mai luam vitamine si dupa nastere cand alaptam?

mai luam vitamine si dupa nastere cand alaptam? | Autor: robymary

Link direct la acest mesaj

am aceasta curiozitate, daca mai trebuie sa luam vitamine (eu iau elevit) si dupa ce nastem s daca da cat timp? pana terminam de alpatat? pot lua imediat in ziua de dupa nastere sau dupa cateva zile ? are importanta cum nasti, daca e cezariana poate mi se dau medicamente si nu stiu daca are sens sa mai cumpar aceste vitamine chiar daca sunt compensate.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Am inteles ca sunt recomandate si cand alaptezi. Eu nu le-am luat nici pe timpul sarcinii. Pediatra fetitei mele mi-a dat in schimb sa iau Cal C Vita si Supradyn dupa cum urmeaza: CAl C vita 10 zile, apoi Supradyn 10 zile, pauza zece zile, si tot asa de 3 ori (eu in pauza de 10 zile iau Ulei de somon Omega 3).

Alina de Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

eu am luat in timpul sarcinii si apoi 3 luni dupa ce am nascut (adica atata cat am alaptat) centrum materna

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Eu am nascut de 2 luni prin cezariana.Din a 3 zi dupa nastere eu am continuat sa i-au vitamine cele care le luam si pe timpul sarcinii (OLIGOBS-SUPLIMENT LA GROSESSE).Eu i-au vitaminele ptr ca apuca cateodata sa mananc doar o data pe zi.Le voi lua pana cand bebe meu isi va face un program de somn...Oricum e bine sa le iei indiferent ca alaptezi sau nu.E un aport foarte bine venit organismului.

Irina lui Pierre-Sebastien (nascut la data de 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Eu nu i-au vitamine precum Supradyn ci doar fier si magne B6 cum am luat si in timpul sarcinii.Doctora mea mi-a spus sa nu ma indop cu vitamine aiurea ca nu are rost ci sa mananc cat mai sanatos,sa consum mult lapte si lichide.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput