Pistrui dupa sarcina?

Pistrui dupa sarcina? | Autor: armany

Link direct la acest mesaj

dupa ce am nascut mi-au aparut pistrui aveam si inainte dar, acum mai multiam folosit cateva soluti ,dar degeaba. va rog mult daca ,stie cineva ceva ,,care dau rezultate

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

pai ar fi cateva cica
zeama de ceapa, zeama de marar, ulei de ricin, zeama de lamai care cica iar decolora, creme de pe la firmele din Ro, (asta afland de pe-aici pe forum)

dar nimic nu merge, si assta care vine de la o pistruiata, eu chiar am vrut sai scot la vanzare, obisnuiestete cu ei..Am incercat tot..nimic, sunt tot acolo... fereste-te de soare cat poti de mult

eu ii acopar cu un fond de ten de la l'oreal

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Asta cu ceapa stiam si eu ...vezi ca in farmacii se gasesc benzi care le aplici pe locurile respective.Nu pot sa iti spun daca sunt bune sau nu pentru ca nu le-am incercat si asta am vazut la t.v publicitate.Oricum intreaba la farmacie si ti se va da ceva.

Irina lui Pierre-Sebastien (nascut la data de 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

nu mai trec cu nimic. eu sunt o pistruiata de cand ma stiu, dar in ultimii ani m-am umplut efectiv, pe maini, piept, umeri, burta si picioare. nu cred ca exista fond de ten care sa-mi mai acopere pistruii. m-a vazut vara asta o endocrinoloaga si a exclamat: "Tu nu mai ai niciun pic de melanina, fereste-te de soare cu creme cu factor de protectie de la 30 in sus". si asa am facut cand am fost vara asta la mare. si m-am si bronzat un pic, nu m-am mai inrosit, iar pistruii nu s-au mai inmultit. asa ca eu asta iti recomand ca sa previi aparitia lor: sa nu iesi la soare decat data cu creme SPF 25-30.

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns armany spune:

eu nu am de mult timp asa multi ,dar vam zis miau aparut ,dupa ce am nascut .si nu se vede chiar rau ,pt ca sunt bruneta .multumesc mult fetelor!!!

www.vio83.piczo.com

Mergi la inceput