Ceva compatibil cu alaptarea

Ceva compatibil cu alaptarea | Autor: ipearina

Link direct la acest mesaj

Nu mai pot, pic de oboseala! Desi are peste un an, bebe al meu ma trezeste in fiecare noapte; numai ca dupa ce el adoarme la loc, eu nu mai pot sa adorm cam vreo doua ore. Nici nu atipesc bine ca s-a si trezit! Nu pot sa dorm nici ziua atunci cand doarme el. Am baut ceai de tei, lapte cald, am incercat sa ma relaxez, sa numar oi , insa degeaba! NU pot sa adorm, sint total data peste cap. Numai ca daca pana acum am rezistat, de o luna si ceva abia ma mai pot tine pe picioare. As vrea sa iau ceva care sa mearga cu alaptarea, un produs naturist si sedativ, dar nu stiu ce. Puteti sa-mi recomandati ceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Draga de tine, te inteleg perfect. Am avut si eu o perioada din asta, de nu dormeam nopti intregi. Ziua nu apucam niciodata sa adorm langa bebe ca ori dormea el prea putin si eu abia apucam sa bag ceva in gura, ori ma apuca harnicia si nu mai terminam cu treburile prin casa. De ceva vreme insa cum pun capul jos cum adorm instantaneu. Noaptea desi ma trezesc si de 10 ori, uneori nu mai stiu dimineata nici daca m-am trezit sau nu, ori de cate ori mi s-a dat desteptarea. Uneori il iau pe bebe in pat langa mine sa il alaptez si adormim asa amandoi. Probabil oboseala acumulata isi spune cuvantul.
Nu stiu ce sfaturi sa iti dau, dar poate ca aceste insomnii au o cauza si incearca sa o gasesti. Poate ca este ceva si cu alimentatia, sa nu carecumva sa mananci condimentat, sau gras...Eu stiu?. Un pahar de lapte caldut seara te poate ajuta.
Multa bafta in rezolvarea problemei si somn linistit. Si felicitari ptr alaptat.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Pe mine m-a mai ajutat mama. Facea ea de garda una-doua nopti pe saptamana, iar eu ma culcam in alta camera, cu usa inchisa si perna pe cap.
Dupa ce am inceput serviciul, au trecut socrii la treaba. Faceau ei intre ei cu schimbul in zilele de lucru, iar eu in weekend. Asta a durat pana la 1 an si jumatate.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98766" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalilu spune:

Ipearina, daca bb se trezeste ca sa suga de la san, avand in vedere ca are peste un an, eu l as intarca.Stiu ca vor fi mame care ma vor condamna pentru sfatul asta dar importanta esti si tu si starea ta fizica si mai ales psihica in mod special pentru bunastarea lui. Eu cred ca a supt suficient pana la 1 an, probabil ca nici intarcarea nu va fi usoara dar in 2-3 spt ai reusi daca ai fii hotarata. Tu faci cum vrei, dar decat sa ajungi un zoombie...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

avand in vedere starea ta de oboseala si varsta lui bebe, sfatul meu este sa ii pregatesti de seara un bibe cu apa sau ceai (indulcit sau nu, cum obisnuiesti/ obisnuieste). si cand da trezirea, pe cat posibil sa trimiti pe altcineva (tata, bunica, etc) sa ii dea un pic din biberon sa bea. nu te duce tu la el, mirosi a lapte si nu se va multumi doar cu biberonul!

oricum, va fi poate destul de greu si va plange 1,2 7 nopti dupa tine si mai ales dupa rasfatul de la tzitzi... dar se va linisti!

eu ii intarcasem deja pana la 1 an, dar au avut amandoi perioade in care se trezeau noaptea doar asa, ca sa simta ca e cineva prin apropiere.
ce mi s-a parut mie de ajutor a fost ceaiul/ apa, pe care il dadeam in patut, fara sa ii iau in brate. oricum, cand s-a lamurit ca asta e tot ce primeste, dupa cateva nopti pline de insistente repetate au decis ca somnul e mai important...
in plus, ai mei au dormit cu suzeta

_
ANAMARIA, o mami ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000) si

Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

CA SI MG!!!!!!
Si nu glumesc. Timp de 2 ani copilul meu s-a trezit de minim 2-3 ori pe noapte, plus ca avea nopti cand statea intre 30 min si 3 ore treaz.
In fazele cel;e mai nasoale, ajunsesem sa nu mai pot dormi nici cand dormea el, stateam cu ochii in tavan. Si eu alaptam. Si m-am documentat si am aflat ca lipsa de Ca si Mg afecteaza puternic somnul. Defapt e un cerc vicios, surmenajul, stresul si lipsa de somn cauzeaza carente de minerale, care la randul lor determina insomnia sau somn prost. Dupa cateva zile de Ca Sandoz 1000 + MG b6 deja s-au vazut efectele.
Incearca neaparat!

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

chiar, e o idee buna! o sa incerc si eu

http://www.pagina-mirunei.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Sugestiile mele ar fi:
- sa-l intarci
- sa faci cu schimbul cu cineva: cu sotul, cu mama
- exista si Sedatif PC, care linisteste sistemul nervos si din cite stiu se poate lua si pe timpul alaptarii ( dar aici sa te informezi un pic mai bine, ca sa nu spun prostii). Am incercat si eu citeva pastile, dar la mine nu a avut nici un rezultat.
Probabil ai ajuns deja la oboseala cronica ( ca si mine ).

Mergi la inceput