Mamici de iulie-august 2007 (85)
Raspunsuri - Pagina 2
mamii spune:
Off buna dimineatza fetelor.
Imi pare rau nu am timp sa citesc totul din urma dar sper ca voi recupera.Sunt mandra ca au reusit baieteii sa intreaca fetitele in clasament:D DECIIIII FELICITARI NOILOR MAMICI !!!
sperr sa apuc in curand sa vad si eu toat epozele cu bebicii si eventual sa imi fac si eu site sa vi.l arat pe putzosul meu
ghinetz iti multumesc mult de raspuns .. mananca ziua cam din 2 in 2 ore.. ma multumesc ca noaptea doarme:D aseara m.a trezit doar o data pheeww(sper sa nu il mai laud degeaba)Nu vreau sa renunt la alaptat.Pana acum nu i.am dat nici o picatura de nimic (dekt cateva de colici)
PUP PE TOATA LUMEAAA sii...
nma spune:
Paticut si eu ma inscriu la o cafea caci nu se mai poate fara.
Sanadhi la mine durerile de care vorbesti tu sunt noaptea. Ziua e relativ ok. Nu stiam ca sunt normale caci sarcina trecuta nu am avut. Acum imi e groaza cand vine noaptea si bineinteles ca adorm foarte tarziu.
Groxy felicitari! Refacere rapida si mult laptic! Iris sa creasca mare si sanatoasa!
Mirela bine ai venit! Nastere usoare si bb sanatos!
Sunflower felicitari pt bebel! Sa creasca mare si sa va umple sufletele de bucurie!
Fetele face un grup pt sambata? Luna, Samadhi, Paticut si Stefania? Si eu bineinteles. Se mai inscrie cineva?
eu ma simt ca naiba. Nu stiu daca e oboseala sau ma prinde si pe mine raceala. Alex a avut febra si in aceasta noapte dar cred ca isi revine incet.
la toata lumea.
nico38+ sambata va fi ziua cea mare 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
Timi07 spune:
Are mama o fetitza cat un ghemotoc....
Multumim frumos de incurajari, gandurile voastre bune ne-au ajutat foarte mult
Multumin si pt felicitari.
Mamicilor care inca n-au nascut le dorim sa ajunga cu bine si fara peripetzii la momentul cand vor plange de bucurie ca-si tzin puiul sanatos si frumos in bratze.
Felicitari proaspetelor mamici, multa sanatate si tot ce-i mai bun viata puilor lor.
Simo & Samuray_lady am vazut pozele cu puiutzii vostri superbi....mai trebe sa mai caut poze cu bebei ca precis mai sunt dar eu acum am restrictii la internet.
Noi de ieri am venit acasa si se pare ca tindem catre un program de 3 ore papa urmat de 2-3 ore somnic.
O zi frumoasa va dorim la tuturor.
Timi
cu termen de valabilitate expirat ( 40+ )
jadi spune:
Buna dimineata fetelor!
Mirela bine ai venit, o sarcina usoara si o nastere la fel de usoara!
Sunflower felicitari pentru micul tiz al meu, sa fie sanatos, frumos, destept!
Doamne, ce mai toarna! Ma oftic ca nu am cum sa scot baietii afara!
Fug sa alaptez, ca Dodo in lipsa de activitate s-a gandit sa manance mai des .
Deni & Vlad & Tudor
paticut spune:
Nico.. eu ma inscriu de pe acu pe lista de sambata.. chiar nu mai am rabdare...dupa ce ca eram deprimata azi ploua de numa numa...nu stiu la cine era soare (parca la samadhi) dar sincer azi o invidiez..
hai fetelor trangeti din craci pana sambata si sambata facem o hora mare.. plina de baietei si fetite.. care mai de care..si unim Germania cu Bucurestiul... si poate ne extindem.. ce ziceti?
paticut 39+ cu Rares
Luna1 spune:
Groxy si Sunflower felicitari pt bebei. Sa fie sanatosi si sa creasca mari.
Simo fiu-miu nu a facut pp in gura mea dar a facut intr-a lui cand era bebeu.
Fetelor aseara mi-a trimis Mada Madabout sms ca are intradevar membranele fisurate si astazi ii induc nasterea. Deci haideti sa o incurajam !
Nico ma bag si eu la o nastere in weekend desi as vrea mai devreme, si azi daca se poate.
Eu am contractii, ma avant ca gata nasc, si dupa vreo doua ore de dureri aseara au disparut.
La 11 am programare la moasa sa vedem ce zice si ea. Oricum de acum o vad saptamanal pana nasc.
Luna 39 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
Luna1 spune:
Timi bine ai venit acasa! Asteptam pozici.
Luna 39 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Happiness_4_us spune:
Lunito. am citit ca ti s-a dus dopul ! Yuhuuuuuu.
MA pregatesc de galerie!
Iti tin pumnii sa fie cat mai repede si sa ai o nastere cat mai usoara!
Nana, 34+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Luna1 spune:
Nana
Luna 39 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
jadi spune:
Deci saptamana asta vor sa nasca multe fete, linie internationala ne tragem. pampoane la toate in special lui Mada care azi e in focuri!
Eu am reusit sa potolesc copiii, le-am pus un dvd cu thomas si apoi cantecele, Vlad danseaza si Dodo sta cu ochii beliti, nu stiu unde ca nu cred ca vede prea mult! Si din ciclul "gura poporului adevar graieste", inainte sa raman gravida, Vlad tot statea cracanat si isi baga capul intre picioare si mama ma tot avertiza ca in curand raman gravida. Ei se pare ca Vlad isi reia activitatea de cap intre picioare si mama imi tot zice ca raman gravida iar... Asa ca trebuie musai sa imi programez steriletul pana nu e prea tarziu .
Deni & Vlad & Tudor