Mamici de iulie-august 2007 (85)
Raspunsuri - Pagina 19
samadhi spune:
Hallo la toate !!!!
NMA - FELICITARI PENTRU PRINTESA !!!!! SA FITI CU TOTII FERICITI !
VALEN - la fel pozele sunt super si printesele tale la fel!
LUNA - Noi ce facem??? Care urmeaza acum??? Cred ca intru in depresie si eu acusi... macar tu te-ai scapat de dop dar la mine nimic, decat contractii si dureri, care ma luasera de dupa ora 00:00 si cand pe o parte cand pe alta, foarte greu am dormit.Sper sa nu ajungem prin septembrie... am vazut ca unele fete au nascut si in a 42 sapt. !
Eu iti tin tie pumnii in continuare presimt ca mi-o iei inainte... poate maine esti in sala de nasteri.....
Astazi mi-a trimis NIKOLE o poza cu comoara ei, baietelul e foarte dulce, vor fugi multe fete dupa el
Cand apare mamica la orizont rugati-o sa se laude cu cateva poze ...
+37
ghinetz spune:
Revin cu o intrebare: voi puneti caciulita copilasilor dupa baie? (v-ati prins ca iar m-am vazut cu mama, nu?)
Si ca veni vorba de baie. Stiu ca se discuta ieri pe forum. Si eu ii fac baie lui Victor in fiecare seara, pe motiv de "l-ar pupa mustele altfel" - vb lui jadi. Si pentru ca ii place teribil. Si baia in sine si masajul/gimnastica de dupa. Singura diferenta dintre la el si la Stefan -si spun asta in special pentru mamicile la primul copil - e ca acum nu o mai consider o obligatie, ceva fara de care ar fi jale. Pai cu Stefan nu puteam sa ma prinda ora 9/21 undeva ca era rau de tot. Cum? Si baia? Acum sunt mult mai degajata. Stiu ca nu moare daca nu il spal intr-o seara. Si s-a intamplat sa nu-l spal cand nu se mai dadea trezit. Aveam de ales intre a-l trezi, a astepta eu sa se trezeasca cand vrea el si a adormi langa el si...fie ce-o fi. Am ales a treia varianta. S-a trezit pe la 1, asa ca nu am ami facut baie. Si n-a fost foc! ba din contra, eu am fost odihnita si ne-stresata. Daca intr-o seara ii e lui prea foame sau mie prea somn, il spal la chiuveta. Am vazut ca se poarta (Alina/Anya mi-a spus ca si ea procedeaza la fel. Andreea, parca si in pozele voastre am vazut ca faceti baita in chiuveta, nu?)
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Eu cu povestile mele de la Stefan ar trebui sa deschid un subiect cu "asa nu!". Poate incurajez mamicile sa nu mai fie speriate. (cele care sunt)
Oana, Stefan si Victor
Luna1 spune:
Samadhi eu sper sa o scot pana in weekend, sunt ascultatoare si daca asa a promis Anto si alina.a eu le ascult cuminte.
Oana eu nu pot sa-ti vorbesc decat din planurile de viitor. Nu voi pune caciula dupa baie nici la iarna pt ca am centrala si va fi cald de ajuns in casa (peste 20 grade) deci nu vad de ce i-as pune. Aici esti sfatuit ca temperatura optima pt bebei e 18 grade, deci cum eu voi avea peste 22 (ca sunt friguroasa, mai exact chiar ceva mai mult peste 22 ) nu vad rostul caciulii. Dar asa sunt eu.
Luna 39 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
ghinetz spune:
Luna, nici eu nu i-am pus pana acum si nu-i voi pune nici de acum, dar ma streseaza astia prin jur de numa'! Soacra-mea de fiecare data cand da telefon numai asta spune. Eu nu inteleg: cum sa pun caciula in casa?! La mine acum sunt 25 de grade, nici vreun alizeu nu bate, deci...??? Stiti ce raspuns primesc cand le pun problema asa: cica e crud bb. Si ca pana la mine nici mama, nici soacra nu au mai vazut copil nou nascut cu capul descoperit.. Vad acum, na! E rau ca nu mai am prin preajma nici o mamicuta cu copilas. Si se pare ca desi ma dau viteza, am nevoie de confirmarea fatului ca nu fac rau ceea ce fac.
Oana, Stefan si Victor
samadhi spune:
LUNA - si NMA (Nico) avea sperante in ziua de 11-12 aug. si uite ca ne-a luat-o inainte.... asa ca si maine e o zi buna de nascut, nu se stie niciodata....
DANIS - Ti-am citit povestioara, foarte frumoasa, si medic excelent ai avut, sa vedem al meu intra din 27 aug in concediu.... nasc pana atunci sau vine si el pentru mine la nastere?!
