refuz

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Na, ca acuma s-a deschis un subiect unde barfim una dintre forumiste. Printre randuri, ca niste doamne ce suntem.

De acord cu voi.
Totusi ...

Never say NEVER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Eu nu sunt de acord. Cui nu-i place, sa nu citeasca si sa nu posteze. Si uneori e asa de usor sa judeci si sa pui etichete! Daca nu ai avut de-a face cu situatii similare, nu ai de unde sa ai idee prin ce trece persoana respectiva. Tipa la care va referiti e o victima. Si un psiholog v-ar explica foarte bine dependenta unei victime de abuzator, cercul vicios creat si tot ceea ce decurge de aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Hop si io ... despre CINE vorbiti ??? ??? ???

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Daca-i de rau,vorbim de toti numai de noi nuE vorba de sub. care se intind prea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

quote:
Originally posted by tlaura

...pai daca lumea cere! Voi de cate ori ati raspuns la subiectele cu pricina? Asa si ceilalti, mai aduna cate un punct, mai scot cate ceva din putul gandirii, isi mai refuleaza cate un sentiment...!
Acuma, cu subiectele astea e ca si cu stirile de la ora 5; toata lumea le critica, dar tot se face audienta! Tocmai am mai scris la un topic; fetelor, nu va convine dati "ignore"! Va asigur ca daca nu ar avea "clienti", cei de care va plangeti voi nu ar mai aduna zeci de pagini, ca doar nu le scrie singuri! Tot cu ajutorul celorlalti! Acuma tu ce faci notquiteso, ai deschis un topic numai ca sa te plangi? Nu era mai bine sa nu mai scrii la subiectele sus-mentionate? Acum, o sa umplem forumul de "plangeri" despre ce scrie si cat scrie unul si altul?
E ok si asa; pana la urma atata timp cat suntem membrii cu drepturi egale pe acest sau alt forum, avem dreptul sa scriem ce dorim nu?
Numai bine!

Laura, mama lui Andrei

Poze

Complet de acord.Daca e diana nebuna si scrie asa doar sa se afle in treaba fiti voi mai intelepte si nu mai postati la subiectele ei
Eu inteleg ca cine nu a trecut prin asa ceva da foarte usor cu pietre(sper doar sa nu fiti vreodata in situatia ei sa vedeti cum e) dar imi lasa un gust amar ca pana si fetele care au fost abuzate si care,desi nu s-au plans atat pe forum,au indurat si ele o gramada si acum,ca au pus piciorul in prag si au terminat respectiva casnicie, sunt sarcastice si au uitat ca prin farmec timpul in care si ele acceptau injosiri(mai mici sau mai mari) de la parteneri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Nu e bine sa fim rele,asta este clar si nu pot sa zic ca nu am postat si eu la unele subiecte,la miraje nu,ah ce mi-a scapat,dar ntr-adevar se exagereaza cand ar trebui sa fie o gramada de subiecte care intr-adevar sunt de discutat si e nevoie de un sfat si nu este loc pe prima pagina de subiectele kilometrice.

Poate ca ar trebui sa se puna punct intr-un fel.Si sunt destule subiecte de genul asta care nu isi au sensul si de ce sa nu recunosc ca la un moment dat o dai in bascalie si in glume aruncate in vant aiurea.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Am uitat sa spun ca deja se exagereaza cu subiectele pe tema inselatului si a amantilor.Este deja prea de tot,toata lumea e buluc pe subiectele astea de parca se vand gogosi calde gratis.

Sa nu aruncati cu rosii dar mi-am spus si eu oful.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

adevarul este ca sint "trenduri" - la un moment dat erau douaj de subiecte in care toti si toate erau trimisi la tratament, dupa aia toti erau abuzati, dupa care existau numai divorturi pe prima pagina si acum exista numai amanti si niste miraje.
Asta e... in functie de sezon:)

N-am prea vazut doua-trei subiecte interesante si diferite care sa traiasca in buna vecinatate.

In rest, inteleg nevoia cuiva de a vorbi fix despre acelasi lucru la nesfarsit: asta faceam si eu - in liceu, de exemplu - cind disecam vreun el la nesfarsit, luni de zile, cu prietenele, si cind ieseam in orash, si la telefon, si prin scrisori... desi bietul de el nu mai facea nimic nou intre timp.
Da' daca il vedeam juma de ora aveam "material de studiat" pentru urmatoarea luna. Imi tot aminteam cite un cuvintel si il intorceam pe fata si pe dos.
Si ce e rau in asta?
Fiecare cu stolul lui, la urma urmei....

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cmirela35 spune:

Hop si eu ca musca-n lapte
Vin si eu cu parerea,ca doar am si eu un subiect care e deja la nr2...
De multe ori,cei ce posteaza vor doar sa isi spuna pasul...Poate nu au cui altcuiva sa il spuna,poate le prinde bine o parere obiectiva...
Si conteaza atat de mult sa stii ca persoane pe care nu le cunosti sunt alaturi de tine!!!Poti asculta sfaturile,sau nu...Eu personal am ales cateva din sfaturile pe care le-am considerat eu bune...
Dar,dupa cum bine spunea Vandal,mai exista si alte lucruri inafara internetului...,sa nu traimdoar pentru a posta sau doar pentru a citi postarile altora....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Cred ca Tatu incepe o noua serie de emisiuni si e in pana de idei...si d"aia apar la greu subiecte cu inselatu"..amantu"...impotenta..blabla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Sunt de acord cu voi. Sunt prea multe subiecte pe aceasi tema, de acelasi autor. Dar sa nu uitam ca de multe ori se deschide un subiect nou si ajunge la captoul 3-4-5 din cauza celor care posteaza. Si care mai mai ca se iau de par. De multe ori nici nu se mai stie subiectul original sunt doar schimburi taioase de replici intre 2-3 forumiste.

Mergi la inceput