Ce primesti/oferi cand ajungi sau cand ai amant?
Raspunsuri - Pagina 7
meg67 spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Ah, Meg, am senzatia ca de fapt este mai mult durere decat gluma in spatele mesajului tau...
Adina + Olivia 04.03.2004
Adina Iulia draga,(sper sa nu te superi ca m-am adresat tie cu "draga" pentru ca nu e ironic ), tot ce am scris eu e ipotetic, cu alte cuvinte faptele si intamplarile descrise in acest post sunt fictive orice asemanare cu realitatea e pur intamplatoare
singura durere care o am ar fi eventual durerea de a nu fi inteleasa sau si mai rau, de a fi inteleasa gresit si vad ca riscul e destul de mare
mi-am dat doar cu parerea si eu...
A_Iulia spune:
meg
In cazul asta serios daca inteleg cu ce rezolva un amant o problema de cuplu atat de grava.
In afara ca toata lumea se adanceste in probleme si minciuni si lipsa de respect pentru partener...nu vad vreun output pozitiv.
O fi amantul o solutie? Pe termen scurt? Lung? O fi pentru unii. Dar cred ca e cea mai proasta dintre solutiile posibile.
reiki spune:
Ma gandeam la ce s-a intamplat in topicul cu "prietena lui Noe".
Cei care au postat au dat diverse sfaturi care sa o ajute pe protagonista sa revina la moralitate.
Ce m-a amuzat intr-un fel, a fost reactia (dupa ce a anuntat ca-i va spune sotului de existenta amantului) ca celor care erau sustinatori fermi ai moralitati. Practic s-au pus ei in situatia prietenei lui Noe si i-au sugerat sa nu ii spuna sotului, sa-i ascunda aventura, sa nu-i ceara ajutorul.
Asta este moral oare?
Este corect?
Nu este mai corect, mai cinsitit ca sotul ei sa stie, sa nu aibe secrete intre ei?
Practic ea va trai in minciuna in continuare daca nu o face.
De ce sa nu-i poti cere partenerului de viata ajutorul?
A_Iulia spune:
S-au dat si explicatii acolo, de ce sa n-o faca...
Sigur, daca ai rabdare sa citesti.
reiki spune:
Erau puncte de vedere. Dar sunt valabile sau nu in functie de cum vrei sa privesti lucrurile.
A_Iulia spune:
Exact.
Si daca vrei sa demonstrezi ca albastrul e galben, nici un argument nu e valabil.
A_Iulia spune:
Raspunsul il ai deja. Tot dincolo.
Din nou...daca vrei sa il citesti.
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by reiki
Adina tu de fapt ce vrei sa demonstrezi?
"lasa-ti inima sa zburde, lasa-ti mintea sa viseze" Nichita
arunci acum pisica la mine?
Eu nu demonstrez nimic. Tu ai pus o intrebare si eu ti-am raspuns, atat. Am raspuns pentru ca fac parte din categoria la care faceai referire in intrebarea ta.
Probabil ca ai sa primesti si alte raspunsuri, care, la fel, nu au sa demonstreze nimic. Decat poate faptul ca exista niste persoane cu un calculator in fata care citesc si raspund dupa cum si cat le duce pe ele capul.