie ca ne suparam, rupi traditia ???
Ofcorz ca nu rup traditia, nici nu ma gandesc, dar nu era septembrie???
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.