Mamici de iulie-august 2007 (85)
Raspunsuri - Pagina 23
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by alexi22
anto mersi mult.sper sa fie totul bine sa revenim cat mai repede acasa.cat timp a avut sonia cand ai mers cu ea la mare?
inceput saptamana 39giulia rebeca
Cand am fost cu ea la mare prima data avea 4 sapt; dar marea aici nu e ca in Rom, vremea si apa sunt mai reci, am mers doar o zi, am ajuns pe plaja in jurul orei 14 si am stat vreo 2-3 ore, asta a fost iesirea.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
Alina, mersi. Pup fetele frumoase,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)
X-ray spune:
fata mea nu s-a kk-at din nou de luni.partzurile merg de trosneste patu' dar nu mai iese kk.nu vreau sa o invat cu supozitoare dar cat sa mai stau ca acusi face o saptamana,si e al doilea episod consecutiv.alina daca ai timp da-mi o idee....
anto baga o balaceala si pt mine....
alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)
Timi07 spune:
Nico felicitari, refacere rapida iti doresc. Multa sanatate bebelinei.
Sanii mei stau sa plesneasca de atata lapte, nu mai pot de durere. Moasa mi-a zis sa-mi pun de 3 ori pe zi comprese cu varza tinuta la frigi sau congelator. Inainte de a o alapta pe Sophie sa masez bine sanul si sa ma mulg manual pana se inmpaie un pic sfarcurile sa poaata prinde si cica in 1-2 zile scap ca se regleaza cantitatea de lapte. Da nu mai pot, parca e tot mai rau mai ales ca Sophie azi nu e asa de flamanda (sau poate avalansa e asa de mare de lapte ca se satura in 10-15 minute) DAca ies pe balcon si nu ma tin de ceva cu baloanele astea ajung pana in Timisoara fara probleme.
Ce pot sa fac? Ce trucuri mai sunt?
Aaaa si mi-a mai zis sa nu ma mulg cu pompa ca e normal ce mi se intampla....
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
samadhi spune:
HALLO FETELOR !!!
Eu sunt ca o pasare de noapte, de o ora si ceva m-am foit in pat si nu mai pot inchide un ochi, se fac 10 zile de cand tot asa dar parca in ultimul timp imi e foarte greu sa mai inchid un ochi, in plus si o durere de dreapta la ficat ma chinuie, deabia astept sa se faca zi sa merg la medic, parca nu mai pot astepta....
LUNA - nu am nr. tau, da-mi-l te rog !!! Ai incercat sa dansezi??? Poate se intampla ceva, eu ma gandeam sa sar in pat, dar apoi imi ziceam ca poate se mai intoarce bebelina cu capul in sus si o fac si mai lata, asa ca stau fara sa fac nimic.... Nu stiu alte metode, nu imi vine nimic in minte, parca mi s-a golit mintea cu totul...
NIKOLE a venit acasa de ieri, va intra la odisee cand va putea. Au chinuit-o nebunii de japonezi, mi-a povestit ce s-a intamplat si nu am reusit sa ma abtin sa nu plang... va povesti ea ce i s-a intamplat, dar va spun TOT RESPECTUL IN FATA EI ! Eu cred ca as fi murit acolo, sau as fi omorat pe cineva inainte...
FELICITARILE MELE INCA O DATA NIKOLE !!!!!
Pentru ca ai reusit, pentru un super bebelas si o super mamica eroina !!!!!
ALEXI22- si mie imi e tot ca tine, la inceput imi era ca nasc prematur acum nu mai vrea sa vina... observ ca majoritatea bebelasilor in acest an, isi lasa destul timp pentru nastere ! Iti tin pumnii pentru sapt. viitoare daca nu vine pana atunci !
+37
valen spune:
timi, pai da, e normal sa ai lapte f mult in primele zile dar nu cred ca e normal sa-l lasi acolo, mai ales daca spui ca Sofie nu suge asa mult. Pai pana se regleaza cantitatea de lapte ce faci cu cel deja existent? Il lasi acolo sa faci furia laptelui? Daca ma intrebi pe mine (acum vorbesc neintrebata ca n-am somn)eu as zice sa-l scoti cu pompa si sa-ti "eliberezi" sanii: ajuta atat la desfundarea canalelor cat si la confortul tau;(asta pana cand vei incepe sa produci strict cantitatea de lapte de care are nevoie fetita ta). Sfatul meu vine in urma experientelor mele, insa fiecare mamica face asa cum simte ca e cel mai bine, deci n-o lua in nume de rau.alina.a., hm, va tinem pumnii.samadhi, stiu si eu cum e sa nu mai nasti. Si pe mine m-au batut toate madamele la cap ca nasc mai devreme a2a oara (mai ales ca e si fata) asa ca pe la 37 saptamani am anuntat ca tre sa nasc dar Ines a venit pe lume la 41 saptamani fara 3 zile. sa fie cum iti doresti!!!
samadhi spune:
BUNA DIMINEATA!!!!!!
Am dormit de la 4 si ceva pana acum la 7, atat e la mine acum. Am o durere de cap de plesneste craniul nu alta.....
VALEN - inteleg. La fel era si la mine, prima data si acum ma gandesc si eu ca ar trebui sa vina mai repede decat sa ma chinuie zilnic cu dureri si contractii.... Cine stie ce imi spune dr. azi....!?
Merg sa fac un dus sa ma mai trezesc ca parca sunt amortita nu adormita !Apoi trebuie sa plec...
Va tin pumnii la toate care v-ati hotarat pentru ziua de azi cu nasterea.... iar restul numai bine si multa sanatate!
Va pup!
+37
danis spune:
buna dimineata si de la mine, as cam bea o cafelutza... cine o da?
nu am intrat ieri deloc ca nu a mers netul, a fost groaznic sa nu mai stiu nimic de voi...
valen, ti-am vazut si eu pozele sa-ti traiasca minunile!
witchy_witch ce mai faci?
revin mai tarziu, va imbratisesz pe toate si pup bebelusii pe picioruse!
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Dana, eu nu o las deloc pe Smaranda sa plinga; exista teorii care spun ca bb tre sa stea 'lipit' de mama primele 6 luni, si teorii care spun sa nu iei bb in brate; depinde pe care o alegi.
Anto, ce fain, si eu as merge intr-un centru familial, sa n-aiba unde fugi Miruna. Distractie placuta!
Am vorbit cu mychy, sint bine, au ajuns luni acasa.
Eu am ramas cu 2 kg dupa nastere, nu se misca cintarul nici rugat.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
july_g spune:
Neata fetele!
Anto, Jadi, Valen multumesc pentru incurajari. Cred ca nu o sa-i bag completare chiar daca zice medicul ca trebuie.
Si din nou multumiri tuturor pentru explicatiile cu serul fiziologic. Si a mea e fornaita, luasem si serul si pompita dar nu aveam curaj pentru ca nu stiam cum. Va multumesc din suflet!
Felicitari Nico, sa-ti traiasca bebelina si tu sa te refaci repede si bine!