Gravidutze si mamici de CLUJ - 10
Raspunsuri - Pagina 11
Gabriela77 spune:
Oana, Raluca, eu ma ingrijorasem mai mult cu stagnatul asta in greutate, ca e exact acum, cand bebe ar trebui sa puna cel mai mult in greutate! Eu mai am cam o luna pana nasc!
Oana, mai am inca de spalat, calcat, dar imi face asa o placere! Mi-o si imaginez pe pitica in hainute…
Ramo, nu e rau ca te ingrasi, acum e perioada, tu oricum erai o slabuta! Parca erau si camasi mai mici. Si eu le urasc si nu am purtat veci!Parca sint o tanti de 40 ani in ele...
Bex, cam mica tensiunea ta…Cafeluta e ok, altceva nu prea stiu sa fie recomandat!Dar bea mai bine naturala, nu ness!
Raluca mersi de pont, o sa trec sa iau cearsaf din ala. Deci, e magazinul de pe Eroilor! Azi te asteptam cu vesti bune! Esti mai optimista?
Ramo, sint hainute faine si la noi….E o placere sa cumperi!!!Am luat si noi din Cora! Chiar, trebuie sa merg zilele astea si sa inchid lista! Tic-tac-tic-tac!!
Vreau sa va mai intreb ceva, pe cele care au nascut la Gine 1, acolo se practica clisma inainte de nastere? Mi-e o groaza…
Si alta intrebare, voi ce faceti vizavi de recoltarea celulelor stem?
Gabriela 34+ Sara
OanaAlina spune:
buna intrebare gabriela..... si pe mine ma intereaseaza chestia cu clisma.... uffffffffffff!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png
RAMONELLA spune:
Fetelor,la gine 1 nu se practica clisma.Am inteles ca acasa,cand simti ca incepe travaliul,iti pui supozitoare cu glicerina.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel27+ Beatrice Alessia
OanaAlina spune:
bine, bine, supozitoare cu glicerina... insa la cat timp trebuie sa mergi la spital dupa ce incepe travaliul??? si ce inseamna mai exact travaluil? cand ontractiile incep sa fie mai dese?
OanaAlina
RAMONELLA spune:
No asta nu stiu sa-ti zic...Eu sunt de parere ca nu are rost sa mergi chiar imediat la spital,ca daca stai acolo te stresezi mai tare.Am inteles ca apuci sa faci un dus,unele se si epileaza...Acuma nu stiu,om vedea cum va fii.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel27+ Beatrice Alessia
Gabriela77 spune:
Oana, moasa de la gine 1 care venea la Scoala mamei a zis ca nu e nevoie sa fugi al clinica imediat ce incepe travaliul, acesta insemnand contractii dureroase regulate, mai intai la intervale mai mari, si apoi tot mai mici. Ea ne sfatuia sa mergem cand contractiile sunt cam din sfert in sfert de ora. Pe motiv ca mai tare te stresezi pe acolo cu ce vezi si auzi. Acum nu stiu ce sa zic, noi la prima nastere o sa fim mai speriate, nu cred ca asteptam pana contractiile sunt asa dese.
Gabriela 34+ Sara
OanaAlina spune:
Ramona, Gabriela, spoi sincer nu ma vad pe mine stand acasa linistita pana cand contractiile sunt la interval de un sfert de ora! Clar ca noi care suntem la prima nastere vom fi mult mai stresate!
OanaAlina
carrie spune:
fetelor credeti-ma ca veti sti cand incepe travaliul, totul e sa inceapa sa fie contractiile dureroase.daca nu vi se rupe apa nu fugiti la spital ca e mai comod acasa dar daca se intetesc contractiile mergeti neaparat.
clisma nu se face la Gine 1, exista si o explicatie logica, trebuie cand impingi sa ai senzatie de scaun si impinsul e mai eficient...
nu e musai nici supozitorul cu glicerina dara daca apucati sa va epilati jos e bine ca altfel o fac ei
mai intrebati fara jena...ca am doua nasteri ultra naturale la activ
xelanoimis distractie faina sa aveti!off ce dor mi-e de un concert rock mai ales ca nu am mers la Rolling Stones!noi suntem amandoi rockeri ca preferinte muzicale eu am fost fan Guns n'Roses si Mihai Metallica
eu nu stiu ce am in continuare sunt cumplit de ametzita si am migrene cumplite si puls mare, nu stiu cum reusesc sa merg maine dupa fata la tara
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
Gabriela77 spune:
Cristiana, o fi ceva cu vremea asta, ca zau, asa ma simt si eu, am pusee e ameteala si greata, migrene nu, dar multa lumea am auzit plangandu-se! Cred ca e ceva cu indicele de confort termic! Sanatate multa iti doresc!
Intrebari mai punem, daca nu te superi, ca noi chiar sintem novice in nasteri! Banuiesc ca jos, epilare completa, nu? Si inca o intrebare, cam jenanata, dar m-am ingrozit citind la odiseea mea, e posibil la nastere sa scapi si alte kestii pe acolo in afara de bebe? De-aia intrebam de clisma sau ce ar trebui noi sa facem?
Gabriela 34+ Sara
OanaAlina spune:
Cristina, multumim mult de sfaturi! Daca se poate, pe parcurs in mod sigur o sa mai avem intrebari!
Gabriela, apoi si eu ma intrebam asta, dar cand ma gandesc ca pe masa aia o sa fie multe alte chestii (placenta, sange, etc) brrrr deja mi-e si groaza sa ma mai gandesc! in fine, sanatosi sa fie bebicii si noi, si sa ne ajute Dumnezeu sa trecem peste acele momente cat mai repede!
ati cumparat salteluta pentru bebelina?
OanaAlina