hai la o cafea
Raspunsuri - Pagina 23

maru spune:
quote:
Originally posted by wonderfulquote:
Originally posted by maru
da, pe un forum de emigrare
Doamne'ajuta!
Ce sa vad acolo?E prea tarziu pt. mine.Pe Base nu-l las nici moarta,gura mami-i lui de baiat frumos.
scuze am sters intre timp replica ca parea ca ii recomand Alinei ce sa vada
de fapt ziceam ca am mai intrat pe un foruim de emigrare cand imi pregateam plecarea din tara
Doamne'ajuta!

principe spune:
adina,
shi eu m-am implicat sufleteste inercind sa ajut,nu am putut,sau am pus si eu un graunte de nisip...nu stiu ,dar de ce sa darim cu citeva cuvinte ce am incercat sa construiesc,eu shi tu shi n persoane.
eu un lucru il am clar ,persoanele cu pb nu pot fi la fel de obiective ca cele fara ,eu ii cer sa vada ce el nu poate sa vada dar ,incet incet poate ajunge sa zareasca ceva,de aceea nu ma supar daca cumva ma trimite nu la plimbare ci mai departe.am obosit nu mai postez ,vin altii care shi ei incearca sa ajute ...shi poate poate se face lumina shi in cazul celor cu probleme.poate ,dar nu cred ca noi ajutam shi orientam shi nu este de condamnat, fiindca nu avem sculele necesare nu untem psihologi sa putem patrunde in psihicul persoanelor.
ca pers azi sunt ok miine sunt in pb iar ,nu este de mirare.pb a fost doar acoperita ptru un timp sau neglijata si a mocnit in tacere.
monica mami de print

maru spune:
Adina, nu am emigrat pentru noi, cel putin asa zicea cand pregateam emigrarea, ci pentru plod. In invatamant fiind, ma uitam la el si ma apuca groaza gandindu-ma ce naiba ma fac cu el? cu atate ateme, cerinte, pretentii?
acum stiu ca am emigrat pentru el, da si pentru noi. Muncim, e drept, dar parca nu pe seminte. aici simt ca traiesc. mai am inca vise cu elevii mei, dar probabil ca in jumate de an as fi facut un stroke, la ce probleme de sanatate aveam, si am
Doamne'ajuta!

A_Iulia spune:
Principe, daca pui tot sufletul si-ti dai cu parerea, si nu dormi noptile si stai pe net sa vezi ce se intampla, si in loc de multumesc primesti invitatia sa te duci la mama naibii nu cred ca ti-ar conveni.
Nu mie mi s-a intamplat, dar am fost de fata :)
Asa ca pot sa inteleg frustrari de tot felul.
Adina + Olivia 04.03.2004

principe spune:
hai sa lasam pb,ca ma doare capul de mor.
unde vrei adino sa migrezi?
eu sunt membra shi in kudica(cred ca asta este numele)dar nu ma omor prea tare ,deshi este bun.
monica mami de print

A_Iulia spune:
Maru, pai pe ploada mea sper din tot sufletul s-o trimit la studii in afara si apoi sa decida ea unde vrea sa locuiasca.
Eu tot ce vreau este sa-i pot oferi scoli absolut unde vor fi necesare.
Barbatul si locul de domiciliu o sa si le aleaga ea.

A_Iulia spune:
Principe, uite, pana in Argentina mi-as gasi treaba sa vin in interes de serviciu, da' in Venezuela sa mor eu ca nu am cum.
Ce ti-ai ales si tu Venezuela?

maru spune:
la o adica nu esti f departe de mine, poate vii in vizita la Niagara, ce zici?
Doamne'ajuta!

wonderful spune:
quote:
Originally posted by principe
hai sa lasam pb,ca ma doare capul de mor.
unde vrei adino sa migrezi?
eu sunt membra shi in kudica(cred ca asta este numele)dar nu ma omor prea tare ,deshi este bun.
monica mami de print
Mi-ar placea sa pastram grupul nostru,nu stiu,dar am senzatia ca incepem sa ne stim cat da cat si-mi face maaaaare placere sa stau la taclale cu voi!

Principeso,ia cu lamaie si chiar daca nu-ti trece capul o sa inceapa stomacul.