+37
samadhi spune:
GHINETZ - la 25 de grade nu ai de ce sa-i pui caciulita in cap, in plus e in casa, cu atat mai mult ! Spune desteptilor ca nu a venit inca iarna, dupa cum se vede afara !!! Mai, unii chiar cauta sa faca stress inutil mamicilor !
paticut spune:
Ioana mii de
Jeni 71 - multumesc de incurajari. spe sa scap si de umflaturile de la picioare dupa ce voi naste. e tare neplacut. nu pot spune ca sunt o subtirica de felul meu dar acu la 90 kg - am 23 kg puse in plus - (nu esti singura witchy!) am sentimentul ca in curand ma voi rostogoli nu mai pot pasi.
Witchy - nici nu stii ce bine mi-au prins sfaturile tale de frectionat degetele.. nu m-am gandit niciodata s-o fac invers de la varf spre baza. functioneaza.. imi mai diminua durerea.
nma - frumos dsoara sa ne-o iei inainte asa grabita.. bravo tie!!!! sa fii sanatoasa si sa te bucuri de minunea ta.
Anto -imi pare rau de tine cu durerea aia.. dar poate ca relaxarea un pic la mare o sa te ajute. oricum nu neglija nici sfatul dr. sa aveti vreme buna si numai zambet.
in rest inca asteptam .. doar doar..
paticut 39+ cu Rares
valen spune:
nma, sa-ti traiasca fetita si sa va umple viata de muuuuuulta fericire.Multumim frumos de aprecieriLuna, avem ceva oferte() pt. fete dar cu cat mai multe cu atat mai bine, sa avem de unde alege. Sotul meu zice ca e important contul, ca sa traim si noi linistiti la batranete, degeaba ii vorbesc eu de dragoste.Ghinet, of, si Ines se mai uita crucis uneori dar observ totusi ca se corecteaza din ce in ce mai bine. Caciulita dupa baie?...nu folosim. Doctorul de aici mi-a zis sa n-o mai spal in fiecare zi ca are apa nu stiu ce si i se usuca pielea fapt pt. care m-am conformat si o spal la 2, 3 zile; (sarah a facut o dermatita atopica pe la 5 luni si avea o piele aspra de....)poftim ca doarme toata noaptea si in conditiile astea, nu miroase, nu-i murdara (merge aerul conditionat toata ziua si n-are cand sa transpire ca afara n-o scot pe canicula)july, brazuca, lasati fetele sa se dezvolte in ritmul lor; copiii nostri nu sunt rulmenti, deci nu sunt toti la fel si atata timp cat iau in greutate(chiar putin)este foarte bine. Am mai scris de Sarah care a crescut vreo 400 de grame in prima luna de mi-au sarit toate tatele in cap ca nu e sanul bun si nu se satura copilul si trebuie formula. Le-am ignorat si mi-am vazut de alaptat, asa cum imi propusesem. Sarah e slaba si acum, la aproape 2 ani, pt. ca asta e felul ei dar pana la urma ne dorim un copil sanatos, nu unul care sa creasca cc ca la carte nu? Si daca e mai slab ce sa-i faci? ...pai s-o stresezi pe maica-sa care si asa n-a mai dormit de 3 saptamani, ca n-are sanul bun. uuufff, ca ma enervez asa de dimineata.Si eu alaptez in tot felul de locuri, ca ma incumet sa ma departez de casa si nu pot lasa copilul sa urle de foame. Am tot timpul 2 scutece la mine ca sa ma acopar bine si...masa e gata. Sunt momente asa frumoasa cand o vad cum se uita fericita in ochii mei ca nu mai contenesc sa ma intreb ce-o sa ma fac atunci cand vor creste amandoua si n-o sa mai avem un bebelus in casa. Uneori nu stiu cum sa le mai iubesc si ce sa fac doar ca sa tin timpul in loc si sa le pastrez asa mici, doar pt. mine.Nanamotoc, ti-am admirat pozele de nunta... ai fost superba; se vede cat de fericiti ati fost si ce mult va iubiti. Sunt sigura ca esti la fel de frumoasa si graviduta.Ma duc sa-mi fac o cafea ca m-am lungit la scris pe aici si e tarziu.
paticut spune:
Valen!!!
de unde ai scos mai frumusetile alea de fete?
nu degeaba esti tu buna prietena cu Alina mama de doua "pete" .. v-ati unit si ati luat toate frumusetile pamantului, zambetul florilor, aroma fructelor, aerul marii si al valurilor - si le-ati pus in minunile voastre.
asa ca daca Matei al lui Simo a facut curte fetelor nascute deja sa stii ca ma inscriu si eu pe lista de asteptare la facut curte lui INES. e o dulceata iar cu zambetul ala cuceritor...m-a innebunit.
si multi
paticut 39+ cu Rares