Casnicute sexi(131)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Žneatza

pt. fete.

Ioana bine-ai revenit. Frumoase poze

Va doresc o sapatamana minunata

Pupici

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Ioana,bine ati revenit! Sa va fie de bine concediul! "Gandacii" tai is bestiali...cel putin ala mic e demential... Si tu esti sexi si mumoasa mey...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

hello sexoaselor!
ioana, bine ai revenit! f frumoase pozele, minunate. frumoasa tara! frumosi protagonisti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

neata sexoaselor destrabalate
Ioana vazui foto.fain de tot.mi s-a facut un dor de duca!!! poza aia cu bebe cel mic cu nisip pana in dinti e mortala.merge un poster nu alta.sa-ti traiasca cupii ca tare haiosi is.cred ca ti-au mancat urechilemi se pare prea mica diferenta intre ei.la asta ma refeream cand am zis "cred ca ti-au mancat urechile"
La ai mei e o difer. de 4 ani jumate si deja am ramas fara urechi inca putin si imi ajung nervii direct la creieras acum sunt la faza "batai".In Robert s-a dezvoltat bine neuronul de barbat si isi incearca puterile pe Maia.Nu va spun urmarile

alinutza,cand pleci in vacanta?

mona,voi vorbiti portugheza? Educatoarea lui Robert e portugheza.fata faina tare.sunt prietena buna,buna cu ea.portughezii sunt exact ca noi

bananutzaaaa,doamna ce faceti?
mmiha,matale?
olga,tot suparici?
miki,senx pt cafea.merge de nu se poate.
bi,au dat drumul la vize?
olteanco,te tii de prostii.faci pofta la fete aici
miha,auzi de mult ma tzin saa te intreb:misca Teodora?
mirela,tu ai disparut cu totul?! ai ce ai cu n persoane dar cu mine ce ai soro?
doina,zi de Dan ceva.sunt cu ochii pe tine ca pe butelii doar,doar ne dai vesti despre Dan sambata am facut clatitele tale.daca-ti spun ca am bagat 5 fara sa respir ma crezi?
danelutza se distreaza nu gluma
tzuc la toateeee

hai ca azi am logoree.la noi vara se duce.deja vine frigul.e tare racoare afara adunate zilele una peste alta ne-am bucurat de vara vreo 2 sapt. nu mai mult
merg sa dau putin in peretele rosu

o sapt faina

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Mno...(vorba Biancai ...dupa ce v-am atzatzat cu grasu la kilotzei...cred ca m-ati blestemat...ca nu vi l-am aratat.Ca ieri n-am avut net toata ziua .Spre bucuria lui mustatzea care jubila prin casa
Abia azi l-au facut si am intrat la voi sa va puuuup.
Vad ca tot nu va potoliti cu dansurile si bautele.Ntz...ntz...ntz...
Liano intr-adevar ieri m-am vazut cu grasu' dar numai la o cafea mey Ti l-am trimis odihnit acasa.
Ioana bun revenit.Asa concediu...mai zic si io...
Cami data viitoare cand ma supara Leana te strig ca sa-l vezi pe grasu'.Ca io tin poza aci pt situatii speciale
Bi cand am ajuns io cu poza nu mai erai pe balcon
Monica vrei o ? Nu-ti dau.Doar poza ti-o arat.
Alinutza cum e azi la voi ca la noi e cald iar...
Miki ti-au venit musafirii?
Hai pupare la toata lumea.Am dus-o pe Stef la tara pana maine sa-mi mai iau o pauzare si sa fac putina curatenie pe-aci.Cu ploile astea am stat prin casa si e cam dezastru .
In plus am de cumparat cadouri pt miercuri de Sf Marie si pt mine ceva de imbracat.Pe 25 am o nunta tare si tre' sa-mi iau ceva mai special asa...Nici nu stiu
Am fugiiiit...da mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata cami!
chiar ca ai logoree
pe 20 vrem sa plecam, adica de lunea viitoare. cam ca tine o sa fiu si eu cu copiii, daca vrea DD ce vrem si noi, adica pe la inceputul anului viitor ne punem pe treaba si intre ele sa fie o diferenta de 4 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
miki, mutam de cafelutza
cami ce-mi place cand ai logereee...sa ai mai des
da...limba aia mirifica o vorbim eu care-s vorbitoare de sp mi-e greu da' nu imposibil
ainutza...Doamne ajuta sa vina bb cand o vrei tu...intre ai mei este o dif de 3 ani jum dar uneori zic daca nu era mai bine sa-i fii facut asa cum sunt ai ioanei...cresteau amandoi odata...
georgi spor la cumparaturi si eu trebuie sa cumpar ceva pentru ruxitza mariutza si sa si pregatesc cate ceva sa o serbam cum se cuvine
miha, pusesi poze cu burtika la concurs?
eu inca nu am facut nimik...doar baui cafelutza...si aia facuta de sotz
va pup pe toate sa aveti o saptamana minunata

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare!!!!!!!!!

cami , nu s-a dat "drumu" la vize.io-s la granita si astept.mai astept pana la anu si de nu ne dau drumu ma prezint la ambasada , sa-mi fortez norocu.

ioana, mumosi feciori ai .mai , mie mi se pare ca cel mare incepe sa semene cu tine, in schimb micu e xeroxu lui tati.

georgiiiiiiiiiiii, hai fato in balcon la o tigara.adu poza ca io am oglinda pregatita.hai ca te astept.matei doarme deci 2 ore avem timp......

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

clic

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami

neata cami!
chiar ca ai logoree
pe 20 vrem sa plecam, adica de lunea viitoare. cam ca tine o sa fiu si eu cu copiii, daca vrea DD ce vrem si noi, adica pe la inceputul anului viitor ne punem pe treaba si intre ele sa fie o diferenta de 4 ani.

alina DD sa-ti implineasca visul .auzi da esti sigura ca bb2 o sa fie tot fetita?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

clic

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cami,da,a miscat Teodora. Ma misca pe mine cu totul cand imi da cate un sut. Cand imi trage cate una mai tare,fara sa-mi dau seama tresar si mai trag si cate un "au"...Si Robert foarte protector se apropie de burtica si spune: "bebe 'tai cuminte nu ma' da sut,ca pe mami o doale!"

Georgi si eu tr' sa merg sambata la o nunta...Nu prea am chef dar asta e...Daca trebe trebe...Iu iu iu...

Monica inca nu ma simt pregatita sa intru in competitie.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput