Bucurii de sept-oct 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 15

xandrutza_76 spune:
Andra, felicitari pentru progrese.
Lilina, eu voi sarbatori primul anisor, dar simplu, in familie (desi se vor aduna destul de multe persoane), in curte, deci la iarba verde Toate le voi pregati eu, asa fac de obicei, nu cumpar decat materia prima. Tot atunci ii tai si motul si am scapat.
Gety, Narcisa mea e fan reclame. Aia de la Orange imi cam place si mie
Lili, cand ai timp de messenger, da-mi te rog un bip.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi

eunice78 spune:
Salutare tuturor!
Nu am mai intrat de mult deoarece am fost plecati la mare, apoi la Sovata, apoi la mama si acum sunt la soacra-mea. Dar ca sa se revanseze sotul ca stau la soacra-mea 3 saptamani mi-a facut abonament net la Orange. Asa ca mai pot si eu sa intru, dar merge destul de greu asa ca poze ne vad si nici nu pun, nu am rabdare, se incarca greu.
Despre noi: cu atata concediu Toma a devenit cam rasfatat, toata ziua e bagat in seama. Tot 4 dintzi avem. Mergem destul de bine tinut de manutze si, ceea ce ma surprinde e ff pofticios. Deschide gura sa ii dau orice ma vede ca mananc. Petru si in ziua de azi cand vede ceva ce nu a gustat..nu vrea si pace, chinul de pe pamant sa il fac sa guste ceva nou.
Am citit cate ceva pe diagonala.
Gongy, bine ca nu are fata nimic, dar nici daca avea nu era sa stii un capat de tara. Petru are strabism si s-a corectat deja fff mult cu ochelarii. Dar mai bine fara.
Si noi am schimbat caruciorul ca ala vechi nu era sport si nu incapea in portbagaj, am luat unul chicco sport ct04, care e ff bun: are si husa de ploaie, si de iarna si ce m-a interesat pe mine are sezutul larg, asa ca sta baiatu ca boieru si doarme f bine in el.
Urez sanatate bbeilor cu probleme.
Gety, Sephora concediu placut!
Pup toate fetele si va las ca ma cheama sefu Toma, sefu Petru se uita la desene.
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

AndraPG spune:
Xandruta, multumim pentru felicitari.
Uram si noi LA Multi Ani, micilor bucurii, care se sarbatoresc azi!
Am descoperit iubirea adevarata, cea a unei mame pentru copilul ei!
Poze Carina

MamiLili spune:
Eunice, zi-mi mai multe despre carutul tau fiindca Chicco CT4 e singurul care se potriveste cerintelor mele. Cat loc ocupa in portbagaj? E usor de desfacut si de strans cu o mana? Rotile ti se par ok ca si dimensiune? E usor de manevrat?
Xandrutza, sunt pe mess in fiecare zi de la 10 la 12 si seara dupa 10. Maine iti dau bip.
AndraPG, bine ai revenit!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

MamiLili spune:
Lilina, si noi vom sarbatori primul anisor in compania familiei si a nasilor. Intuiesc c-o sa mergem la restaurant. Mai avem timp sa ne gandim ce si cum. In mod sigur taxu lu' Mathias ii va da comanda de tort cu fotbalisti , ca la botez.

AndraPG spune:
Mami Lili, multumim frumos pentru reprimire.
Incerc sa pun pozele cele noi, scuzati daca gresesc, am cam uitat de cind n-am mai pus mina pe computer!
url=http://S49.photobucket.com/albums/f295/alexa72/vara%202007(vara 2007)

MamiLili spune:
La mine se vede latita pagina dupa penultimea mea postare...

MamiLili spune:
Woooow, Andra, ce poze frumoase! Se vede ca va plac drumetiile!

AdinaF spune:
Si mai am o intrebare: pentru bebei folositi pasta de dinti speciala pentru ei, nu? Maria are unul iesit de vreo 2-3 mm, iar al doilea de 1-2mm si ma gandesc sa debutez si eu la capitolul asta: spalat bebelina pe dinti.[/b]
Gety, eu pe cine am intrebat aici si din ce am mai citit am inteles ca la inceput ajunge apa caldutza, nu e nevoie inca de pasta. Ma gandesc si eu sa incep cu pasta la Alex findca are 6 dintzi iestzi complet, dar mi-e groaza cand ma gandesc ca el nu stie sa-si clateasca gura- cred ca o sa pun f. putzin incat sa poata inghitzi linistit.
Lili, merci

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Botez
iunie-iulie2007

AdinaF spune:
lilina, clar sarbatorim primul anisor!
la mine cel putzin e prima si ultima shansa de a sarbatori un astfel de eveniment. Acuma depinde de vreme, daca e fain, organizez un grill de toata frumusetzea la "iarba verde" in gradina, daca nu ma pun pe gatit, ce sa fac? Sau daca mi-e prea stresant cu pregatelile, am aici un vecin macelar care se ocupa si de catering, si pot apela la el sa ma ajute.
Bine ai revenit Andra! (desi pe mine sigur nu ma cunosti, fiindca sunt noua ). Am vazut si poze cu scumpica ta
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Botez
iunie-iulie2007