Mamici de iulie-august 2007 (85)
Raspunsuri - Pagina 25
brazuca25 spune:
E clar ca la noi colicii astia sunt o zi da o zi ba...aseara a fost aia fara colici si am dormit si noi si ea toata noaptea. Dar dimineata la 5 au inceput durerile de burtik si plansetele asa ca somn mai deloc. Acum a atipit putin dar tot geme si se strange in somn. Abia astept sa scapam de colici ca mor de mila ei cand se uita in ochii mei si parca imi spune ca o doare!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
poze cu gogoshik noastra
jadi spune:
Felicitari Nico si sa va bucurati de perechea de copii!
Luna bafta multa si sa vii cu rasturnica repede acasa!
Deni & Vlad & Tudor
mamii spune:
brazuca ..... si al meu a plans ieri de la 3 dupamiaza pana pe la 6 juma am zis ca ma urc pe pereti nu mai shtiam ce sa ii fac sa nu il doara.Incepusem sa il fac avionu si ii mai trecea din cand in cand!
off..colicii astia
Anya20 spune:
felicitari pentru nico si pentru toate fetele care au nascut in ultimele zile!! sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi.
lunaaa, iti tinem puminii stransi, sa iasa papusica repede si bine!!! abia astept sa o primim cum se cuvine.
multi
Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
AndraZ spune:
Luna, nastere usoara si bafta multa la intalnirea cu rasturnica!
Fetelor, revin mai jos cu o intrebare la car nu gasesc raspuns. Va rog mult, cele care aveti experienta de la primul copil, sa ma ajutati sa inteleg care este "procesul tehnologic" al curatarii limbii copilului.
In rest, noutati foarte mari nu am. doar ca nu dormim de vreo3 zile. Avem colici si zi si noapte....asa ca.....sunt cam zombie si nu am puterea sa fac nici doi pasi fara sa ma clatin. sa speram ca vor trece repede colicii astia ca vad ca urletele nu sunt infioratoare, dar sunt constante.
quote:
Originally posted by AndraZ
Fetelor, intru repede ca Mara mea e in maraton de stat treaza. de ieri doarme cand si cand, restul sta cu ochii in tavan si maraie de la colici, asa ca nu am prea mult timp la dispozitie. dar zau ca am citit tot, din scoarta in scoarta.
am si eu o intrebare: cum curatati limba lui bb cu glicerina? ca mi se pare super greu sa o conving pe pitik mea sa deschida curita. va rog mult sa ma ajutati cu aceasta problema pt ca Mara a facut o mica candidoza din cauza tratamentului cu antibiotice din spital si are limbuta cam alba si cam incarcata.
multumim anticipat si multi
Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
alexi22 spune:
luna multa bafta tinem pumnii sa fie totul bine. sa reveniti acasa cat mai repede.
inceput saptamana 39giulia rebeca
paticut spune:
Luna - iar m-ai lasta in urma....of Doamne... sa-ti dea Dumnezeu nastere usoara si o intalnire de vis cu rasturnica...
.
poate vreo doua trei din mandrele astea de mai sus se lasa auzite si de piticu meu...
Anya si Jadi ma bucur sa va vad pe aici.
Jeni - multumesc de incurajare. deci trec picioarele umflate.. e bine... dar DUPA CE IESE ALA MICU'...
paticut 39+ cu Rares
witchy_witch spune:
Buna fetelor, iata-ma si pe mine la raport, inca pe baricade, tot in formula 2 in 1 ca la oferte speciale! Inteleg ca mai sunt in grupul asta Stefania, Paticut, Samadhi si Aylin. Oi fi uitat pe careva pt grupul de sambata? Sper ca nu... Doamne, de s-ar hotari bocanila asta al meu sa bocane si in josul burtii, nu numai pe laterale si in coloana lui mami ce bine ar fi!
LUNA SA FIE CU NOROC VENIREA RASTURNICII! SA FITI SANATOASE AMANDOUA, NASTERE USOARA!
Nma felicitari multe pentru bebelina, sa dai de baut! Te grabisi repede sa ne-o iei in fata!
Samadhi, sa stii ca te invidiez in continuare ca macar ai contractii. Eu nu am niciuna si mi=e teama ca voi incepe travaliul si nu voi recunoaste contractiile, chiar mi-e teama rau.
Stefania inainte ssa inghiti harta aia cu drumul spre iesire te rog eu sa faci un set de copii sa avem si noi restul cate una. EU o inghit si pe nemestecate numai sa ii arat pe unde e iesirea. Mi-am luat si tricouri cu sageti in jos (nu glumesc) si le-am purtat zilele astea in mod ostentativ, de radea sotul de mine ca poate bocanila cel mic e "sofer profesionist" (sper ca stiti bancul) si de aia nu iese cat ii arat eu sensul corect!
Danis mersi de intrabare, uite stau sa explodez ca o bomba cu ceas dar care nu mai are afisaj si nu stii cat mai are. I-am scapat doctorului ca mai am o cunostinta care a nascut cu el, Daniela, dar eu retinusem ca a intarziat anestezistul si ti-a facut f tarziu (pe la dilatatie 8) si el zicea ca nu are nicio pacienta cu asa o poveste... asa ca nu te-am identificat. Dar acasa mi-am dat seama ca am incurcat povestile, altcineva imi spusese de faza cu intarzierea.... Oricum doctorul intra in concediu peste 5 zile, deci nu cred ca voi naste cu el ( ca sigur nu mai duc eu pana vine inapoi, pe 27 august). Sa vedem ce voi face! La mine nu e nici in tara, asa ca sigur nu vine pt mine la spital.
Fetelor, am crampe la burtica si asa un fel de diaree de cateva zile, si am scaun de 2-3 ori pe zi (eu care ma chinui de felul meu sa fac macar 1 data la 3 zile)... credeti ca e vreun semn ca ma apropii? S-o fi lasat bebe in jos? Banuiesc ca da, ca ce altceva sa fie! Ati patit si voi asa inainte de nastere?
sapt. 38 cu maricel in burtica