hai la o cafea
Raspunsuri - Pagina 13

wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Stati asa, stati asa, ce vindeti aici?
Lanterne? Orgasme? Cafea?
Ca sa stiu la ce ma asez la coada.
Adina +Olivia 04.03.2004
Nebunateco,tu ce ai vrea mai mult si mai mult?

wonderful spune:
Rog frumos un moderator sa mute inapoi subiectul de fata la"In unul dau doi...".S-a vrut o invitatie la discutii intre forumisti,nu un cerc exclusivist.Multumesc.

wonderful spune:
Nu,ma supar greu dar tare de obicei.Pur si simplu am constatat ca parca nu mai exista comunicare si interes.M-am inselat?

iuliana_2007 spune:
fetelor sunteti tari de tot.A-ti inceput sa vindeti alte alea numai ca sa aveti finante.
Banuiesc ca nu mai sunteti nici una pe aici exact cand am intrat si eu la un pahar de vorba.Adevarul este ca e cam tarziu dar ce sa fac fitili daca nu am timp ca mi-l ocupa scumpa mea fetita.
Eh,ghinion...
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze

iuliana_2007 spune:
Si cum fetelor vreti sa ne mutam culcusul de aici?
Adevarul este ca e cam liniste.
Ce s-o fi intamplat cu Belutza,cred ca este la munte ca la mari sunt gropi...
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze

Maadi spune:
Neata, am venit cu si cu micul dejun [papica, asa cum am promis.
Si o sa contribui si cu o firma luminoasa "LA FELINARUL ROSU".
Sa aveti o zi super cu multe orgasme, barbatzii si tot tacamul. Maadi si Calin (19.07.2003)

ina78 spune:
Maadi nu vezi ca fetele au nevoie de lanterna, nu de feliniar, sa se vada de la o posta ... Principe vrea sa fie l vedere, nu asa ... dupa felinar.
Miha si Wonderful ieri nu am scapat nici cu lamiie, ci cu nurofen. Noroc ca s-a inventat.
Maru cind gasesti scaun care sa fca masaj... da un bip. Vreaaaauuuu si euuuu.
Beleutza a ramas pe plaja... ieri a fost zi buna de balaceala si seara de plimbari la apus.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."