Aparat de curatat cu aburi Bio cleaner

Aparat de curatat cu aburi Bio cleaner | Autor: vbartan

Link direct la acest mesaj

Buna. Curiozitatea mea este daca a folosit cineva asa ceva. E ok. Curata asa cum se spune? Merita investitia?
Multumesc!

www.helpsonia.com" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

www.flickr.com/photos/sweetmoments/" target="_blank">Poze cu noi
Cat sunt eu de mare

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Vai ce bucuroasa am fost eu cand a venit sotul meu din cursa cu un aparat din asta de curatat cu aburi - cumparat din Italia! Ca deh!
Si ce dezamagita am fost ca nu curata cuptorul asa cum arata.
Nu stiu cum se cheama asta al meu ca e in garaj (depozit de ce nu imi trebuie).

Cumpara si o sa te convingi!

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Pai deschisesem eu un subiect si cineva spunea ca sunt foarte bune aparatele astea!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

buna fetele.

acum chiar sunt in ceata. sunt bune sau nu aceste aparate? Mira, ai putea, te rog sa pui un link catre subiectul tau. sa citesc ce scrie pe acolo.
Multumesc

Cat sunt eu de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104794

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

clic

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

multumesc

Cat sunt eu de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fara spune:

caut de vreo saptamana-doua produsul asta, vazusem o reclama la tv cu el, dar nu s-a repetat si telefonul notat atunci in fuga...nu-l mai gasesc.

imi puteti spune unde il pot comanda in afara de Ufesa (sau cat costa la ei, ca pe siteul lor nu scrie...)

sincer mi-ar fi placut sa le pot compara pe cel de la Tv cu cel de la Ufesa..dar poate deja vreau prea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

eu l-am comandat pe cel de la tv
ce teapa
1,8 milioane aruncate
aragaz-ioc
geamuri-da, dar pica apa pe jos, tot aburul se transforma in apa
sunt multumita de cum am sters caloriferele cu el.am calorifere din aluminiu si sunt locuri unde aspiratorul nu aspira, asa ca cu asta am facut treaba buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

quote:
Originally posted by fara

caut de vreo saptamana-doua produsul asta, vazusem o reclama la tv cu el, dar nu s-a repetat si telefonul notat atunci in fuga...nu-l mai gasesc.

imi puteti spune unde il pot comanda in afara de Ufesa (sau cat costa la ei, ca pe siteul lor nu scrie...)

sincer mi-ar fi placut sa le pot compara pe cel de la Tv cu cel de la Ufesa..dar poate deja vreau prea mult.

eu am gasit unul pe http://www.quelle.com.ro/ro/extern/index.html?EMBPERL_UID=:a8b025b9f617a7b263e82b536d7e198e&fsreloaded=1&referrer=http%3A%2F%2Fwww.google.ro%2Fsearch%3Fclient%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla%253Aen-US%253Aofficial%26channel%3Ds%26hl%3Dro%26q%3Dquelle%26meta%3D%26btnG%3DC%25C4%2583utare%2BGoogle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

quote:
Originally posted by iulia82

quote:
Originally posted by fara

eu am gasit unul pe http://www.quelle.com.ro/ro/extern/index.html?EMBPERL_UID=:a8b025b9f617a7b263e82b536d7e198e&fsreloaded=1&referrer=http%3A%2F%2Fwww.google.ro%2Fsearch%3Fclient%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla%253Aen-US%253Aofficial%26channel%3Ds%26hl%3Dro%26q%3Dquelle%26meta%3D%26btnG%3DC%25C4%2583utare%2BGoogle

sau mai usor ,intra pe www.quelle.com.ro si unde scrie cauta tasteaza aspirator cu aburi,intra pe lista la pag3 ,costa aprox 200 ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fara spune:

Multam' fain pt raspunsuri. Deh, cand ai mai multe variante stai mai mult sa te gandesti....am vazut pe net c-au nr diferit de accesorii...

In sfarsit mi-au raspuns si cei de la ufesa si mi-au dat un nr de tel ....si am aflat ca as gasi produsu' si la carrefour si ma duc sa vad ce pot alege, d-abia astept sa cumpar.

Fusesem la reprezentanta teleshoping de la Cocor...nu mai aveau in stoc produsul, dar vorbind cu vanzatoarea mi-a zis ca regreta ca nu si l-a luat si ea....ca au venit si restauratorii de biserici sa-l caute pt sters peretii... Suna bine.
Maria

Mergi la inceput