hai la o cafea

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

V-am facut noul capitol... sa va amintiti de mine la noapte... ca vad ca n-aveti somn.
Si am pus si listaaa....

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ok, trecem DINCOLO.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

cred ca ma strofoc prea mult sa scriu mes inteligente shi ma doare capul.

monica mami de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Asa imi trebuie daca sunt miloasa.M-am gandit? la voi cand il scrieti.Poti sa-mi spui si Nabucodonosor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105447

Adresa... pe scurtatura.

Vreti sa-i schimbam numele?
Mai colorez lista? Daca va alegeti una culoare...

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Nu pot sa-ti spun asa ceva, ca imi ceri mielul (si nu-l dau, nici macar nu-l imprumut )

Dar pot sa-ti spun Full-of-wonder.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Mama dar cat a-ti scris,cata activitate.Eu iar nu am fost aici cand erati si voi toata.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Ei, lumea aduna puncte multe in speranta ca o sa le schimbe in bonuri de masa
In rest, subiectul la care face referire topicul respectiv e unul singur (pe mai multe topice), cu aceesi protagonista. De-a lungul timpului la subiectele deschise de ea s-au postat valuri, valuri de sfaturi, de pareri, erau fete care nu dormeau noaptea ca sa vada ce se mai intampla...curata telenovela.
Primele valuri au disparut....nu mai e nimeni din primul front care sa mai continue sa posteze. Nici din valul doi...dar subiectele continua sa agate persoane de buna incredere, care, dintr-un motiv sau altul, isi dau cu parerea.
Putini stiu ca postarea acolo e ca si aruncarea unui fir de praf pe geam. Pierzi timp, atata tot. Pentru ca e extrem de ciclica povestea. Iar nimic din ce s-ar spune acum, absolut nimic, nu s-a mai spus deja de vreo 10 ori pana acum. Si nimic din ce se intampla acum (impacare, iar cearta, iar impacare cu lacrimi in ochi) - nu s-a intamplat si asta de nu stiu cate ori.

Am citit si eu in mare parte ce se intampla si gazda mai scotea cate ceva ca sa ii faca pe cei care postau sa mai participe la discutie,discutie care a cam dat-o in lalaiala.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by wonderful

Deci nimic nou sub soare.Atunci cum de sunt oameni care stau de atatia ani?Te prinde?Nu urmaresc nimic cu intrebarile astea,pur si simplu vreau sa-mi dau seama de unele lucruri.Daca unii au obiceiul de a crea sub. ca n-au nimic mai bun de facut,de ce nu-s atentionati de moderatori?

Eu va spun acum parerea mea daca nu am fost aici cand a-ti vorbit.
Pai nu ai vazut ca s-a luat lumea de alessia parca o cheama si a spus ca nu este ceva personal dar ca o itereseaza parerile pe langa subiect.Subiecte deschise aiurea.

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Wonderful, tu chiar ai senzatia ca mai citeste careva tampeniile noastre?

nooo waaaay

Yo citesc ca sa recuperez.

poze

Mergi la inceput