hai la o cafea
Raspunsuri - Pagina 14

mariussimiuc spune:
Helau!
Iaca ma bag si eu in seama cu limonada mea!
Ina,imi pare rau de durerea ta de cap...Bina ca a trecut pana la urma...
Miha si Robert

andrath spune:
Fetelor, vreau si eu sa va mutati inapoi! Ca aici nu se prinde "TAnar si nelinistit" si nici programe ca-lumea nu au!!! Ca io la National Geographic ma uit odata pe secol...
D-aia zic, haideti inapoi!!! Va rog io mult de tot!!!!!Vreeeti?
Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

ina78 spune:
Daca vreti neaparat ne mutam si mai jus... pina la ZZ mai avem de parcurs citeva etape...
Astazi mi-e mai bine. Insa inca mi-e greatza. Si nici macar nu are o explicatie cu ochisori.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

A_Iulia spune:
Wonderful, eu cel mai mult si mai mult as vrea acum o lanterna, sa-mi "lumineze" calea.
Adina + Olivia 04.03.2004

ina78 spune:
Adina nu-ti trebuie lumina... pentru ca acela care trebuie ... te dibuieste si pe intuneric sau ceata.

A_Iulia spune:
Ina, asta stiu!
Da' imi trebuie calea luminata ca nu mai vad bine in fatza. Cred ca mi-a disparut acuitatea vizuala Sau sa orbecaiesc, asa?

ina78 spune:
Anumite lucruri mai bine le simti... par mai dragutze decit sa le vezi... senzatii mai intense

ina78 spune:
Fetele am putin timp liber. Asa ca hai sa ne organizam. Pentru inceput prezenta (sper sa nu uit pe careva):
Adina
Andrath
Beleuza
Fanna
Ina
Iuliana
Maadi
Mariussimiuc
Maru
Nana
Principe
Wonderful
Daca am uitat pe careva sa ma traga de mineca.
Ne-am prezentat. Aveti curaj sa ne spunem virsta si ce cafea preferam? Sau cu ce ne racorim?
O sa incep eu... am aproape 30 ani. Vreau cu disperare un bebe - din mai multe motive. Unul maaaareee ar fi ca vreau sa scap de serviciu (sa intru intr-un concediu sa-mi pot cauta altceva)... aici ramin fara ficatzi in curind.
De baut as be cu voi un nesscaffe-frape sau o ciocolata calda.

A_Iulia spune:
Pai Ina, parca am fi la clubul alcoolicilor anonimi...
Eu beau orice fel de cafea la cei 34 ani ai mei.

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ina78
Daca vreti neaparat ne mutam si mai jus... pina la ZZ mai avem de parcurs citeva etape...
Unde?Unde? La Clinica virtuala?

Miha