Casnicute sexi(131)
Raspunsuri - Pagina 5

mariussimiuc spune:
Cuscra Bianca,chiar daca nu mai pot,cu tine beau si 2 "limonazi"
Miha si Robert

Bimilit spune:
miha, da pana la ce ora lucrezi?robert ce perlutze scoate?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...clic
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

georgi75 spune:
Helou.Io am fost la tara ca n-am avut scapare de bulioane.Acu' am venit, motzata mi-e in oras si am intrat sa va salut.Ma duc sa mai fac putina treaba cat sunt singurica.
La noi a fost cald pe urma o ploaie nashpa si acu' e iar soare.
EDIT: Moni prinde clatitaaaaaa....

doinabita spune:
Buna sexoaselor!De ajuns am ajuns bine...dar nu i-a ajuns carutul lui Dan...si e din ala electric, am facut la aeroport reclamatie si asteptam...
Pe Gicu nu am reusit inca sa il fugaresc asa cum imi pusesem in gand, caci am avut musafiri , prieteni de ai lui Dan, care ne-au asteptat si azi noapte, vecini ,dar si cativa cunosscuti asa din vedere de la noi din oras.Mai am mancat de am spart ciorba de fasole, salata de vinete, carne nu am vrut...se mira barbatul meu...cica sa imi faca carne de pisica?de caine???ca nu vreu de altfel???am dormit doar 5 ore , nu am vrut sa dorm dupa amiaza ca sa dorm noaptea.Maine am de gand sa fac clatite, ca mi-e pofta,acum mie nitel lene...
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

doinabita spune:
Buna sexoaselor!De ajuns am ajuns bine...dar nu i-a ajuns carutul lui Dan...si e din ala electric, am facut la aeroport reclamatie si asteptam...
Pe Gicu nu am reusit inca sa il fugaresc asa cum imi pusesem in gand, caci am avut musafiri , prieteni de ai lui Dan, care ne-au asteptat si azi noapte, vecini ,dar si cativa cunosscuti asa din vedere de la noi din oras.Mai am mancat de am spart ciorba de fasole, salata de vinete, carne nu am vrut...se mira barbatul meu...cica sa imi faca carne de pisica?de caine???ca nu vreu de altfel???am dormit doar 5 ore , nu am vrut sa dorm dupa amiaza ca sa dorm noaptea.Maine am de gand sa fac clatite, ca mi-e pofta,acum mie nitel lene...
Redati-mi viata!

monica-elizabet spune:
doina ma bucur ca ati ajuns cu bine, lasa ca soseste el si carutul
si eu am avut probleme cu bagajele au intarziat 2 zile...
bine ca ai papat...sa te si odihnesti
miki, inca nu ai ajuns acasa?
restul pe unde sunteti?
eu am facut o supita de rosii cu tot felul de legume prin ea(blendurite pentru astia mici) si submarine cu ton
in rest...ma conversez cu mama si stau pe-aici
aaaa...si m-am tuns si eu si fii-mea suntem doua sexoase
diseara vreau sa ma shamponez din nou roshcat
va puuup
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

monica-elizabet spune:
gata-s shamponata
Bi astept sa ma inviti la dans
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Liana30 spune:
sara buna!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica

Bimilit spune:
fetelor va fac un dans?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...clic
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi