hai la o cafea
Raspunsuri - Pagina 30

ina78 spune:
V-am facut noul capitol... sa va amintiti de mine la noapte... ca vad ca n-aveti somn.
Si am pus si listaaa....
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

principe spune:
cred ca ma strofoc prea mult sa scriu mes inteligente shi ma doare capul.
monica mami de print

wonderful spune:
Asa imi trebuie daca sunt miloasa.M-am gandit? la voi cand il scrieti.Poti sa-mi spui si Nabucodonosor!

ina78 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105447
Adresa... pe scurtatura.
Vreti sa-i schimbam numele?
Mai colorez lista? Daca va alegeti una culoare...
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

A_Iulia spune:
Nu pot sa-ti spun asa ceva, ca imi ceri mielul (si nu-l dau, nici macar nu-l imprumut )
Dar pot sa-ti spun Full-of-wonder.
Adina + Olivia 04.03.2004

iuliana_2007 spune:
Mama dar cat a-ti scris,cata activitate.Eu iar nu am fost aici cand erati si voi toata.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze

iuliana_2007 spune:
quote:Am citit si eu in mare parte ce se intampla si gazda mai scotea cate ceva ca sa ii faca pe cei care postau sa mai participe la discutie,discutie care a cam dat-o in lalaiala.
Originally posted by Adina Iulia
Ei, lumea aduna puncte multe in speranta ca o sa le schimbe in bonuri de masa
In rest, subiectul la care face referire topicul respectiv e unul singur (pe mai multe topice), cu aceesi protagonista. De-a lungul timpului la subiectele deschise de ea s-au postat valuri, valuri de sfaturi, de pareri, erau fete care nu dormeau noaptea ca sa vada ce se mai intampla...curata telenovela.
Primele valuri au disparut....nu mai e nimeni din primul front care sa mai continue sa posteze. Nici din valul doi...dar subiectele continua sa agate persoane de buna incredere, care, dintr-un motiv sau altul, isi dau cu parerea.
Putini stiu ca postarea acolo e ca si aruncarea unui fir de praf pe geam. Pierzi timp, atata tot. Pentru ca e extrem de ciclica povestea. Iar nimic din ce s-ar spune acum, absolut nimic, nu s-a mai spus deja de vreo 10 ori pana acum. Si nimic din ce se intampla acum (impacare, iar cearta, iar impacare cu lacrimi in ochi) - nu s-a intamplat si asta de nu stiu cate ori.
Adina +Olivia 04.03.2004
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze

iuliana_2007 spune:
quote:Eu va spun acum parerea mea daca nu am fost aici cand a-ti vorbit
Originally posted by wonderful
Deci nimic nou sub soare.Atunci cum de sunt oameni care stau de atatia ani?Te prinde?Nu urmaresc nimic cu intrebarile astea,pur si simplu vreau sa-mi dau seama de unele lucruri.Daca unii au obiceiul de a crea sub. ca n-au nimic mai bun de facut,de ce nu-s atentionati de moderatori?

Pai nu ai vazut ca s-a luat lumea de alessia parca o cheama si a spus ca nu este ceva personal dar ca o itereseaza parerile pe langa subiect.Subiecte deschise aiurea.
poze

iuliana_2007 spune:
quote:Yo citesc ca sa recuperez.
Originally posted by Adina Iulia
Wonderful, tu chiar ai senzatia ca mai citeste careva tampeniile noastre?
nooo waaaay
Adina +Olivia 04.03.2004

poze