Casnicute sexi(131)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

miha. sa dea DD sa nu fie nik grav. la robertel. ai intrebat-o pe bunica ce a mincat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Alina,si eu sper sa nu fie nimic...De mancat n-a mancat altceva decat mananca de obicei.Noutatile sunt "cah" pentru el sau..."papa tu mami" Sper sa fie doar o alergie...nu altceva,gen boala a copilariei...ca la starea mea de gravizenie numa asta-mi mai lipseste...

Voi sarbatoriti maine Sf Maria mey? La noi se sarbatoreste pe 8 septembrie,maine se considera ca e "Maria mortilor"...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

sunt prin zona...fac mancarica

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Alinuta....maine la 4 jum de dimineata sunt la serv....si daca ajung la 1-2 nopatea ...... ar fi bine

O sa sarbatorim pe 30 august ca face grasu 33 de ani...nu am cum maine...va fi foarte aglomerat la florarie....de 2 zile facem rezervari...

Maine va sta cu grasu'...
Boze de la mare in wek....sa le iau de la prietena mea

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Miha......sa fie bine

Mergi la inceput

...........unde sunteti?

Banana, mi-e dorrrrrr de tineeee si sa stii ca au bagat colectiile noi in mall

am vazut o rochita la un magazinnnnnn...mama-mama...da cam scumpica!
da o iau!!!

Mergi la inceput

...am 2 nunti si un botez in viitorul apropiat ...asa plange card-ul meu[:d]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Ma duc sa ma uit la un film cu soatza.
Moni nu te-am vazut azi in parc. Ma asteptzi mai tarziu pe bancutza? Promit ca-tzi aduc ceva

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna sexoaselor,
azi n-am avut timp decat sa deschid pc-ul si sa caut retete ma simt si cam aiurea ca s-au gasit sa apara si rushii
am terminat tortuletul, a iesit tare frumushel...
am facut cateva gustarele(mini chiftelutze, caneloni cu spanac, coshuletele de la mini eclere le-am umplut cu pasta de branza frecata cu unt- ceapa verde si marar, cornulete moi umplute cu shunca si cascaval) si maine ramane sa mai fac cateva gustarele reci puse asa asortate...(cascaval, shunca salam, pate de ficat, branza, rosii, ardei gras, etc)
am facut si micii(doar sa-i punem maine pe gratar), am condimentat carnita...mai am sa curat cartofii maine si sa fac salata...in rest am cam terminat.
noi serbam amandoua Mariile, are ceva?
orice sarbatoare este binevenita...si sf Alexandru abia asteptam sa vina
asa ca eu urez de pe-acum La multi ani! tuturor mariilor si marioarelor, marianilor si marinutzilor sa fiti sanatosi cu totii si sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti
Mikiiii ...cu ce ma astepti? cu poza lui grasu?
Miha, cum se simte robertelul, au mai aparut bubitele? Doamne ajuta sa fie totul ok...
Mmiha, las' ca te distrezi
alina, profitati de vremea buna ca acush vine toamna...eu nu o suport desi sunt nascuta toamna da nu-mi placa ploaia(rece)
georgico, fugisi la tara? nu ne mai intarati cu poza ta?
Doina, refacere rapida dupa raceala
Bi si Cami...cat de bine va inteleg...si eu vreau la mamicutza mea desi nu au trecut nici 2 luni implinite de cand am vazut-o...
Cami tu de ce esti suparici? zii-mi mie ca-l fac zdrente pe-ala de te supara... si eu am avut azi o oarecare situatie mai neplacuta si discutii aiurea cu niste persoane care m-au cam dezamagit prin vorbele lor...dar deh...asa-i viatza...una calda una rece
maine nu-l duc pe alex la gradi fiindca educatoarea lui nu vine si a zis ca cei care nu au cu cine ramane acasa ii plaseaza la alte clase...asa ca-l tin acasa si sper sa dormim si noi mai mult dimineatza
va pupacesc pe toate si va urez somn usor si distractie placuta maine daca mergeti sa petreceti.

si bineinteles ca va astept cu tot ce am facut de papa(din pacate doar virtual)

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
azi m-am trezit cu chef de munca...am pus sa fac un pilaf cu pui si acum o sa ma apuc sa vad ce mai pot strange prin casa...abia astept sa ma mut, nu mai rezist!
miha - multa sanatate lui robert. ce mai face burtica?
va pup.

Mergi la inceput