Casnicute sexi(131)
Raspunsuri - Pagina 24

Bimilit spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Monica inca nu ma simt pregatita sa intru in competitie.
bey , da noi votantele suntem pregatite.stam cu stampila la"intrare".
tzuc robertelu .ce scumpic e . da si pe noruca o tzuc.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

georgi75 spune:
Acu' viu Bi.Am terminat treaba si mai am de pus hainele la uscat.Pe urma o intind cu o prietena ce tre' sa nasca sa cumparam ultimele lucruri pt gentutza de spital.
Cand o vad pe ea gravi...mai povesteste si Miha de burtica ei si de ce spune Robertelu'...mi se face si mie pofta de bb2.Dar in vara tre' sa-mi dau definitivatul in invatamant asa ca...tre' sa mai astept
Miha am uitat sa-ti zic ca m-ai spart cu catelusul tau cret ce "fura" rata
Alinutza sa te auda DD.Si de-o fi baiat te faci cuscra mea?Ca suntem aci mai aproape
Cami tu esti arbitru deci intre cupii
Va
Fug.Ne auzim pe seara daca nu cade netu' iar

mariussimiuc spune:
Alina,spor la treaba si sa iasa ce vreti voi. Ce-mi place cand se mai pune de-o incuscreala...
Miha si Robert

mikiriki spune:
Georgi miercuri seara ajung musafirii. Abia astept. Azi m-a sunat mama si dupa vreo 2 ore fratelo, sa ma intrebe ce sa-mi aduca de acasa, le-am zis ca nu vreau nimic. Dar pana la urma am comandat pufuleti
Alina Doamne ajuta sa vina bb2.
Am terminat curatenia. Mai am de calcat haine . Diseara iar vin romancele la mine. Nu stiu daca termin de calcat hainele pana ajung ai mei.
Merg sa mai calc ceva, din pacate mi s-a terminat pauza de tzigara
Pupici
EDIT: oops :)). De Ioana am vrut sa zic ce bine arata. Mooma se vede ca-s obosita
Miki

pufymic spune:
quote:
Originally posted by mikiriki
Ioana Doamne ajuta sa vina bb2.
Pupici
Miki

Cami intre ai mei sunt 2 ani fara 3 sapt si deocamdata se inteleg .......ca lasa al mare de la el.....ca micutzu e incapatanat....si sare sa-l muste pe al mare(noroc ca inca n-are dinti....abia acum i-au iesit primii 2

Deci pot zice si eu ca incep sa-mi manance urechile

Dar mai pot spune si ca se iubesc din cale afara de mult....sunt topiti unul dupa celalt

Miha ai mai pus ceva poze noi cu burtik?

Va

Ps. ma bucur ca v-au placut pozele.....sunt o mica parte din cate am facut

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

monica-elizabet spune:
miki, cand o sa fie sa dam mielu' de Paste sa ma chemi si pe mine ca eu o incurc pe alina cu ioana la tine vad ca a fost invers
eu m-am apucat sa fac fasole iahnie si chiftelutze
am cumparat deja pentru miercuri invitatii cu "alba ca zapada" ca asta si-a ales ruxi...am luat si ingredientele sa fac o praji(in forma de tort) am sa fac ceva cu fructe(ornat deasupra cu piersici si capshunele), mici facuti de mine in casa si ce-om mai pune pe-acolo pe gratar...gustarele si cam atat...dar mai am destul timp...
va pup si sunt prin zona
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

maria2mami spune:
............ati vazut o vaca bronzata?
eu sunt aia.........mama ce ne-am distrat....in 3 zile cat pentru un an...apa calda hotelul misto, papica buuuuuna......mai vreau la mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
revin
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

doinabita spune:
Buna sexoaselor!
Ioana ce flacai frumosi ai!!!!superbe pozele!!!
Cami, Dan e bine, face cu Gicu recuperare, e putin racit...la fel si eu.
Eu nu am mai scris ca imi face calculatorul probleme...se restarteaza des...nu ii dam de cap...
Am inceput azi sa spal din covoare, chiar daca sunt nitel racita, caci nu am multe de spalat doar doua...
Voi dansati?poze...chestii???eu intre timp...alerg...ca trebiue!!!
Bianca cum stai cu recuperarile?
Alinuta sa dea Dumnezeu sa vi se indeplineasca ce v-ati propus!
Miha cred ca iese misto poezia spusa de Robert!!!!
Liana ce faci ?imbraci poza?sau o dezbraci?
Mai avem si noi o gramada de poze din China, dar nu stim cum se face sa le puteti vedea????asta chiar nu stim!!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...