Mamici de iulie-august 2007 (85)
Raspunsuri - Pagina 3
paticut spune:
Vai Jadi... soacra cu trei nurori si matale dupa Dna Gabi Arama?....
Deci vad ca unim Germania, Anglia, Buurestiul....hai fetelor hai.. largim orizonturile?
Madabout - pumnii stransi si joc fetelor joc..
paticut 39+ cu Rares
jadi spune:
Draga Pati, stiu ca esti buna intentionata dar te las pe tine sa ma ajungi si dupa aia mai vedem
Deni & Vlad & Tudor
paticut spune:
Dragule Jadi. eu nu am curaj nici de doi.. ma inclin in fata voastra...
paticut 39+ cu Rares
andutzy spune:
jadi, la ce interval il hranesti tu pe Dodo?
Andra, mami de Horia Andrei siDragos Alexandru
nma spune:
Timi bine ati venit acasa si pe forum! Asteptam povestea voastra.
Paticut la noi nu ploua dar nici soare nu avem. E bine ca e racoare.
Adauga te rog si Valcea pe lista caci eu nu sunt din Buc.
Mada punem majoretele la treaba. Nastere usoara si recuperare rapida!
Luna mi-a spus cineva (nu mai stiu cine) ca daca ai contractii sa stai putin in apa calduta. Daca sunt false trec, daca nu fuguta la spital. La mine a functionat: erau false. Problema e ca ar trebui sa stau mai mult in cada ca ma dor toate.
nico38+ sambata va fi ziua cea mare 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
Samurai-lady spune:
Buna,hop si noi pe forummmmmmmm.
Bb Keita e un baiat simtit si o lasa pe mami sa doarma de la 12 noaptea la 4 dimi,apoi de la 5 la 8.Io zic ca e bine pentru numai 10 zile cat avem:)))
Pe voi va dor sfarcurile?
Pe mine ma iau transpiratiile reci cand baga tzatzika in guritza.Dureaza cateva secunde ,dar ma trec toate cele.
In rest,pozicile vi le recomandam.
Mai punem azi vro 2-3 noutze.
pupicei.
Samurai-lady Keita 29.07.2007 si Kenta 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
BB KEITA 29.07.2007
jadi spune:
in principiu la 3 ore ca asa cere el. azi spre exemplu a supt la fiecare ora, nu l-am scos afara sa fie obosit si atunci si-a directionat atentia spre tzoanca!
quote:
Originally posted by andutzy
jadi, la ce interval il hranesti tu pe Dodo?
Andra, mami de Horia Andrei siDragos Alexandru
Deni & Vlad & Tudor
Anya20 spune:
am intrat rapid sa ridic si eu pampoanele pentru mada. nu de alta, dar nu se stie cat dureaza boieria asta la mine. ambele fete dorm. pfiiii!!!nastere usoara tie si celorlalte care se inscriu.
paticut,
citeam ceva de luna care a pierdut dopul...asa este? daca da, atunci mai punem la lucru cateva
deni...si noi tot la o ora mancam. uneori si la 2. atunci sunt norocoasa . pentru baieti (deh, ma pun si eu bine cu mamele de baieti ...ca nu se stie niciodata)
Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
jeni71 spune:
Am si eu doua intrebari la voi:
- ne-a cazut buricul si de la maternitate au zis sa dau cu nitrat de argint, care evident nu se gaseste, altceva cu ce sa-i dau? in spital ii dadeau cu vata cu spirt, oare sa dau si eu cu vata cu spirt acolo ? ;
- pt sughit oare pot sa-i dau apa plata ? dar apa plata direct din sticla sau s-o fierb inainte, sau s-o incalzesc si racesc la microunde (asta avand in vedere ca apa la robinet e f calcaroasa si daca o fierb ramane alb tot pe peretii cratitei in care fierb apa)? ;
Cred ca mai vroiam sa intreb ceva da am uitat-deh varsta!
Pupicei la toata lumea!