Casnicute sexi(131)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

miha , ma bag si io ca musca-n lapte.sa-ti cauti un scaun cu husa de bumbac.sper sa-i placa la noruca in scaun.matei nu l-a suportat.

DOINAAAAAAAAAAAAAAAA, ce faci? il alergi pe Gicu?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

clic

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Da Bianca si eu as prefera sa fie de bumbac,ca daca o fi rea de caldura ca Robert sau ca ma-sa ...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

...

Cuscra miine dimineata, plecam cu noaptea-n cap . Spor la cumparat scaunel pentru masina.

Miki multumesc, sa ai si tu un concediu placut, ca m-ai ai vreo citeva zile si pleci la tocat banii prin magazine

Doina bun revenit acasa, ai grija sa nu-l obosesti prea tare pe Gicu, ca mai e si miine noapte o zi

Fetelor si la mine sta sa ploua, dar eu ma bucur, ca de fiecare data cind am plecat in concediu doamne-doamne a udat gradina

Pe restul va tuc dulce, poate mai revin mai tirzior sa va dau pupici de noapte buna.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cuscra,drum bun si concediu placut! Sa aveti o vreme frumoasa numai buna de bronzat!

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miha ref bumbacul de la scaun(al meu era din bumbac) dar oricum de fiecare data cand plecam la drum ii puneam un scutecel dina cela din finet pe el ca in cazul in care transpira sa-l pot schimba cu altul si sa nu stea pe ud.
danelutza, drum bun si distractie placuta
Bi, ce soacra grijulie esti
eu vreau sa fac pentru diseara niste caneloni(ca de cand a facut miha atunci ma tot gandesc la ele)

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cuscra multumesc . Vezi ca azi e sfinta Teodora, daca ramine valabil numele pentru domnisoara ta, la anul sarbatorim

Monica multumesc . Cam tirziu ti-ai dat seama ce soacra e Bianca, altfel sigur o luai de cuscra .

Am uitat sa ma laud, Isabella cind o intreb cum o cheama, spune *Bella"

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Buna seara

Si io prin zona. Danutza multzam de urare. Au mai ramas 3 zile
Monica vineri e ultima zi de munca. Abia o astept
La mine a plouat toata ziua.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Pfiiii...ce atmosfera mohorata...bacoviana as zice...
Danelutza concediu placut si mult soare acolo.Si multa ploaie acasa la gradinutza ta.
Miki tie nu-ti urez inca.Mai e putin.
Monica pana la urma nu am luat goblen ca nu mi-a placut nik.In schimb mi-am luat niste ata sa-mi tricotez o bluzita.Da, ma pricep chiar bine (ce modesta sunt ) la crosetat si tricotat numai ca n-am mai avut timp in ultima vreme.O mostenesc pe mama care e tare priceputa si ne-a crescut asa, lucrand si la andrele si cu croseta si la masini de tricotat.Inca mai are 3 masini pe-acasa dar sunt nefolosite de multa vreme.
Moamaaaa...ma uit la TV...ce-i pe litoral.
Gabitza unde mai pleaca bebelul tau la mare?Ploua ca la nebuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pai vezi are 3 nume issa, bella si issabela
fetitza bella...
da...v-am gasit tarziu si de-aia nu am luat-o pe Bi de cuscra...am si eu o cuscra taaare dragutza aici pe DC ne-am si vazut de cateva ori, sta in apropiere de miki
da nu-i timpul pierdut ca poate mai facem fiecare cate un bb si eu si Bi si ne incuscrim atunci
miki ,deci AMR 3...apoi incepe distractia
inca nu m-am apucat de facut papa ca m-am uitat cu piticii la un filmuletz de animatie tare simpaticutz...barnyard
va pup si fug la treaba dar sunt si pe-aici

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Noapte buna

Pupici

Miki

Mergi la inceput