Sezatoarea canadiana (65)
Raspunsuri - Pagina 17
Emilly spune:
Ira eu am zis vreo 6 saptamini vei primi in posta scrisorica precum au primit actele+ cartile dupa care va trebui sa inveti la cetatenie.
ok, Ana te anunt, eu zic ca pina la sfirsitul lunii septembrie sa avem programarea la interviu, cam asa au fost la cei de dinaintea noastra, apoi pasaportul canadian cica vine repede, 1-2 saptamini.
Pai Ira daca ai prima programare in septembrie calculeaza cite programari tre sa faci ca sa-ti termini cele 4 lucrari.Acu' nu stiu ce lucrari ai tu, mie la o coroana imi spusese de 1500$, so...
Cricor spune:
Laurajr, si maica-mi i-au cerut analize medicale. Le-a facut pe 18 iulie si ieri (15 august) a primit viza. Asta ca sa-ti faci o idee.
Corina
carmen77 spune:
Noi am trimis in iunie, nu iulie, formularele si tot ce trebuie pentru aplicatia de cetatenie. Inca nu am primit nici macar confirmarea ca au fost primite ..
Despre pasaportul romanesc si viza, iti spun sigur ca in UK nu iti mai trebuie viza, sora-mea tocmai ce a fost 2 zile in Londra ... si nu i-a trebuit, pana la urma esti cetatean al UE . E probabil insa birocratie pana il obtii aici la ambasada, dar cine stie .. poate ai noroc si merge repede. Oricum banuiesc ca nu ti-l trebuie intr-o luna ...
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003
Simonna spune:
Mesdames,
aveti subiect cu betiveala!
Mi-a crapat o data cind era aproape terminat, am inchis din greseala ongleta, a trebuit sa-l mai pun o data... hai, compatimiti-ma! :))
Multumesc de raspunsuri pt chextia cu TV romanesc, mor de somn, fost la banca si-am stat un ceas jumate, frate!, am semnat de ne-am indoit! Papa si nani, atit mai am in programul de seara...
Pupici,
Simonna
Ktrinel spune:
ioiiiii....ce titlu i-ai tras...o sa ne pomeneasca tot DC ....si de nu au ce cauta, parca vad cati o sa intre....
tre sa ma mobilizez si eu , adicatelea sa pun piciorul in prag....macar o zi...dar tot nu stiu cand : inainte sau dupa marea betiveala? ...ma simt ca in liceu...
Ira spune:
...revenind la maselele noastre, adicatelea daca pour une couronne se plateste 1500$, pentru 4 in acelasi pont s-ar inmulti cu 4, adicatelea 6000$ ? Faleu, neica, pai de banii astia fac turul Europei de 2 ori si-mi cumpar si o proteza d-aia vampirica de la Dolarama. Baremi sa stiu ca m-am ales cu ceva.
Sper sa nu fie totusi adevarate calculele mele in $ ...si sa nu fi ramas degeaba corigenta la mate in clasa 2-a.
Ira spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
...ma simt ca in liceu...
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
Timp, incotro mergi
Spre ce meleaguri noi,grabit alergi
Cum,potzi intr-o zi
Sa schimbi in oameni mari nishte copii?
Azi, in pod pitit
Sta ursuletzul carn
Ieri mult iubit
Shi, vrei ori nu vrei,
Anii de scolala, vezi, se duk shi ei
Ani de liceu cu emotzii la romana
Scumpii ani de liceu cand la mate dai de greu
Ani de liceu cand tzii soarele in mana
Shi te crezi legendarul Prometeu
Ani de liceu cand se-ntampla-o tragedie
Fiindca el te-a zarit
La un fil cu alt baiat
Anii de liceu impletind cu poezie
Tot ce ai tu mai bun mai curat
Ani...ani de liceu
Timp nu fi hain
Sa mai fim liceeni, macar putzin
Nu fi grabit
Anii de aur ce ne-ai daruit
Ani de liceu cu prietenii pe viatza
Scumpii ani de liceu tzii vei aminti mereu
Ani de liceu enigmatica prefetza
La romanul ce e doar al meu
Ani de liceu cand in recreatzia mare
Te ascunzi ca sa potzi inc-o data repeta
Ani de liceu cand o ora-un an itzi pare
Fiindca stii ca te va asculta
Ani de liceu cu emotzii la roamana
Scumpii ani de liceu cand la mate dai de greu
Ani de liceu cand tii Soarele in mana
Shi te crezi legendarul Prometeu
Ani de liceu cand se-ntampla o tragedie fiindca el te-a zarit la un film cu alt baiat
Ani de liceu impletind cu poezie
Tot ce ai tu mai bun mai curat
Ani......ani de liceu...
ani.......ani de lïceu...
Ktrinel spune:
auzi Ana, parca vad ca o sa comenteze dragobete ala .... de ciuda...si nerealizati si cu chef de chef...ai naibii canadezii astia ...
ira, mersi. sper ca nu m-am dus prea mult inapoi in timp.....poate era mai bine sa zic de facultate...o cantare cu facultatea ai? ...daca nu ai...ia sa pregatesti una pt intalneala
quote:
Originally posted by Ana Stroe
fain sobect' de cinci stele (napoleon")
http://www.floriinro.ro/
columbiana spune:
Ktrinel, il astept la cotitura , tot am o tendintza de dupe ce-am citit unele topice pe aici-pe la alte forumuri- si tre'sa scap de energia negativa incarcata virtual
http://www.floriinro.ro/
Ira, am corectat rautatea dinf raza initiala de dragul topicului nostru pup]