Mamici de iulie-august 2007 (85)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari Mada si Ashera sa va bucurati de bebelusi si sa veniti repede acasa!

Valen ai doua fete frumoase foc! Iar cea mica m-a cucerit cu zambetul ei! de la noi peste ocean!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

jeni, e bine ca ai slabit; eu burta inca am, dar aveam si inainte de a ramine gravi; si eu vreau sa slabesc mai mult decit am luat in sarcina. Ce mai fac soacra, cumnata? Stau cuminti la ele acasa?
Luna, nu dispera, iti zic eu dca siiiiigur nasti in august.
Monica, prin parc nu iesim pentru ca nu sint fan plimbari in parc - de aceea si incerc sa ma cuplez cu mamici, pentru ca de una singura nu reusesc; iesim prin oras, pe la magazine (stiu ca nu e recomandat, dar nu pot lasa copilul singur acasa, si nici sa nu ies eu nu e o optiune).

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

felicitari madabout si ashera!sa va traiask puiutzii!!
Valen ai 2 fete superbeeeeee.Se pare k la odiseea noastra avem numai fotomodelutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata mamici si gravidute!
Felicitari proaspetelor mamici, sa aveti copii sanatosi si papaciosi.
Profit de un minut de liniste in casa si vin si eu sa ma plang! ieri am cantarit-o pe Liana si se pare ca nu ia f. bine in greutate. Ne-a chemat asistenta la cantarit peste o saptamana si daca nu se constata o crestere de 200 de grame, trecem la completare. Nu pot sa inteleg de ce, doar papa bine, lapte este, mai si ramane. Nu o fi laptele meu destul de bun?
Va pup si facem galerie pentru cele care inca asteapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Neata!

Felicitari Mada si Ashera! Sa va traiasca bebeii si sa va bucurati de ei.

Valen ai doua printese minunate . Abia astept sa faca si Raducu meu doua luni sa-mi zambeasca asa frumos ca Ines.

Fetelor bebe a facut un pic de puroi la vaccinul de la manuta si acum i-a spart. Voi ati patit asa ceva? E normal? Oare sa-l dau cu ceva?

Andreea de www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

July media de crestere in primele 2 luni este de 750 grame insa sunt copiii care si mai putin, eu zic ca nu are rost sa ii bagi completare daca fata mananca, este linistita si doarme!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza fetele! Am avut cea mai lunga noapte...cred ca nu am dormit nici 2 ore adunate. Domnishoara fiica-mea a vrut numai cu tzitzi in gura toata noaptea. Parca nu ar mai fi papat de o luna! M-a terminat!Nici acum nu doarme, e la mine in brate ca in pat o mananca salteaua...mai bine e la mami in brate.

Incep sa imi fac griji ca poate nu se mai satura cu laptele meu. Vad ca lapte inca mai curge dar nu inteleg ce are de nu se mai satura. Cand o vede se repede ca un uliu nemancat si trage cu pofta de parca ar fi de cauciuc tzitzi.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Brazuca, dar niste galactogil ai luat? si mai e un nurse tea de la hipp care e super!

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

fetelor, tomai ce am primit mesaj de la Nico (Nma)! este in sala de nasteri si crede ca va face cezariana de astazi. nu stia sa imi dea prea multe detalii, dar cred ca se mai ingroasa randul mamicilor astazi!
Nico, bafta multa si nastere usoara!

Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Hai Nico!
andreea, vaccinul vostru s-a comportat normal, din ce stiu eu; la noi n-a facut 'puroi', cred ca va trebui repetat.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput