Casnicute sexi(131)
Raspunsuri - Pagina 25

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Iote cum sta dupa canapea si se uita la poze...

Miha

mariussimiuc spune:
Hai maaa...care ma ajuta? Eu o tin pe Georgi si voi ii luati poza...
Miha si Robert

mikiriki spune:
Io-l iau pe grasu´. Ramai cu poza
Trebuie sa raresc intalnirile cu romancele. Nu mai am timp sa dorm....dar imi place hihihi. Vineri avem iar intalnire ( mergem cu mama la dans). Azi n-am gatit, le-am invitat la Pizzerie, dar vineri gatesc. Una a zis ca face Tiramisu, alta a zis ca face chiftele, iar eu o sa fac sarmale.
Noapte buna
PS Moni unde esti? te mai astept pe bancutza?
Miki

monica-elizabet spune:
mmiha, bine ai revenit, ma bucur ca v-ati distrat
Doina, sanatate si tie si lui Dan si spor la treaba prin casutza
miki, fusei pe-aici bre...facui o praji care-mi aminteste de copilarie(a facut prietena mea ceva,asemanator la ea la petrecere dar nu era chiar ce vroiam eu) asa ca in seara asta am asaltat-o pe miha cu intrebari si mi-a dat o reteta pe care apoi am combinat-o asa cum am vrut eu ...adica foi coapte pe fundul tavii vreo 6 bucati si intre ele umplute un rand cu crema de vanilie un rand cu gem, eu am pus de capsuni...si deasupra pudrata cu zahar...a iesit dementiala...saru mana miha...foile au iesit bestiale...cred ca maine o sa fie si mai buna dar eu n-am mai avut rabdare...si va servesc si pe voi sa aveti maine langa cafelutza
miki tie iti dau in noaptea asta pe bancutza
georgi ti-l furara fetele pe grasu' ramasesi cu poza goala golutza
alex a scris invitatiile am fost si le-am dat...asa ca poimaine petrecem...dar maine MUNCA scrie pe mine
azi plangea ruxi prin curte si se vaicarea aoleuuuuu mi-am prins degetul la putzaaaaa...aoleu mi-am prins degetul la putza
si un domn o intreaba minunat unde ma copile???? cica uite aici a poc poc avea o pusca de-a lui alex in mana si-si prinsese degetul la pushca
va pup si ma duc sa ma arunc in baie ca am meniul zilei pe mine
somn usor
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

maria2mami spune:
neataaaaaa
plec la serv
vb diseara
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
azi plangea ruxi prin curte si se vaicarea aoleuuuuu mi-am prins degetul la putzaaaaa...aoleu mi-am prins degetul la putza
si un domn o intreaba minunat unde ma copile???? cica uite aici a poc pocavea o pusca de-a lui alex in mana si-si prinsese degetul la pushca

Monica,ma bucur ca ti-a iesit buna prajitura

Miki,imi place ca tu esti hotarata.Direct la fapte...Io ma chinui s-o imobilizez pe Georgi si tu...Macar sa-l trimiti si la mine oleaca...

Miha,dar pozele de la mare unde-s? Servici usor!

Si eu is la serviciu...am intrat sa va salut repejor ca mai tarziu nu se stie cate se mai abat pe capul meu...Of of mai mai...
Miha

doinabita spune:
Buna dimineata!Am facut cafeluta!
Georgi ce faci dupa canapea?
Miky , trebuie sa fie misto la dans!!!catelul ce mai face?
Bianca unde esti????
Liana???
Monica si tie spor la bucatareli!!!!un tenis ceva?
Miha burtica ce face?
Alinuta, unde esti?
Ioana , nu vii la cafeluta?
Pupici la toate fetele!!!!!!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

pufymic spune:
Neata fetele!
Doina sunt aici dar nu prea am timp de net dimineata ca trebuie sa-mi satur termitele!
Monica e mortala Ruxi cu putza ei!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!