HIPERCOAGULABILITATE

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Buna,fetele.
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu ceva informatii despre d.na dr. Uscatescu: ce program are, daca trebuie programare si daca da, imi puteti da un nr. de tel. pe pm,va rog?
Trebuie sa ajung la dansa la recomandarea dr. Pop, deoarece la 21 de sapt. placenta mea e deja gr.3, iar dl dr. spune ca dr. Uscatescu poate determina cauzele acestei imbatraniri si, eventual, poate lua masuri pt. a o face sa functioneze mai bine.
Va multumesc mult!

Valentina 22+ Cristina Stefania
noi doi
printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shama spune:

Si eu am facut tratament la dr. Uscatescu cu Innohep care este tot o heparina. Mi-a fost descoperita problema asta tirziu pe perioada sarcinii si am fost trimisa de dr ginecolog la Fundeni in urma unei ecografii facuta de dr. Iosup.
A fost nevoie sa mi se faca cezariana la terminarea celor 36 saptamini de sarcina cind doctorii au observat ca nu lua copilul in greutate cum ar fi trebuit pentru perioada respectiva. Prezenta de citeva saptamini intirziere in crestere si am facut ecografii cam la interval de 2 saptamini in ultima parte a sarcinii.
Am continuat injectiile cu heparina si cit am fost internata in maternitate si chiar si dupa aceea cam 6 saptamini. Apoi, dna doctor mi-a recomandat Tanakan si mai tirziu Aspenter (pe care il iau aproape zilnic si acum, dupa aproape 2 ani de la nastere).

Si poza baietelului meu este in albumul de la Fundeni. Am trecut prin emotii cu sarcina dupa ce am aflat ca sufar de hipercoagulabilitate, dar, slava Domnului, totul a fost bine.
Sfatul meu este sa urmariti si ecografic cit puteti de des ce se intimpla cu bebelusul si cu placenta. In cazul meu, daca nu faceam eco la 2 saptamini si asteptam sorocul nasterii putea sa fie prea tirziu pentru copil sau pentru dezvoltarea sa normala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

vali_delide - Doamna Uscatescu stiu ca este zilnic (de Luni pana Vineri) la Fundeni incepand cu ora 07 dimineata, este bine sa ai un bilet de trimitere din partea doctorului tau ginecolog.

Gradul 3 de maturitate la 21 de saptamani este dastul de mare si tocmai de aceea iti recomand sa mergi cat mai urgent la Fundeni.

Dana 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Dana, multumesc pt. raspuns.Trimitere am de la dr. de familie si biletul de la dr. Pop.Dar nu stiam daca pot merge direct, fara programare.
Multumesc si sarcina usoara in continuare!

Valentina 22+ Cristina Stefania
noi doi
printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

vali poti merge si fara programare. ii spui ca este urgent si te primeste fara nici o problema. numai da inainte un telefon la fundeni-hematologie sa vezi daca este d-na uscatescu sa nu fie plecata pe la vreun congres.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mirela, imi poti spune, te rog, ce valori ale caror analize de la Medlife au dus la diagnosticarea deficitului de factor v?

Multumesc si multa sanatate tuturor!

Olga 9+

Mergi la inceput

Olgutzica chiar daca iti spune, valorile difera de la laborator la laborator nu le poti compara asa ca nu stiu daca te ajuta. insa daca ai facut si tu analizele astea pe foaia ta trebuie sa scrie valorile normale si valorile pe care le ai tu sau iti spune daca sunt sau nu in limite valorile tale.

Mergi la inceput

Irina, si eu tot la Medlife le-am facut, de aceea am intrebat-o...

Problema mea este ca una singura dintre analize este sub limita inferioara, celelalte sunt ok, iar medicii ( hematolog si alt ginecolog decat cel care imi urmareste sarcina ) nu pot corela acel unic rezultat aiurea cu nimic, pentru ca restul sunt in parametri.In afara de repetarea analizei sau asteptarea intoarcerii ginecologului meu din concediu, nu am nimic de facut. In plus, medicul meu de familie nu a auzit in viata ei de analiza respectiva ( nu comentez cunostintele ei...)...

Olga 9+

Mergi la inceput

olgutzica si mie initial la coltea tot un singur indice mi-a iesitt marit respectiv aptt si celelalte bune. iar hematologul de acolo a zis ca nu e logic ca asta sa iasa aiurea si celelalte nu deci sa le repet din nou peste o luna. le-am repetat insa la fundeni si acolo a iesit aptt iar marit dar si alti indici au iesit prost. asa ca cel mai bine intr-adevar repeta analiza ca am inteles ca pot fi modificari si deabia dupa 3 determinari proaste se poate pune un diagnostic.

Mergi la inceput

Aha! Exact la asta ma gandeam, sa le repet!

Si mai am o intrebare: o vreo regula prin care tensiunea in sindromul de hipercoagulabilitate este mai mare decat normalul?

Olga 9+

Mergi la inceput