Nou stil de viata (148)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao fetelor dragi,

Delidana, am fost foarte ocupata in ultima vreme, iar acasa nu mai am net demult. Am mai bifat din treburi la birou si iaca am mai furat cateva minute sa intru pe DC. Mi-am promis ca nu mai intru cand sunt nefericita, ca sa nu va supar nici pe voi. Mult timp nu m-am stiut organiza, cred ca nu stiu nici acum si am multe momente in care sunt ingrata si nu ma pot bucura de viata din cauza unor frustrari si nemultumiri care nu ar trebui in mod normal sa ma afecteze, dar nu stiu de ce si cum, ma las afectata...asta e, asa sunt eu mai sensibiloasa si capricioasa si mai aiurita! Din pacate nu am mai facut miscare deloc de trei saptamani, dar azi mi-am cumparat pantofi de sport asortati la noul "trening" asadar nu mai am nici o scuza!!! De azi nu pot ca nu am cu cine lasa copilu', maine merg la un film cu Sir Anthony Hopkins [;-)] da' de poimaine sigur alerg iarasi in parc!

Tzuni, te pup si eu rau de tot si cu foc , Mephala

Gagici, va doresc in continuare o saptamana frumoasa!

Roxa-boxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
La multi ani SABINA, sanatate multa si nastere usoara!

La multi ani ZUZILICI, sa fii sanatoasa si sa ai multe bucurii!(stiu ca maine e ziua ta dar nu stiu daca pot intra pe forum)

Sunt cam trista in ultimul timp si sincer nu am motive....nu stiu ce naiba imi lipseste...parca nu-mi mai gasesc locul.
Vreau sa stau cu copii, vreau sa ma pimb cu tzutzu in Cismigiu , vreau sa scap de hartzoagele de la serviciu, vreau sa ma las de fumat , vreau sa ma apuc de sport si sa slabesc si nu reusesc sa fac nimic pana la urma.

In general suntem bine, Doruletz a inceput sa mearga singurel, Onitzei nu-i mai place in casa ei si vrea la mamaie, noi mucim de dimineatza pana seara.

Va las acum , am ceva de lucru...
toate fetele!

Poate maine va fi mai bine!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by nastad

Sunt cam trista in ultimul timp si sincer nu am motive....nu stiu ce naiba imi lipseste...parca nu-mi mai gasesc locul.

si eu am avut aceeasi stare azi....o fi de la vreme?

oricum, spor in toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Am facut modificari in lista, inca mai astept fetele care n-au dat raportul.
Va rog sa verificati si sa-mi spuneti daca sint neregularitati.
Cine se mai inscrie pe lista cu serifele?

Dordia, mi-ai zis greutatea de saptamina asta si te-am sarit cumva?

Cornelia, .

Doina, cu siguranta ca miine va fi mai bine.

Roxa, ce film cu Anthony Hopkins?
Bafta la sport, poate alergam impreuna, ar trebui sa ma apuc si eu din nou... Sa vezi ce spor vei avea, vei alerga numai de dragul pantofilor noi, stiu cum e.

Carina, spor la despachetat! Noi sintem aici si cind termini si te asteptam sa ne scrii.

Mamicadulce, nu te-am mai vazut de muuuuuuuuuult....

V-am pupat, ma duc la culcare.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Sunt asa suparata pe mine.Numai am nici o putere sa ma apuc de slabit si motivarea as avea dar numai pot.Nici organismul nu ma mai ajuta.Dupa operatie imi cere numai tampenii si nici nu stiu ce sa mai fac.

Meniul de azi
cafea
1 banana cu 2 cani de lapte
o portie mica de musaca

Sper sa termin cu mancatul pe ziua de azi.Of nu mai stiu ce sa fac.Azi am tras si o portie de plans .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Delidana, la sarbatoritii saptamanii: trece-l pe Tudor, baiatul Andre_ei. Pe 10 august.
Si multumim pentru modificarile facute.

Gusta, imi pare tare rau si vreau sa te ajut cumva.
Hai, de maine sunt alaturi de tine.
Sa mancam mai putin, vrei sa tinem o anume dieta? Sau...?
Trebuie facut ceva!

Mergi la inceput

Delia, am verificat lista si sunt cateva modificari de facut:
- actualizarea, marti - 7 august
-la Carina sunt doua icon-uri (floare si stationare)
-la podium, Violeta a slabit 19.4 kg, nu 18.7
-tot la podium, Mercedes a slabit 14 kg, Cornelia - 6 kg (probabil n-ai actualizat la nimeni si imi cer scuze eu ca tot turui...)
-lasa doar ultimele doua greutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Carmen acuma studiam problema ce dieta sa ma apuc sa tin,ca altfel nu vad iesirea din problema mea.Operatia imi e rosie si pielea imi sta intinsa si imi vine sa plang ca ma si doare.Daca ai vreo idee accept orice.Trebuie sa ajung la 63.Puneti biciul pe mine ca nici eu nu stiu ce sa mai cred despre mine.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Buna fetele,ce mai faceti?
Uitati aici un meniu care mie personal imi prieste la slabit

Md
1 piersica
1 iaurt degresat
1 cafea sau ceai fara indulcitori

P
1 piersica
1 iaurt degresat
1 sau 2 bucati piept de pui sau peste(pe aburi sau fiert)

C
1 piersica
1 iaurt degresat
salata verde cu ulei de masline si lamiie

2 litrii de apa pe zi

Puteti sa urmati meniul de doua ori pe saptamina,mi se pare usor de tinut si pentru ca maninc piersici nu poftesc dulce.

Bafta

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by doroty

Buna ziua, slabutelor, dragutelor!

Mercedes, sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos, sa il faci fericit si el pe voi!

Dordia, concediu placut! Sa ajungi la mare odata cu vremea buna! Fii relaxata acolo, mananca si bea tot ce-ti doresti doar ai grija in ce cantitate.Pleci impreuna cu Violeta?

Olo, ce frumos ai povestit iesirea in padure!Multa sanatate!

Anky, ma bucur ca nu ne-ai parasit! Concediu placut !Cum merge cursul de instructor de fitness?

Ina,nu mai e ca la 27 de ani! Intr-o luna doua sunt sigura ca ne dai vestea cea buna ceea ce astept si de la Violeta, Dordia, Mamica dulce si Zuzilici si ...de la cine s-o mai nimeri.

Tzuni, cum iti mai petreci timpul liber?

Raport: 73,5Kg, +500g.

Am mancat mult in wk asta in special dulciuri.O cutie mare de inghetata de caramel cu crema de ciocolata am mancat-o singura in 2 zile.

Mai bine fac gimnastica decat sa mananc putin ca tare nefericita ma simt cand cand ma abtin.

Oricum merg in continuare pe ideea de a manca multe legume crude
impreuna cu proteine.

Pe 19 august plec din nou la munte, pe Valea Doftanei.Poate ajung si la mare in septembrie ca i-ar prinde bine baiatului meu niste aerosoli ca mereu are probleme cu respiratia, nu ca mi-ar prinde si mie bine putin bronz.

Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut(23.01.03)

Doroty,cursul incepe in septembrie,acum sint la Cluj si profit din plin de timpul liber si de faptul ca am cu cine lasa copiii(am miinile non stop libere)

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput