Gravidutze si mamici de CLUJ - 10

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Gabriela, mi-am cumparat doua camasute de noapte 100% bumbac foarte dragutele de la magazinul de langa crema...
imi pare rau ca te simti asa de rau! sper ca maine vei primi rezultate ok!
tu unde ti-ai facut analizele? eu la clinica artrimed din grigorescu!

raluca, sunt sigura ca toti cei din jur te inteleg! insa spre binele bebeului incearca sqa fi totusi cat mai calma! nu rezolvi nimic daca te agiti! te asteptam maine cu vesti bune!

felicia, tu???

dpop, ma bucur ca ai gasit electrician!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

FELICIA e bine sa mergi la eco dar la 2D ca sa te asiguri ca totul e ok cu bebele ,imi amintesc ca la 15 sapt mi am facut 4D si sincer m am cam speriat bebele nu se dezvoltase complet
pt o ecografie mai performanta mai ai putzina rabdare

DPOP cred ca e prea tarziu ,eu totusi iti las nr de telef al electricianului, ce mi a facut apartamentul , de care pot spune ca sunt multzumita 0745326826(dl Oprea)

credeti ca intradevar avem nevoie de sterilizator ??????
oare nu e mai bine sa fierbem sticlutzele ,biberoanele etc. 20 min in apa .......?????????

31 de saptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Da, Oana, si mie mi-au placut acolo camasutele, nu erau asa …serioase. Eu am o problema cu camasile de noapte, nu port deloc, dar daca-I musai…cu placere!
Si eu sper sa ne iasa amandurora rezultate bune la analize! Eu le fac tot la Medstar, la sediul lor de pe Izlazului! Sincer, sint un pik ingrijorata cu lipsa asta a poftei de mancare si starile astea de greata…Dar daca zice dr ca e ok, merg pe mana lui!Sa vedem rezultatele, sa nu am vreo surpriza!

Alex, eu una nu am de gand sa fierb sticlute si biberoane, daca exista o metoda mai simpla si cred ca si mai eficienta. Sterilizatorul nu le deformeaza si sint sigura ca isi face treaba! Eu una voi folosi!

Gabriela 34+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Fetelor azi micuta a fost foarte activa asa ca m-am linistit nu m-am mai dus la eco...dar ce sa fac daca sunt eu mai paranoica,am disperato si pe saraca maicamea care sta cu mine sa nu fiu singura.
Azi am fost din nou la Cluj de mi-am mai rezolvat unele probleme,am ajuns si la Cora de am mai luat ceva maruntisuri pt bebelina,am cautat cearceafuri dinacelea impermeabile de la Happy dar nu am gasit.
am cumparat cosmetice de la Mustela desi luasem inainte Bubchen,am zis ca e mai sensibila cat e maicuta si sa iau ceva mai bun,oricum stric banii pe tot felul de prostii.

Raluca te inteleg perfect,asa sunt si eu de o perioada ,foarte agitata si mai uracioasa dar mama ma suporta cu stoicism,mie si mila de ea,dar lasa ca ma revansez dupa ce nasc si-mi trec si mie nervii,sau atunci o sa uite oricum de fericire ca are o nepotica.
...a si am rezolvat azi si cu apartamentul in Andrei Muresanu,asa ca m-am scapat de un gand nu am mai asteptat pana vine sotul acasa
oricum nu cred ca o sa aibe el chef sa umble prea mult dupa apartamente.

Fetelor pt monitorizare am facut la parter unde sunt saloanele dupa ce treci de cabinetul lui Stamatian...este destul de simplu :iti pune pe burtica un monitor pt a urmari bataile inimii bebelusului,dureaza cam 15-20min maxim si trebuie sa apesi pe un butonel de cate ori misca bebele.
aveti nevoie de trimitere de la med de familie,copie carte de identitate si adeverinta de la locul de munca privind asigurarile de sanatate ...apoi mergeti la internari si de acolo va indruma unde se face monitorizarea.
monitorizarea o fac asistentele ,iar cu rezultatul mergeti le medicul care va urmareste.

Gabriella poate ai lipsa la ceva vitamine sau Ca,Mg...acum vezi cum iasa analizele.

LAVINIA36+Miruna Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

alex, sincer vorbind, nu stiu daca voi cumpara un strerilizator pentru ca nu stiu inca cat costa... oricum, daca va foarte scump, cred ca voi renunta la idee si le voi fierbe in apa! va fi un pic mai greu, dar asta este...

o seara placuta la toata lumea!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Gabriella o sa incep de azi sa fac tratament pt micoza 5 zile doar atat a zis dr.
Alex eu am cumparat sterilizator
de la chicco pt microunde ma gandesc ca mai imi trebuie pt ceiuc ,chiar daca o sa am lapte.

LAVINIA36+Miruna Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Salutare fetelor,

Am avut o zi reusita, am halaluit si eu umpic prin oras si dupa masa am fost cu prietenele la Liga.am avut-o pe mama baby sitter si am fost f linistita.

Lavinia, e normal sa fii sensibila si stressata, o sa vezi ca totul va fi bine, curaj nu mai e mult!

Xelanoimis, musai Gradina Botanica s-o vedeti, la ce concert veniti si in ce zona veti fi?ca de mancat se papa bine in multe locuri.

Dpop si eu am nevoie de un electrician bun…sunteti in renovari cu casa?

Off Raluca imi pare rau de tot stressul tau eu sunt convinsa ca totul e bine!ai contractii cumva?

Gabriela sarcina da tot felul de stari, iar cu greutatea si eu am stagnat mult timp si bb a avut 3,5 kile iar eu am luat in total 13.

Eu m-am simtit tare ciudat si ieri si azi:sunt ff ametita si cu puls f mare nu stiu de ce.si nu pot lua nimik, am luat un ceai linistitor

Alex nu e nevoie sa-ti iei de la inceput sterilizator mai ales daca vei alapta.desi s-ar putea sa-ti trebuiasca pt suzete si sticle de ceai.
Insa…e muult mai practic decat fiertul care iti consuma f mult timp pe care cu bb mic nu-l ai.in plus dupa sterilizare stau inchise si nu intra microbe pe cand daca le fierbi si lasi descoperita oala…si in plus iti ocupi un ochi de aragaz tot timpul!eu am unul de Primii PAsi a fost 1,5 mil si e pt 8 bibe!

No va pup ca tare m-am intins!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Lavinia, bine ca e totul bine! Si pe mine ma interesa cearsaf din ala impermeabil, dar nu am gasit!

O seara frumoasa! Va pup!

Gabriela 34+ Sara

Mergi la inceput

Cristiana, si eu tot sterilizator din ala de la Primii Pasi am luat! Mi s-a parut un pret rezonabil, comparativ cu Avent!

O fi si vremea asta de vina pt starile noastre. Si eu ma simt ciudat! M-ai linistit, cu stagnatul in greutate! Tot am citit ca acum trebuie sa pui vreo 500 g /sapt si cand ma gandesc ca abia un kg am pus intr-o luna jumate...Dar si Dr. Muresan a zis ca e ok si sa nu ma agit! Si eu am + 13 kg pana acum!

Gabriela 34+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

salut la toate burticile.
care mergeti la dr.Puscas am ineles ca nu sunteti multumite sau am inteles gresit?
voi ati facut triplul test ca eu nu sunt prea hotarata pt ca am inteles ca in romania nu se prea stie interpreta si nu am chef sa ma speriu degeaba.la cate sapt l-ati facut?

veronica 12 sapt

mama de 2 bbei prematuri ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput