hai la o cafea
Raspunsuri - Pagina 6
iuliana_2007 spune:
Buna dimineata,
Nu m-a lasat printesa mea sa dorm deloc si sunt chioara de somn.
Aici in Bucuresti vad ca este senin,e bine ca a plouat dar este nasol ca prin unele locuri au fost inundatii,ne-am rugat la Dumnezeu pt ploaie si el nu ne-a dat cu galeata si cu cisterna
.
Ina o ciocolata calda imi dai si mie?
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
iuliana_2007 spune:
Fetelor ce faceti?Somati?
Vroiam sa beau si eu o ciucalata calda cu voi si voi nu sunteti pe aici...
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
ina78 spune:
Sigur ca-ti dau.
Mai beau si eu una... Exact azi cind sint eu adormita se intimpla cele mai stranii situatii si trebuie sa reactionez. Nu pot dormita in scaun.
Off ai dreptate cu ploile. Ma uit pe geam si cred ca mai urmeaza o ploicica.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
ina78 spune:
Iuliana te astept la ciocolata. Vreau sa-mi povestesti mai multe de bebelusa ta.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
iuliana_2007 spune:
Mersi pt ciocolata.
Ce vrei sa stii despre bebelutza mea care este o mare nazdravana?
poze
iuliana_2007 spune:
Fetelor ce pustiu este pe aici.Unde sunteti toate?
Vremea asta urata v-a molesit rau de tot.![]()
poze
iuliana_2007 spune:
Fetelor ce pustiu este pe aici.Unde sunteti toate?
Vremea asta urata v-a molesit rau de tot.![]()
poze
wonderful spune:
salut,gagici,va
pe toate si pe Mariussemenuc,nou intrata,saraca nu stie in ce s-a bagat,dar se da ea pe brazda.Aici a plouat de-a binelea.Desi cu masina+umbrela am ajuns acasa uda pana la
.
Nu stiu de ce nu pot dormi bine(cred ca mi se trage de la dc);la 4am eu coceam ardei
.La noapte cine stie ce mai fac:urc in masina,spal covoare,sterg geamuri.Mai bine m-as face gardian,tura de noapte,mai iese un ban.
maru spune:
quote:
Originally posted by wonderful
salut,gagici,vape toate si pe Mariussemenuc,nou intrata,saraca nu stie in ce s-a bagat,dar se da ea pe brazda.Aici a plouat de-a binelea.Desi cu masina+umbrela am ajuns acasa uda pana la
.
Nu stiu de ce nu pot dormi bine(cred ca mi se trage de la dc);la 4am eu coceam ardei.La noapte cine stie ce mai fac:urc in masina,spal covoare,sterg geamuri.Mai bine m-as face gardian,tura de noapte,mai iese un ban.
tie ti se face de schimbat fus orar, ca prea faci treaba dupa ora Canadei...
Doamne'ajuta!
principe spune:
belutzo,
frumos,mi-ai falimentat ristoranulshi nici nu m-ai invitat shi pe mine in cafeneaua ta!!
am sa ma duca sa beau cafeaua cu competitia ,adivca la cfeneaua din colt.
monica mami de print